Ženy dúfam, že dnes neoslavujete
Zeny, dufam, ze nie ste zeny len dnes jeden den v roku, ale kazdy den. Verim, ze dnes neoslavujete den zien. Lebo den lasky neoslavujete, lebo lubite sa kazdy den 😀. To len taky status pre tie, co neoslavuju valentina.
čokoládku som si sama sebe kúpila 😂 prečo nie
Neviem ci sa da hovorit o nejakej “oslave” ale teda muz urcite aj mne aj dcere prinesie kvety a nejaku sladku drobnost a rovnako aj na valentina si robievame s muzom nejaky pekny den, takze za mna sa “oslavovanie” tychto dvoch dni nevylucuje s tym, ze by sme sa nelubili aj ostatne dni v roku alebo, ze by si ma nevazil ako zenu aj ostatne dni v roku 🤷🏼♀️
Tak ako narodeniny, meniny pripadaju na nejaky den, tak aj rôzne sviatky pripadaju na nejaky konkrétny den. Nemyslim si ale, ze je to oslava, no je to sviatok🍀❤️🍀
Vieš prečo sa oslavuje deň žien keď už o tom píšeš?
Touto logikou by nikto neoslavoval ani Vianoce. Kludne chod na Velku noc do roboty, mozno si z nudy pozries rozdiel medzi dnom Valentina a MDZ....uloha: najdi rozdiely 🙏🙈
chodíš voliť? Ak áno, tak by si si práve dnes mala dať oslavný taneček pri príležitosti MDŽ! Ale to by si nemohla mať v hlave taký prievan, že prirovnáš mdž k valentínovi, že...😎 Doštuduj si históriu a choď sa hanbiť do kúta, ty mudrc...
Muž mi kupuje kvety pravidelne, akurát na takéto sviatky kúpi krajšiu kytičku. A je mi ľúto, že tebe nie. Keby ťa brutálne neštvalo, že ty nič nedostávaš, tak by si nemala potrebu založiť takúto nezmyselnú diskusiu.
.. veď nebuďte premotivované a nesamosierajte sa ešte aj na irónii ženy
A všetko najlepšie teda žienky 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷nech máte pekný deň 🌻🌻🌻🌻🌻🌹💐a nefrflite tu toľko už od rána..😘
My, čo oslavujeme aj Valentin, aj MDD a iné medzinarodné dni, my môžeme?
Ja si myslím,že si ženy ten svoj deň zaslúžia ,za všetko ,čo dokážu ,že v ich tele rastie život ,že vo veľkých bolestiach privedú na svet dieťa a s láskou ho vychovávajú ,že sa rovnako starajú o celú svoju rodinu ,popri Tom všetkom pracujú ,študujú ...žeby som robila oslavu a poklad tortu to nie ,ale poviem si ,že som hrdá na to ,že som žena a na všetko ,čo som dokázala a samozrejme ma poteší ,keď to ocení aj muž ...
Chystam sa do obchodu kupit si sushi a makronky vecer k telke a vinu a urobim si poriadnu oslavu. Bude vadit?
A prečo by som nemala dnes oslavovať MDŽ? Už mi muž k nemu poprial 😅. Nechápem túto potrebu bojovať proti každému sviatku.
Ja mám dôvod a radosť oslavovať každý deň. Život je krásny. Takže pekný deň Vám🍰☕💐
Mne je to jedno sviatok nesviatok, môj denný režim to nijak neovplyvní. Môj muž asi nabehne s kyticou lebo "sa to má". Tak teraz rozmýšľam, či mu tú kyticu mám otrieskať o hlavu, keďže mi zvyšné dni kytice nenosí, alebo ho mám zdžubať, že si ma má vážiť každý deň, nie len dnes, alebo aká je správna reakcia podľa autorky 🤔.
Každý nech si oslavuje co chce, teba do toho trt makovy
Asi tak nejak. Niekto oslavuje, niekto zas nie a možno by aj chcel, len okolie nechce. Ako nemám moc v láske takéto statusy o tom, čo by sa nemalo robiť
Kazdy nech si oslavuje co chce. To ze dnes je den zien. To ze je den zamilovanych. Den matiek. Den deti. Den menin. Den narodenin. Den dusiciek….
Kto chce oslavuje cely rok. No tento jeden den je o istej specifikosti nie o tom ze cely rok to ide bokom …. 🙈
Kto chce pochopi a uz vobec nie je nuteny to nejako specialne oslavovat.
Oslavujem, najmladsi syn ma dnes svoje prve meniny.
Autor/autorka ulahcim ti to. Kuk sem. A fakt sa mozes hanbit.
https://sk.m.wikipedia.org/wiki/Medzinárodný_de...
ja si kupim co chcem a kedy chcem :D a ked budem chciet oslavovat aj tento jediny den v roku, tak to tak bude :D kvety dostavam napriklad uplne bezne vo vsedny den, nielen ked mam sviatok. dnes si kupim sama pre seba, pretoze sa chcem potesit :D preco nie?
Uz je ti lepšie?
Prečo ten anonym ???
@mamkalentedkova pekne si to napisala😊
Ja s mužom dnes si kúpime vzájomne bomboniéry ktoré máme radi lebo máme aj 43 výročie zoznámenia sa.
Neoslavujem ale teším sa ako večer požeriem zákusky čo dostanem od muža ako každý rok na MDŽ 🙊😃
ja oslavujem trojnásobne :D Deň žien a narodenie mojich dvojičiek :D originálnejší darček na MDŽ už aj tak nedostanem 🙂
@mamkalentedkova je to den Zyan a nie den matiek. Cize aj zien, store este nie su, nemozu alebo aj nechcu byt matkami. Ale su tak isto zenami ako aj zeny-matky. Bez rozdielu. Takze vivat zena 😉

Trápne 🙄