icon

Mám ešte dúfať?

it20
2. mar 2023

Ahojte.Chcela by som radu.V sobotu som bola na embryoyransfer(predĺžená kultivácia)na kontrolu mam ísť v utorok.Nedockava som klasika.Včera som si robila test a mala som ducha úplne slabuckeho.Dnes som skúsila až dva krát a tam už nič :( Mam ešte dúfať??😞🤔🙏

nelca0510
•
2. mar 2023

@it20 nedávali ti nejaké lieky, ktoré obsahovali HCG a ukázal sa ti preto pozitívny test? Je štvrtok,kontrolu v utorok máš určite z nejakého dôvodu. Takže čakaj.

nique
•
2. mar 2023

Ja som pri IVF mala tiez predlzenu kultivaciu a test som robila az na 10den po vklade. Tak mi kazali a toho som sa drzala. Na 10ty den bol uz pozitivny. Drzim palce.

it20
autor
•
2. mar 2023

@nelca0510 Ano mam progesteron každých osem hodín.Som v klude ako kázali,ale zvedavosť je silnejšia ako ja🙄aj verím aj sa bojím.

martinaju
•
2. mar 2023

@it20 ovitrelle si nepichala? Este je skoro na test a vcera to mohlo byt ovitrelle ak si mala. 7-10den skus.

it20
autor
•
2. mar 2023

@martinaju picham od soboty každé ráno cetrotide na riedenie krvi.ovitrelle som tuším nepichala.Mala som toto dosť,už ani nepamätám.🤔

nelca0510
•
2. mar 2023

Tak si spomen čo si mala a prečítaj si letáčiky k tomu. Všetko má svoj čas, oni vedia,prečo ťa vtedy objednali na kontrolu.

rurutiax
•
2. mar 2023

Jemine nepanikár veď si len 5dpt, to je ešte skoro na pozitívny test. Rozhodujúci je až 10. deň. A to že si mala včera ducha je dobré znamenie, najlepšie je testovať sa obdeň aby si videla rozdiel.

it20
autor
•
2. mar 2023

@rurutiax ďakujem.Už netestujem,radšej budem čakať na kontrolu.Zbytočne sa potom stresujem 😏

martinaju
•
2. mar 2023

@it20 cetrotide urcite nepochas asi clexan. A pravdepodobne si mala ovitrelle kedze neberies estrofem

it20
autor
•
2. mar 2023

@martinaju pravdu máš.Pomýlila som sa.Clexane picham.A ovitrelle hej mala som jednu pred vkladom

martinaju
•
2. mar 2023

@it20 no tak vcera bola ciarka z ovitrelle. Dnes uz ovitrelle nie je a na to aby ti ukazalo tehotenstvo je skoro. Tak pockaj este apson 2 dni

it20
autor
•
2. mar 2023

@martinaju Ok,budem len čakať.Nič iné mi ani nezostáva 😁Dúfam,že to dobre dopadne 🙏