icon

Ženy s väčšími prsiami, kde si kupujete spodné prádlo?

firma2211
8. jún 2023

Ahojte , prosim vás tie čo máte veľké prsia ale že dosť veľké kde si kupujete spodné prádlo , ja som si stále kupovala v astratexe to som mala 100/D po pôrode sa mi prsia zväčšili a ja si nedokážem kúpiť normálnu podprsenku žiadna mi nesedí ani neviem akú mam veľkosť skúšala som sa merať podľa tých tabuliek čo majú na stránke astratex ale číslo ktoré mi vyšlo absolútne nesedí prsia mi vychádzajú cítim sa zle . Som z toho nešťastná ideme na dovolenku a ja si nedokážem ani len plavky vybrať 😥prosim vás kde nakupujete tieto veci je mi jedno koľko to bude štát len by som sa konečne chcela cítiť sebavedomo a dobre 😓ďakujem

lenuska9999
8. jún 2023

@firma2211 áno držia prsia. Moje tiež už postihla gravitácia po dvoch deťoch, čiže tiež sú dole 😀 ale tie podprsenky pekne držia prsia, len proste nemajú vystužený košíček. Čiže miesto toho tvrdého kosicka máš pekný mäkký poddajný, ktorý sa prispôsobí tvojim prsiam. A keďže máš veľké prsia a máš do tých kosickov co dat, vyzerá to dobre.

rakywanda
8. jún 2023

@frand Podprsenka Vija nevystužená z astratex

sabinka022
8. jún 2023

@firma2211 Ahoj. Ja som objednala z Astratexu podla ich tabulky a super mi vsetky sadli. Prikladam foto(z pochopitelnych dovodov orezanu). Na foto model Vija (mam bielu aj ciernu) a este mi krasne sedi model Alexandra. Vsetky nevyztuzene, vel.80E.

firma2211
autor
9. jún 2023

@sabinka022 tak to sedí ozaj krasne , lenže ja mám ešte možno dvakrát také prsia 🤦‍♀️preto sa bojím ísť do nevystuzenych

majamat
9. jún 2023

Astratex podpera Línia veľkosť 80G - polovistuzena ( spodna cast )

suge
9. jún 2023

@veronicka1901 Na tento "problém" som našla riešenie v Marks&Spencer.🙂

firma2211
autor
9. jún 2023

@majamat mne vypočítalo veľkosť 85 G ale príde mi že máš oveľa menšie prsia ako ja , ale vyskúšam raz sa musím trafiť 🤦‍♀️

ckocka
9. jún 2023

Najprv to chce nabehnúť do obchodu a nájsť typ podprsenky ktorý ti sedí, aj veľké prsia sú rôzne a potrebujú rôznu podporu. Potom už možeš smelo objednávať. Mám déčka a pomerne široký hrudník, tie pevné vystužené podprsenky mi nesedia lebo majú košíčky moc blízko seba a neprispôsobia sa.

maros313
Odpoveď bola odstránená
janezz
9. jún 2023

@firma2211 kamarátka kupuje na Astratex

maros313
Odpoveď bola odstránená
firma2211
autor
9. jún 2023

@maros313 dakujem len som bohužiaľ z východu a z malého mesta mame tu jeden “butik” so spodným pradlom a keď som tam prišla tak mi povedali že moju veľkosť nemajú ale môžu objednať len treba objednať aku , tak ako ďakujem pekne odborníci ako hrom🤦‍♀️ja sa aj čudujem že si ma ten astratex aj nezablokoval koľko podprseniek som im už vrátila 😂ale vyskúšam teda ešte nevystuzenu a potom neviem už

majamat
9. jún 2023

@firma2211 neviem ako u vas, ale u nas sa da vratit cez nejake tie obchody a tak nemusim platit dopravu. to su asi take tie stanoviska, kde maju dopravci zmluvu. co nieco take. nerobila som to tak, lebo by som sa tak ci tak musela presuvat 10km, cize je to pre mna bezpredmetne, ale da sa aj takto vyriesit vratenie, ak by ti bolo treba.

skus napozerat aj nejake videa o merani, ci nahodou niekde nerobis chybu.
no ako som ja pisala, kupila som vacsi kosik, ako mi doporucovali na astratexe.

a teda G kosik ma rozdiel medzi obvodom pod prsiami a na prsiach zhruba 25cm
80G to je v priemere 80-105cm, 85G je 85-110cm )

maros313
Odpoveď bola odstránená
majamat
9. jún 2023

ozaj, ja mam obvod cez prsia 102-103 a aj tak mi sedi 80G

firma2211
autor
9. jún 2023

@majamat idem sa merať lebo ma porazi😂

maros313
Odpoveď bola odstránená
firma2211
autor
9. jún 2023

@majamat ináč moje prsia , čistá katastrofa 😥

maros313
Odpoveď bola odstránená
firma2211
autor
9. jún 2023

@maros313 vobec sa nehnevám ja si to uvedomujem 😓o dva týždne mám ísť s mužom na dovolenku a ja sebavedomie na nule 😓a mlada baba nemám ani 30

veronicka1901
9. jún 2023

@suge presne tam kupujem aj ja, keď som u sestry v UK, tak aj 10 kusov do zásoby 😀

firma2211
autor
9. jún 2023

@majamat inac pozerám do tej tabuľky obvod cez prsia mám 123 tak neviem či objednať 95 G alebo 100G

katrin69
9. jún 2023

@firma2211 https://bielemore.sk A keďže mám predajňu aj v meste, tak tam si viem vyskúšať a vedia aj poradiť s veľkosťou.

simca06022011
9. jún 2023

Astratex spacer 3d (visc druhov je, ja viktoriu asi mam), vyskúšať viac veľkosti. A nie podľa ich tabuliek. Ak potrebuješ obvod 100, kúp 100... mne tiež úplne blbosti v tabuľkách vyšli. A hlavne košík musí sedieť, dostatočne široké ramienka musíš mat. Vyliezať môžu kvôli zlej veľkosti ale aj zlému strihu.
Alebo v okolí skoč do obchodov kde majú dobré značky...

trema
9. jún 2023

Tato mi super sedi, tiez velke tazke prsia https://www.astratex.sk/podprsenka-eleanora-nev...

trema
9. jún 2023

Mozes kupit viac velkosti, vyskusat a vratit, je to bez problemov, aj ja som tak skusala

marcellka32
9. jún 2023

Kúpila som v primark majú veľa veľkosti

majamat
9. jún 2023

@firma2211 to mas aku podprdu?

majamat
9. jún 2023

@maros313 sediet musi vsetko. 75,80.. su velkost obvodu,a le obvodu pod prsiami a druhy obvod je na prsiach. rozdiel medzi tymito dvoma obvodmi oznacuje velkost kosickov v cm, co sa teda nasledne pomenuje pismenkom.

majamat
9. jún 2023

@firma2211 pod prsiami mas kolko obvod?