icon

Ženy s väčšími prsiami, kde si kupujete spodné prádlo?

firma2211
8. jún 2023

Ahojte , prosim vás tie čo máte veľké prsia ale že dosť veľké kde si kupujete spodné prádlo , ja som si stále kupovala v astratexe to som mala 100/D po pôrode sa mi prsia zväčšili a ja si nedokážem kúpiť normálnu podprsenku žiadna mi nesedí ani neviem akú mam veľkosť skúšala som sa merať podľa tých tabuliek čo majú na stránke astratex ale číslo ktoré mi vyšlo absolútne nesedí prsia mi vychádzajú cítim sa zle . Som z toho nešťastná ideme na dovolenku a ja si nedokážem ani len plavky vybrať 😥prosim vás kde nakupujete tieto veci je mi jedno koľko to bude štát len by som sa konečne chcela cítiť sebavedomo a dobre 😓ďakujem

firma2211
autor
9. jún 2023

@majamat pod prsiami 103

firma2211
autor
9. jún 2023

@majamat Tesco 85G polovystuzenu

majamat
9. jún 2023

@firma2211 inak ta podprsenka co mas, nie je zla, len tebe nesedi. nevidim ju uplne dobre, ale podla mna, mas ju v strede nizku, pri velkych prsiach je dobre, ak je medzi priami vyssia podprsenka. cize ziadny pasik, ale hruby pas tam musi byt.

raminka idu stredom hore, co je fajn, asi by mohli byt hrubsie. ta gumicka tam nic moc.
asi je lepsie pozerat raminka, ktore su presivane latkou. tieto samotne gumicky co mam aj ja, casto nie su moc hrube, skor tensie. tie neurobia dobru oporu.

neviem ci je vystuzena. vystuz moze byt samozrejme rozna, urcite to ma svoje pomenovania, ale ja ich nepoznam. su kosicky ktore su vystuzene, ale tenke a su take, co su moc vypchate. to budu skor tie pushupky. tie tenke kosicky mozu byt pevne, ale aj makke - neviem ci to nemaju tie podprdy spacer

a su nevystuzene podprdy, mam take z astratexu, ale tie su tiez rozne, ak su z elastanom a nepodsite, tak kosicky budu poddajne. ak su podsite, alebo su bez elastanu, tak kosicky budu rovnako pevne, ako vystuzene podprdy, len s tym, ze samozrejme pevna latka neudrzi ten tvar az tak dobre, ako pri vystuzenych podprdach.

majamat
9. jún 2023

najhorsie je, ze niekedy sa neviem dopatrat, ci ma podprda podsivku, ci nie.

firma2211
autor
9. jún 2023

@majamat no veď to preto hľadám takú čo mi sadne 😢no za boha neviem aku veľkosť mám zadat

jazula
9. jún 2023

@firma2211 a Presov máš ďaleko? Tam na Hlavnej ti viem tiež odporučiť obchod, kde vedia perfektne poradiť 👍

firma2211
autor
9. jún 2023

@jazula nie presov mám asi 60 km to je v pohode

majamat
9. jún 2023

@firma2211 niekde som videla, ze je lepsie vyberat si mensi obvod. ak mas 103-123, tak potom by si mala mat 105D, ale teda ak by sme brali do uvahy, ze ten obvod radsej mensi, tak potom 100F podla tej tabulky. tie miery by mali byt rovnake. nestretla som sa s tym, ze by boli odlisne.
urcite je lepsie si ju najskor vyskusat, ale ked sa neda, tak jedine takto sa dopatrat.

pre istotu by si si mohla kupit aj tie nadstavce na podprdu, ak by ta tlacila pod prsiami. je to clekom fajn pomocka a podprda ma tendenciu casom sa rozstiahnut. preto je lepsie mat mensie cislo pod prsiami.
ja mam tusim tiez o nejaky 1cm viac, ako by som mala mat na c.80. a su mi dobre, aj ked mam take, co ma tlacia, hoci ich zapnem. s nadstavcom su ok. a mam take, co maju lepsi material, je pruznejsi, nei su tak pevne, preto mi sedia uplne dokonale. dokonca mam pocit, ze zacinaju byt vytahane. zatial anstastie len mierne

jazula
9. jún 2023

@firma2211 V tom prípade skús tento obchod v Prešove, veľmi šikovné a skúsené predavačky. Bola som tam už pár krát veľmi spokojná (naposledy perfektne sediaca Triumph veľkosť 90F, plus jedna dojčiaca)

jazula
9. jún 2023

@firma2211 a keď píšeš o dovolenke, tak majú aj krásne (ale drahšie) plavky aj na väčšie prsia.

firma2211
autor
9. jún 2023

@majamat idem si skúsiť objednaj nevystuzenu aj 105 D aj 100 F teraz som sa zase merala podľa astratexu a vyšlo mi 95 F

majamat
9. jún 2023

@firma2211 no veru, vyznaj sa v tom, ked ti to takto vychadza. idem skusit ake cislo mi vyjde.

firma2211
autor
9. jún 2023

@majamat som zvedavá ja už som jeleň z toho😅

majamat
9. jún 2023

@firma2211 vyslo mi, ze 75H.

firma2211
autor
9. jún 2023

@majamat a aku nosis ?

majamat
9. jún 2023
majamat
9. jún 2023

@firma2211 ked pridam pod prsiami 2cm, tak vyjde moja velkost.

firma2211
autor
9. jún 2023

@majamat 😂😂sranda no ja som objednala 105 D a 100 F tak som zvedavá keď prídu 🤦‍♀️

majamat
9. jún 2023

@firma2211 ja mam pod prsiami mensi obvod, ako pas, lebo mi po tehu zostalo brucho. takze sa mi postava rozsiruje. cislo 75 by ma urcite tlacilo.

firma2211
autor
9. jún 2023

@majamat ja mám zase opačne ale zase žeby to bol veľký rozdiel tak ani nie🤦‍♀️

majamat
9. jún 2023

@firma2211 tu mi vychadza moja velkost presne https://www.timo.cz/cs/timometr

firma2211
autor
9. jún 2023

@majamat no idem skúsiť podľa toho

banalu
9. jún 2023

Mne z Astratexu sedia najlepsie tieto na foto. Ale ich velkostna tabulka mi to vobec nevypocitala dobre. Mali kate kosiky 🫣 nosim 85K z tejto

firma2211
autor
9. jún 2023

@majamat 100H mi vyšlo 🤦‍♀️

edinka126
9. jún 2023

skús túto stárnku ja som si minule objednala dnes mi práve prišli dokoonca som si objednala tu 2.akosť..a teda neviem zatial som ziadne chyby nenašla...podla fotky ktoru si dala mas zlu podrpsenku..potrebuješ taku ktora viac skrýva prsia aby mala vačšiu oporu..posielam link kukni
https://amore.sk/?do=2&level=2&id=1&prod=10302&...

ajka123m
9. jún 2023

skúste značku Lisca, my už obe s kolegynkou nosíme iba tieto podprsenky a plavky, sedia perfektne a aj materiály sú fajn

kristinkakvetinka
9. jún 2023

@uglybetty1234 ten Shein to je nejaký zahraničný obchod ?

majamat
9. jún 2023

@kristinkakvetinka to je azijsky eshop. no maju tam celkom velke cisla. neobjednavala som odtial este podprdy, tak neviem ake su,a le chcem skusit, som zvedava.
treba pozriet, pripadne precitat recenzie a pozriet foto zakaznikov. pozerala som podprdy pre dceru a su fakt lacne. pre mna uz stoja viac
https://eur.shein.com/pdsearch/bra/?ici=s1`Edit...

simca06022011
9. jún 2023

@firma2211 kym si najdes presne to co ti sadne, rataj s tym ze si tych podrpseniek objednas 10.. alebo pojdes skusat a vyskusas vsetko co maju. Ja mam 97/117 a mam tie spacery 90E teraz. Ked som prvykrat objednavala, vedela som strih aky chcem, lebo som take nosila ale z obchdou, kupila som vsetky velkosti ktore by mohli byt... 90-95-100 D-E-F (lebo ked si kupis 100ku potrebujes mensi kosik, ako ked mas 95ku - okrem ineho ti ale nemusi sediet potom vyska kosikov, sirka ramienok... lebo velmi velky obvod mi spravil to, ze mi padali ramienka z pliec). A asi 3 strihy som objednavala. Lebo aj od plnosti zalezi...
na youtube su videa ako vybrat podprsenku...
Na tvojom mieste objednam obe a este aj ine, co nebude dobre vratis.

majamat
9. jún 2023

@firma2211 ked tak uvazujem,a si an tom neico bude. ked ti pridu tie podprdy, ak by ti aj neboli dobre, tak by sa dalo prehodnotit, ci ti sediobvod 100, alebo 105.
ak zistis, ze ti sedi napr bvod 100 a kosicek bude velky, ci maly, tak potom skus pokusne este objednat rovnaku podprdu s mensimi alebo vacsimi kosickami. skus viacere velkosti.
objednala si 100F, tka anpr ak bude kosik maly, tak potom skus 100g, 100H, 100i, samozrejme tie co nesedia, vrat.
takto by si teoreticky prisla na spravnu velkost.

myslim. ze ten zaklad po tejto objednavke uz budes vediet - tym myslim ci mas 100, alebo 105.

ja inak ani neviem akym zazrakoms a to mne podarilo, hned trafit spravnu velkost.