icon

Ženy s väčšími prsiami, kde si kupujete spodné prádlo?

firma2211
8. jún 2023

Ahojte , prosim vás tie čo máte veľké prsia ale že dosť veľké kde si kupujete spodné prádlo , ja som si stále kupovala v astratexe to som mala 100/D po pôrode sa mi prsia zväčšili a ja si nedokážem kúpiť normálnu podprsenku žiadna mi nesedí ani neviem akú mam veľkosť skúšala som sa merať podľa tých tabuliek čo majú na stránke astratex ale číslo ktoré mi vyšlo absolútne nesedí prsia mi vychádzajú cítim sa zle . Som z toho nešťastná ideme na dovolenku a ja si nedokážem ani len plavky vybrať 😥prosim vás kde nakupujete tieto veci je mi jedno koľko to bude štát len by som sa konečne chcela cítiť sebavedomo a dobre 😓ďakujem

Strana
z5
maros313
Odpoveď bola odstránená
firma2211
autor
14. jún 2023

@majamat dnes mi prídu tri podprdy , modli sa za mňa 😂😂🙏

firma2211
autor
14. jún 2023

@majamat prišla mi prvá z bonprixu nevystuzena , mala si pravdu sadla mi veľkosť 105 /D konečne ma nič netlačí aj prsia sa mi nezdajú také veľké v tričku ❤️❤️❤️mega som stastnaaaaa ďakujem

majamat
14. jún 2023

@firma2211 super.

nevenka
14. jún 2023

@maros313 to je zbytocne, ked je pekna podprsenka na dojcenie, co z toho, obrazok znesie a na zivej zene to nesedi, ale pojdes si svoje dokolecka. Aj dojciaca musi na hrudniku sediet, ak neprilieha na hrudnik, tak je zly obvod a vacsinou teda velky a male kosicky, cela vaha prs je drzana na ramienkach. Z toho mam aj ten hrb na 7.stavci. Vravim, sedela mi znacka Ava, v Astratexe uz nemavaju. Tie ich 3D, co sa akoze prisposobia, tak prd makovy, nesedela ani jedna a objednala som 3 velkosti.

nevenka
14. jún 2023

@firma2211 velmi sa tesim, z Bonprixu mne nesedeli, ale teda skusala som len dojciace. A odtial ja potrebujem iba 75 obvod a kosicky su male. Ale mozno raz este skusim. Ktoru mas? Posli odkaz.

majamat
14. jún 2023

@maros313 😂

maros313
Odpoveď bola odstránená
maros313
Odpoveď bola odstránená
firma2211
autor
14. jún 2023

@nevenka ja som si objednala túto a sedí mi bohovsky a to mám prsia fakt ťažké a veľké a ona mi ich drží 🙏to by som si v živote nepomyslela že keď nemám vystuženú podprsenku tak môžem mať také pekne prsia dokonca vyzerajú menšie prisaham , čiže ja hlupaňa som si objednavala stále takú ktorá mi prsia ešte zväčšila , určite odporúčam tabuľku čo mi pridávala ta pani na začiatku ☺️

firma2211
autor
14. jún 2023

@majamat astratex mi sadol 105 /D objednala som si aj 100/F ale odstáva mi čiže ju posielam a mením si za menšiu ale sedí bohovsky , ďakujem ti že si mi poradila fakt aj ostatným babám ale bez teba by ma ani nenapadlo že ja mám D tipovala som sa na nejake G 😂😂dnes som išla na pedikúru (konečne bez deti 😂😂) a sebavedomie kráčalo prisaham tesne vedľa mňa 😂

pinkgirl
14. jún 2023

@firma2211 super, že si spokojná.
Inak som sa už niekoľkokrát zamyslela pri podobných otazkach ako bola tvoja, prečo sa u nás na školách trebárs na stredných či v deviatom ročníku neučí ako súčasť nejakého predmetu taká praktická vec ako je správny výber spodnej bielizne - niečo ako "životológia" trebárs počas občianskej výuky len pre dievčatá. Bolo by viac šťastných dievčat a spokojných žien s dobre padnucou bielizňou😉😁.

firma2211
autor
15. jún 2023

@pinkgirl ale ináč to je veľká pravda ,ja si myslím že ako slobodna som nenosila správnu veľkosť ale vtedy mi to bolo nejak jedno , ale teraz pri deťoch som sa cítila strašne nepohodlne , keď sme niekde boli tak som sa modlila nech som už doma aby som si mohla dať podprsenku dole všetko som mala odtlačene strašne ma všetko bolelo tlačilo hrôza

simca06022011
15. jún 2023

@firma2211 tak zmensovacky su take 🙂

simca06022011
15. jún 2023

@nevenka inak tie 3d su rozne... naozaj. Ja som vracala celuuu jednu zasielku, z dalsje kopu podrpseniek... kym som na to prisla

nevenka
15. jún 2023

@simca06022011 no ved toto. A ja toto este mam aj s topankami, mala a siroka noha, no des. Mna to uz nebaviiiii...aspon prsia by som si najradsej dala zmrnsit na nejaku normalnejsiu velkost, ked uz s nohami nic nespravim, ale...🙈

simca06022011
15. jún 2023

@nevenka no ja tiež tak... ale si 15 rokov vravím ze keď.schudnem 15kil :D ale mam rešpekt, lebo tie opky sa veľakrát aj nepodaria

nevenka
15. jún 2023

@simca06022011 presne tak a ja este kojim, takze zatial aj tak nic.

urshullita6541
3. jún 2024

Ja si kupujem spodné prádlo, pančuchy a aj ponožku už len na https://www.bellinda.sk. Sú najpohodlnejšie zo všetkých, čo som skúsila a okrem toho že sú nadčasové aj perfektne držia

edinka126
4. jún 2024

inak ja som objavila triolu a inu podprsenku uz nechcem..zistila som ze som nosila uplne zly košik aj obvod ..prišla som do obchodu a pani mi presne poradila zmerala....za mna top..teraz uz mozem aj cez net objednávat presne viem ake 🙂

Strana
z5