Ženy s väčšími prsiami, kde si kupujete spodné prádlo?
Ahojte , prosim vás tie čo máte veľké prsia ale že dosť veľké kde si kupujete spodné prádlo , ja som si stále kupovala v astratexe to som mala 100/D po pôrode sa mi prsia zväčšili a ja si nedokážem kúpiť normálnu podprsenku žiadna mi nesedí ani neviem akú mam veľkosť skúšala som sa merať podľa tých tabuliek čo majú na stránke astratex ale číslo ktoré mi vyšlo absolútne nesedí prsia mi vychádzajú cítim sa zle . Som z toho nešťastná ideme na dovolenku a ja si nedokážem ani len plavky vybrať 😥prosim vás kde nakupujete tieto veci je mi jedno koľko to bude štát len by som sa konečne chcela cítiť sebavedomo a dobre 😓ďakujem
@veronicka1901 este nemas 80G 🤭😅. Alebo niektore druhy zhanam 75H 🙃
Ja mam taky problem, ze mne su ramienka tak, ze by som potrebovala mat este o 10 cm od seba ramena, ja mam take utle tie ramena, ze mi vsetko pada. Kupila som teraz z Astratexu Ava 80G, kostica pekne kopiruje prso a zboku ani neoddeluje to "sadlo" 🤭, ale zhora akoby mi chybal objem prs. Ano, kojim 4.dieta a uz to je take povisnutejsie, ale ked si kupim mensiu, tak uz mi tak kostica nekopiruje prsia zospodu...Ja uz neviem, aky strih skusit, poradite aj mne?
@nevenka no tazko poradit. mne toto robi polovystuzena podprda. asi tu zavisi hlavne od strihu. je dobre mat zospodu podporu, na vrchu uz asi skor nie. skor je lepsie asi polovystuzena, aj ked mne to prave polovystuzena robi tiez. no prazdno mam aj v kosickoch, ktore su vystuzene, ale namako, to su asi tie spacer. myslim si, ez sa tak volaju., vyzeraju ako vystuzene, ale kosicky su vlemi makke a poddajne. no nastastie v tych podprdach to tak vlemi nevidno.
a ramienka sa ti torchu nedaju utiahnut?
a teda ta na foto, co som tu pridala je tiez polovystuzena, ale tam sa to tak viac strati.
ja mam zas prsia tak nizsie a mne su tie ramienka kratke. mam ich vacsinou skoro nadoraz uvolnene. ked som chcela skusit ramienka z podprdy vzadu spojit takymi tymi pomockami. no ale mne tie ramienka nedociahnu, su kratke. mam pocit, ze mi prsia ytiahnu pod krk.
@maros313 ja som ti to napisala preto, ako reakciu na tvoj kometar, ktory som aksoi nepochopila, co tym myslis. mala si to napisat jasnejsie.
vysoky stred lepsie prsia drzi a nikde sa nepzapichuje. mam vsetky podprdy s vysokym stredom, mam velke prsia a ani jedna sa mi nezapichuje nikde, praveze vyssi ystred a vyssie siahajuce kostice mi prsia drzia lepsie v kosicku, pri nizkom strede by mi kypeli von, spajali sa mi v strede a prave v takom pripade by sa mi kostice zapichovali do prs. ak podprda nesedi, tak odstava, cize je daleko od hrudnika a nema kde pichat. ak sedi, je pekne na hrudniku, nikde nepicha. mam viacere typy podprd, vystuzene, envystuzene, polovystuzene, rozne strihy, vsetky s vysokym stredom, niektore mi strihovo nesedia, ale aj napriek tomu, ziadna ma v strede nepicha. cize blud je to co pises. pri nizkom strede by som sa ani predklonit nemohla.
co sa tyka vystuze, netvrdim to na 100%, ale zas uplne to nie je blud, ak prsia do takej podprdy nezapadaju, tak je to potom podprda, ktora mi strihovo nesedi a nebudem si ju kupovat ( samozrejme ak je moznost vyskusat ju ). su podprdy rozneho strihu a je uplne normalne, ze nebudem vyberat len podla vystuze, ale aj podla strihu konkretnej podprdy. ci uz vystuzene, rovnako aj nevystuzene, mi nebudu sediet vsetky.
a blud je aj to, ze nevystuzene podprdy sa vyrabaju z pevnych materialov. pozri hoci len na tie, co tu pridali, mnohe obsahuju 15-20% elastanu, cize az tak pevne nie su. mam taku, je fajn,a le prsia su v nej nizsie. mne prsia dost apdaju, mam ich velmi nizko, preto ich pottrebujem podvihnut a taka podprda to neurobi.
pozeram, ze na tej foto, kde ma ta baba ciernu podprdu, ma ju malo. male kosicky, ledva sa do nich napratala.
ta ruzova je vlemipekna,a le ja by som ju nemohla, mne sa prsia spoja v strede, ak nema kostice a koza sa mi tam pari, poti, normalne mi to tam az smrdi a mavam vysyp.
a este som zabudla, vystuzena neznamena, ze ma uplne tvrde, pevne nepoddajne kosicky. mam vystuzene, aj polovystuzene a su poddajnejsie ako niektore tie pevne nevystuzene.
@firma2211
Ahoj. Velmi dobre poznam tento problem.. po porode som mala 90H..momentalne 85F
Dlho po porode som netusils aku mam velkost..sla som do obchofu kde som si skusala rozne strihy a velkosti az som zistila ze 85F je to spravne..
Nieco som si kupila v obchode... za mna jednoznacne obchod TRIOLA
A potom nieco objednaka z bonprixu.. velkost presne sedi
Odporucam zmensujuce , nevystuzene..iba s kosticou
Fantasticke su...
@maros313 no skusala som vselijake dojciace, to je cele zle. Teraz nosim Avu, co som davno kupovala, kosik F, 75 obvod, predlzujem, nie je to dobre. Ale mne ziadne poriadne nesedia, lebo hrudnik utly, aj ramena a prsia velke. ..Mala som take 3D od Astratexu, to ani jedna kostica mi nepriliehala na hrudnik ako ma a predelovali mi tie prsia hore a na hrudniku to nedrzalo. Tak uz skusam aj obycajne, lebo potrebujem pod saty, ked pojdem na svadbu, proste daco dobre potrebujem. No a kosiky musia byt blizko pri sebe, ked su od seba, tak fuj...
@majamat poslem Ti fotku spredu, som tam polohola, bordel vsade, posielala som sesterke, ta ma taky isty problem. Ked kojila, mala 80I kosik 😟. Teraz uz ma normalnejsie. Mne tie ramienka na tejto drzia, len...no uvidis, ako mi to stoji, ja neviem, ako to ma byt. A vracat do aleluja, joj...🤨. Podpora zospodu je super v tejto.
@maros313 ako fajn a ja zas nechapem, ako si niekto mysli, ze aj ked ma vzdelanie ( ci si nedokazem overit, to mozem aj ja napisat ), je v tom odbore zakonite aj dobry.
a tiez nechapem,a ko si moze niekto mysliet, ze ak neikto vzdelanie nema, nemoze byt v niecom dobry. vies, na nieco staci trochu rozmyslat a naucis sa ( teraz to myslim vseobecne, lebo ja som sa za odbornicku nevyhlasila, to si urobila ty. ja som len dala zopar rad na verejnom fore. tu predsa odbornost neziskam. tak z toho nerob tragediu. na vyber podprsenky netreba vysoku skolu.
a trvam na svojom - odbornik na podprdy nemoze vyhlasit, ze nevystuzena podprda nie je elasticka ( mozem ti to aj skopirovat, kde si to napisala, ako to ty s oblubou robis )
a ako odbornik by som sa nevyjadrila tak, ez by vyslovene nevystuzene podprdy boli na vacsie prsia, tie podrpdy s elastanom sa prisposobia az privelmi a casto v nich prsia klesaju dost dole, lebo latka sa natiahne smerom dole. ak chces, odfotim ti taku, neviem ci bude vidiet zlozenie na stitku,a le urcite je tam vela elastanu v latke na kosickoch, ale ze fakt vela.
a pozrela som dozadu a toto si dobre vytrhla z kontextu, ked si skopirovala poslednu vetu z toho odseku, co som napisala. tu je cely odsek:
"a su nevystuzene podprdy, mam take z astratexu, ale tie su tiez rozne, ak su z elastanom a nepodsite, tak kosicky budu poddajne. ak su podsite, alebo su bez elastanu, tak kosicky budu rovnako pevne, ako vystuzene podprdy, len s tym, ze samozrejme pevna latka neudrzi ten tvar az tak dobre, ako pri vystuzenych podprdach."
je logicke ze vystuzene kosicky drzia tvar viac, vsak preto tu vystuz robia do podprdy, co znamena, ze samozrejme musia udrzat tvar lepsie ako nevystuzene, logicky, ak sa nevystuzena viac prisposobi, tak logicky menej udrzi tvar.
nehovoriac o tom, ze existuju polovystuzene, ktore su medzi a su fajn na velke prsia.
spajas hrusky s jablkami, ja som napisala, lepsie drzia tvar, nie ze zakonite lepsie sedia na velke psia. to su 2 rozdielne myslienky. nehovoriac o tom, ze som pisala o rozdielnosti strihov, co si ty ani nespomenula. nestaci mat velku kategoriu nevystuzenych podprseniek, lebo aj v tejto kategorii moze byt vela roznych strihov a prevedeni.
kto tu necita s porozumenim???
nehovoriac o tom, ze ako odbornik by som fotku tej ciernej podprdy urcite nedala, lebo ani nie som odbornik ( za odbornika si ma vyhlasila ty, aj mam len par skusenosi so sbeou + riesime podprdy aj so zenami v mojom okoli, aj v rodine nei som sama s velkymi prsiami )
uz ja vidim, ze ta podprda na tej babe vyzera hrozne, keby ju sem dam a nejaka zienka si z nej vezme priklad, tak to by bola fakt rada nad zlato, keby si taku kupi a keby jej este tak zle sedi, ako tej babe na foto. a ty ma tu ides obviovat, ze dava zle rady.
ja neodbornik si to vsimnem a tebe to nevadi?

No objednala si a uvidis, podla mna mensi obvod ti bude treba.