Ženy, spávate v podprsenke, alebo nejakom tielku pevnejšom, čo vám džíi prsia pokope ?
Uz minule som zaznamenala, ze niekde vraj odporucaju spavat v podprsenke, aby prsia nesli kazdy na svoj smer. Lebo mna ucili doma, este ako malu, ze sa spiv pyzame a bez vsetkeho...takze nohavicky len ked mam svoje dni alebo nejaky zensky problem, inak len nocna kosela alebo tricko a sortky.... pytam sa len zo zaujimavosti 🙈😆. Dakujem, prvym 10tim poslem po 2❤️❤️
@rawmamka super, tak ja som mala nejake slabe B, alebo lepsie povedane A, ale po porode mi ostali vacsie, asi C, ale tak su take spicate, nie pekne oble a kedze mam vacsinou svokrovcov kedykolvek doma u nas, tak nosim aj cez den. Teraz som tehotna, tak zase sa naplnila podprsenka 😆🙈 a ked mam nocnu koselu, tak mi utekaju von, lebo vacsinou spim na boku 😆🙈tak asi budem musiet pohladat iny strih alebo tielka so sirsimi ramienkami 😆
NIKDY nespím v podprsenke ...som šťastná, keď ju môžem zo seba zhodiť..
Podprdy su udajne castejsoi pricinou vzniku rakoviny prsnika ako fajcenie, urcite max do prace, na sport len bez kostic makku sportovu a po dome urcite nie. Spanok v podprde to mi ani nenapadlo
Tričko a viac nič.cez deň máš prsia v podprsenke,treba ju dať dole hneď.a nohavičky na noc tiež,dokonca som o Tom čítala článok že aj tam dole treba dať pauzu aspoň na noc,stačí keď je aj ona cez deň v nohavičkách.potrebuje aj ona oddych.
Je pravda, ze v podprsenke sa neodporuca spat, ale zaklad je nosit spravnu velkost - nema tlacit, prsia z kosicka nemaju pretekat, po vyzleceni nema nechavat cervene zarezane stopy... musi sa v nej dat dychat, nema obmedzovat v pohybe.
Ak je ozaj spravny strih a velkost, tak by nemalo byt "na obtiaz" ju nosit - nema tahat, skrabat, tlacit.

@cartridge Presne ako ja 🙂, prednedávnom som čítala štúdiu, kde sa potvrdilo, že nonstop nosenie podprseniek alebo iných opôr poprsia (športové podprsenky, tesné tielka a pod.) pevnosti pŕs škodia, každopádne by som svoje konanie nemenila ani keby výsledky štúdie boli opačné. Jednoducho som takto spokojná a manžel tiež 😀. A presne ako ty - mám pevné, okrúhle trojky od prírody, po troch pôrodoch a takmer 11 rokoch kojenia ich mám pekné a gravitácia zatiaľ zapôsobila iba málinko, vyzerajú lepšie ako u mnohých žien o 10 rokov mladších.