icon

Ženy, spávate v podprsenke, alebo nejakom tielku pevnejšom, čo vám džíi prsia pokope ?

johanka6588
19. jún 2018

Uz minule som zaznamenala, ze niekde vraj odporucaju spavat v podprsenke, aby prsia nesli kazdy na svoj smer. Lebo mna ucili doma, este ako malu, ze sa spiv pyzame a bez vsetkeho...takze nohavicky len ked mam svoje dni alebo nejaky zensky problem, inak len nocna kosela alebo tricko a sortky.... pytam sa len zo zaujimavosti 🙈😆. Dakujem, prvym 10tim poslem po 2❤️❤️

Strana
z2
rawmamka
20. jún 2018

@cartridge Presne ako ja 🙂, prednedávnom som čítala štúdiu, kde sa potvrdilo, že nonstop nosenie podprseniek alebo iných opôr poprsia (športové podprsenky, tesné tielka a pod.) pevnosti pŕs škodia, každopádne by som svoje konanie nemenila ani keby výsledky štúdie boli opačné. Jednoducho som takto spokojná a manžel tiež 😀. A presne ako ty - mám pevné, okrúhle trojky od prírody, po troch pôrodoch a takmer 11 rokoch kojenia ich mám pekné a gravitácia zatiaľ zapôsobila iba málinko, vyzerajú lepšie ako u mnohých žien o 10 rokov mladších.

johanka6588
autor
20. jún 2018

@rawmamka super, tak ja som mala nejake slabe B, alebo lepsie povedane A, ale po porode mi ostali vacsie, asi C, ale tak su take spicate, nie pekne oble a kedze mam vacsinou svokrovcov kedykolvek doma u nas, tak nosim aj cez den. Teraz som tehotna, tak zase sa naplnila podprsenka 😆🙈 a ked mam nocnu koselu, tak mi utekaju von, lebo vacsinou spim na boku 😆🙈tak asi budem musiet pohladat iny strih alebo tielka so sirsimi ramienkami 😆

ivu80
20. jún 2018

NIKDY nespím v podprsenke ...som šťastná, keď ju môžem zo seba zhodiť..

ebi88
20. jún 2018

Podprdy su udajne castejsoi pricinou vzniku rakoviny prsnika ako fajcenie, urcite max do prace, na sport len bez kostic makku sportovu a po dome urcite nie. Spanok v podprde to mi ani nenapadlo

ktore
20. jún 2018

Tričko a viac nič.cez deň máš prsia v podprsenke,treba ju dať dole hneď.a nohavičky na noc tiež,dokonca som o Tom čítala článok že aj tam dole treba dať pauzu aspoň na noc,stačí keď je aj ona cez deň v nohavičkách.potrebuje aj ona oddych.

fokuska
20. jún 2018

Je pravda, ze v podprsenke sa neodporuca spat, ale zaklad je nosit spravnu velkost - nema tlacit, prsia z kosicka nemaju pretekat, po vyzleceni nema nechavat cervene zarezane stopy... musi sa v nej dat dychat, nema obmedzovat v pohybe.
Ak je ozaj spravny strih a velkost, tak by nemalo byt "na obtiaz" ju nosit - nema tahat, skrabat, tlacit.

Strana
z2