icon

Ženy, to fakt musíte chodiť už nahé po vonku?

3. aug 2023

To fakt musíte chodiť uz nahé po vonku ? To sa neviete normálne, slušne, pekne obliecť? Nemáte žiadnu cenu, iba hneď všetko ukázať? 🤮🤮
Ci potrebujete aby muži okolo slintali, nazývali vás ku*vami ? Včera napríklad na námestí tak krátke nohavice že celý zadok vonku a muži za nou hneď foto robili.
Kľudne nech si každý nosí co chce, ale prečo muži sa vedia obliecť pekne a sú pre nás aj tak príťažlivý?
Nemusia sa odhaľovať, prečo to vlastne ženy robia?

A nie o muža sa uz nebojím ma 50r. ,skôr o syna co mi dovedie domov. 🤔

zuzana76
4. aug 2023

@janage tak lekari zvacsa maju nejake to IQ, tak by ustali aj keby sa po ulici premavali nahe zeny, bavime sa o priemernej, ba mozno az podpriemernej populacii, ktora viac menej funguje na baze inštinktov

zuzana76
4. aug 2023

@saxana000 nemám pocit, že by som bola 90 kilová matróna, mám 47 rokov

janage
4. aug 2023

@sunyrose veľmi dobre napísané, zameranie mysle. Teda ak niekto má nemiestne narážky vypovedá to o jeho zameraní mysle.
Zaujímavé, že sa z mužov robia slabí jedinci, ktorí sa nedokážu ovládať pri žene, ale zase sú dosť silní na blbé reči a niektorí aj fyzické násilie.
Do rúška odstránenia zlého morálneho vplyvu sa potom odievaju činy ako ničenie umeleckých diel, či zahaľovanie sôch.
Náboženské obrazy sú mimochodom plné polonahých či takmer nahých objektov. Ide ale prevažne o mužské subjekty tak to zrejme až tak nepohorsuje.

viestta
4. aug 2023

@zuzana76 ale v pripade tych co funguju na signalnej sustave nepomoze ani keby zeny chodili v cadore. Ak funguju na signalnej sustave, tak to nie je chyba zien, ktore okolo nich chodia ale chyba je v nich. Treba odsudit ich zmyslanie, nie obliekanie zien

zuzana76
4. aug 2023

@viestta Nuž zvrtlo sa to na mužov, ale nie, v podstate mne je aj jedno, kto sa ako oblieka ale fakt je, že sporo odeté dievčatá a mladé ženy, no skratka pôsobí to vulgárne, lacno a neesteticky

missviolet
4. aug 2023

@kvetinka75 nie, samozrejme, neboli to robotnici. uplne seriozne chlap v slipoch po parku okolo 7 rano, dalsi tam na tej bocnej ceste pod brehom v parku v trenirkach.... este som nevidela zenu sa prechadzat po parku napr v plavkach ci podprsenke. ja nehovorim o opalujucich sa ludoch vobec. normalne po tej parkoveej ceste stretavam vyzlecenych chlapov

janage
4. aug 2023

@zuzana76 teraz bacha hovoríš o manzeloch a synoch žien na MK

zuzana76
4. aug 2023

@janage mám manžela a dvoch synov 😂

viestta
4. aug 2023

@sunyrose skus sa trosku zamysliet nad tymto klasickym zobrazenim Madony

viestta
4. aug 2023

@zuzana76 pozri sa, kazdy nech sa oblecie ako chce. Vypoveda to o nom, ale zas sa povysovat nad niekoho len kvoli handram? Nikto z nas nevieme co sa pod tym oblecenim skryva. Mozno za superkratkymi gatami sa skryva nestastna dievcina, ktoru doma otlkaju, mozno je v skole sikanovana a aspon na ulici sa citi ako tak konfortne (aj v tych superkratkych gatach). Mozno sa v hlbokom vystrihu odhaluju (skryvaju?) prsniky remodelovane po ablacii. Ak aj niekto chce chlapov provokovat, je to jeho vec, jeho rozhodnutie. Tak ako je rozhodnutie inej zeny chodit v kostyme alebo v rifliach.

zuzana76
4. aug 2023

@viestta ale tu sa zase nechápeme, že nikto sa nepovyšuje, prečo sa to automaticky berie ako povyšovanie. Je fakt, kľudne si naštudujte etiketu obliekania a správania, že nižšia vrstva sa oblieka vulgárne, lacno, tomu prispôsobené je aj správanie daných ľudí, nadávky, alkohol (samozrejme, že aj inteligentný človek si zanadáva) teraz o tom vravím ako o každodennom spôsobe života jednoduchších ľudí. Či ako mám nazvať jedincov, ktorí dosahujú podpriemerne IQ. Presne tak, za oblečením sa môže skrývať všeličo, a práve preto treba ľudí vzdelávať. Informovať ich aj o tom, že niečo je napr nevhodne, to je všetko.

janage
4. aug 2023

@zuzana76 napíš keď budeš mat doma ťažkú pubertu😉

zuzana76
4. aug 2023

@janage uz mám 16 a 13 ročného

janage
4. aug 2023

@zuzana76 teda nemáš babu?

janage
4. aug 2023

Autorka a otec syna má aký názor na vec? Tiež sa bojí o vplyv, aký to neho bude mať?

zuzana76
4. aug 2023

@janage nie, ale aj ja som bola dievča a mala som pubertu

zuzana76
4. aug 2023

@janage a áno, písala som, že u dievčat sa to prepáčit da, ale u žien 25+ už oblečenie takého typu za vhodne nepovažujem, ani u dievčat to nepovažujem za vhodne, možno chyba trochu usmernenia zo strany rodičov. Ale mladosť pochabosť. Nič nemení na tom, že to pôsobí lacno.

viestta
4. aug 2023

@zuzana76 vsak pisem, ze o tom co ma kto a na aku prilezitost oblecene hovori o nom viac ako si mysli. A je smutnym faktom, ze ani medzi tymi co si myslia, ze nie su zrovna spodina je etiketa velka spanielska dedina. Ale tak ci tak, je rozhodnutim jedinca co na seba zavesi.
A teraz mozme zacat hlboke a dalekosiahle uvahy o tom co je horsie, lascivne tricko v lete na ulicu alebo teplaky do divadla... Mozme zacat filozofovat o tom, ci sa mame nad tym len pozastavit, decentne upozornit alebo sa nad tym budeme pohorsovat.

janage
4. aug 2023

@zuzana76 my máme známych poznáme sa roky rokuce, baby sa kamarátili.Asi pred rokom, dvoma prešla kolo mňa baba . Ružové vlasy, silný makeup, minisukna, čierne sieťované pančuchy a také obrie topánky čierne na viazanie. Milým hlasom povedala: Dobrý deň. Vôbec som netušila o koho ide, ale slušne som odzdravila. Čo mala ako vrch vôbec neviem tak ma ten dolny outfit vyviedol z miery😁. O pár metrov ďalej sa ma známy spýtal, že či som videla XX, že pred chvíľou sa mi zdravia. Ich dcéra. Nevidela som ju už dlhšie a teda nikdy by som to na ňu nepovedala. Minulý týždeň som ju s mamou stretla po roku zas. Tričko leginy, uplne obycajná pekná baba, obe spolu do posilky.
A nie nie sú podpriemer ani rozumovo, ani sociálne.

ckocka
4. aug 2023

@zuzana76 "To fakt musíte chodiť uz nahé po vonku ? To sa neviete normálne, slušne, pekne obliecť? Nemáte žiadnu cenu, iba hneď všetko ukázať? 🤮🤮
Ci potrebujete aby muži okolo slintali, nazývali vás ku*vami ? Včera napríklad na námestí tak krátke nohavice že celý zadok vonku a muži za nou hneď foto robili."
Takže toto je ukážka ušlachtilej snahy vyššej vrstvy o edukáciu nižšej vrstvy?

janage
4. aug 2023

@zuzana76 a prosím ta koľko takých báb nad 25plus si za posledné 2 mesiace cez deň v normálnom čase stretla? Také, že polonahé, s kroptopom či podporou, že polka vyliezla a sortkami, že pol rite bolo vidno?

zuzana76
4. aug 2023

@viestta ale ja sa nepohorsujem, úplne normálne diskutujem a vnasam svoj pohľad. Pretože ja som tému pochopila úplne inak. A dúfam, že smiem mať svoj názor, tak ako iný vraví, že si môže dať na seba, čo chce.

zuzana76
4. aug 2023

@janage no neviem, veľmi nechodím po ulici, ale aj tu niekto písal, že si dal croptop, lebo schudol, tak musí ukázať telo. Vidím však mladé dievčatá v škole a je to bieda mnoho krát.

zuzana76
4. aug 2023

@ckocka tak nenapísala nič zle, len to napísala dosť expresívne.

viestta
4. aug 2023

@zuzana76 ja netvrdim, ze sa prave ty pohorsujes. Pohorsujem sa ja nad tymi, ktore sa pohorsuju 😅

janage
4. aug 2023

@ckocka joooj to vždy tak bolo, že pre vyššiu vrstvu platili iné pravidlá morálky. Viď králi a ich nemanželské deti, či milenky. Keď sa to pani manželke nepáčilo a odmietala sa s tým zmieriť a chovať na úrovni, vyhlásili ju za šialenú a upratali.
Vid taká Jana Šialená.
Ale oblečenie hej, to mali ako sa patrí 😉

ckocka
4. aug 2023

@zuzana76 Ak nenapísala nič zle tak sa musím dobrovolne zaradiť do nižšej vrstvy.

fauko
Odpoveď bola odstránená
saxana000
4. aug 2023

Lebo keby mal doma kocku neslintal by po cudzej... a chlap je od prirody taky tvor ze sa proste pozre.. a je jedno ci ide okolo.baba v dlhych obtiahlych rifliach alebo kratasoch s polkou riti von.

zuzana76
Autor odpoveď zmazal