Ženy, to fakt musíte chodiť už nahé po vonku?
To fakt musíte chodiť uz nahé po vonku ? To sa neviete normálne, slušne, pekne obliecť? Nemáte žiadnu cenu, iba hneď všetko ukázať? 🤮🤮
Ci potrebujete aby muži okolo slintali, nazývali vás ku*vami ? Včera napríklad na námestí tak krátke nohavice že celý zadok vonku a muži za nou hneď foto robili.
Kľudne nech si každý nosí co chce, ale prečo muži sa vedia obliecť pekne a sú pre nás aj tak príťažlivý?
Nemusia sa odhaľovať, prečo to vlastne ženy robia?
A nie o muža sa uz nebojím ma 50r. ,skôr o syna co mi dovedie domov. 🤔
@zuzana76 tak mladé dievčatá v škole, ci ženy nad 25plus?
Táto téma mi príde ako vykonávanie otvorených dverí.
Presne jak potraty. Každý rok klesá ich počet, ale každý rok je búrlivá snaha ich sprísniť.
A každý rok pribúda zúfalý ch rodičov čo robia možné aj nemožné, aby ich už narodené deti mali lepšiu kvalitu života. Ale tam už iniciatíva zákonodarcov nič, žiadne protesty za lepsi život už narodených, nech sa zlepší starostlivosť, nech nemusia žobrať o vrchnáky a peniaze na terapie, ktoré zjavne pomáhajú.
Prečo sa aspoň rovnako intenzívne nevenujú potrebám už žijúcich detí?
Nad takým výstrihom by som sa vobec nepozastavila, z celkovej rozlohy poprsia ukazuje tak 1/4.
@zuzana76 ale na otázku koľko vulgárne oblečených si videla za posledne 2 mesiace, nevieš odpovedať. Teda si nepamätáš ani jednu? Ja som dnes stretla asi 50 až 100 ľudí práca, cesta pešo, mhd a ani jednu ako opisuje autorka. Kde sa teda ona a jej syn, kedy a kde pohybuje, že väčšinu žien vníma ako popísala?
Mnohé ženy dávno stratili sebauctu sebahodnotu...
@janage momentálne mám dovolenku už mesiac, idem len na nákup a domov. V supermarkete som nestretla nikoho, väčšinou dôchodkyne. Prepac, nerobím si štatistiku. Minule som v supermarkete videla peknú babu, aj postavu mala super, ale legíny zarezané v ritke a pomyslela som si: toto by som si na seba do obchodu nevzala (na cvičenie áno, ale aj to nie také legíny, boli síce čierne, ale priesvitné)
@zuzana76 ale ja netvrdím, že nie je real. Ja tvrdím, že väčšina žien nechodí vulgárne oblečená. Tak ako to autorka rozhorčene prezentuje.
Mne minule vyskočil nahaty muž čo iba v zastere varil fit jedlo. Je reálny, ale usudzovať z toho, že väčšina mužov takto varí?
A dobre teraz si mesiac doma a stretla si jednu. A predtým si stretla koľko?
@janage ten vyskakuje aj mne ak myslíš toho cecha
@matullienka neviem, lebo som nemala zvuk, ale varil segedin 🙃
@oli18 neviem či si ozaj hlúpa, alebo sa hlúpou len robíš😀
Ehm, bez ohladu na temu (myslim ze je kazdeho vec ako sa oblecie) ma zaujima, tie co tvrdite, ze sa sexy obliekate a líčite KVOLI SEBE nie kvoli druhym.....obliekli by ste sa sexy a namalovali by ste sa, aj keby ste sa ocitli na opustenom ostrove s malovatlami a sexy garderobou?
@joannita v urcitom zivotnom obdobi som travila dost casu "ako na opustenom ostrove" 😂 konkretne som zila so svojim sucasnym muzom, ktory chodil na 12tky do prace a ja som zatial casto vyuzivala cas na ucenie (VŠ). Vela casu som bola teda sama doma. Vzdy som sa pekne ucesala, upravila (casto aj nalicila - niekedy uplne nude, niekedy aj s linkou, tienmi, podla nalady) a obliekla tak aby sa citim prijemne a zaroven pekne, mozno pre niekoho aj sexy. Cisto pre svoj dobry pocit, ohurovat som mohla jedine tak knihy 😂
@anonymanonym fakt? Dobre, ale pre tvoj dobry pocit...preco? Ked si nenamalovana a v teplakoch, nemas zo seba dobry pocit? Nemas sa rada taka aka si?
@bianka1323 ja si myslím, že zďaleka nie mnohé, ale skôr by som povedala, že tú svoju sebaúctu neodvijaju od toho čo majú oblečené.
Čo sebaúcta tých, čo síce oblečené sú, ale ostávajú v zlých vzťahoch, ktoré sa nechávajú vydrziavat, či biť. Ktoré nechajú zo seba robiť slúžky?
Polonahé a zmachlene tiež nie sú podla mojho gusta, ale nevnímam ich, že sú všade a že ohrozujú mravnosť mojich detí. Na rozdiel od vulgárnych opilcov, čo vykrikujú v noci na celú ulicu.
@joannita to kde tvrdim? Nikdy som nemala problem vyjst von nenalicena (aj v tom komente pisem, ze casto som sa aj nalicila, casto nie je vzdy, upravila vzdy, nalicila casto - od nude az po vyrazne). Napriklad dnes nemam na tvari nic okrem kremu s SPF a bola som vselikde 🙂 Mam sa rada aj vyrazne nalicena, aj uplne bez make upu. Niekedy mam chut spravit si totalne vyrazne oci aj pery a niekedy mam chut byt bez malovatiek. Niekedy mam chut dat si na seba sexy oblecenie, niekedy mam chut hodit na seba romanticke retro saty a niekedy sa rada "zabalim" do velkej mikiny a teplakov a som na "vandraka" 😁 Ale nech mam na sebe cokolvek vzdy je to o mojom pocite. Nepodriadujem to tomu, aby sa pacim niekomu inemu.
@janage my sme dnes boli na káve cca 25min. 2 som videla nevhodné oblečené ( podľa mňa) jedna mini nohavice, zadok von, mohla mať tak 20+ a ďalšia bola iba dievčatko možno 7r mohla mať a zadok von! Mala som hubu dole .
Autorka, nie si ty tak trošku zaťažená na cudzie zadky? Ja som dnes bola medzi ľuďmi a teda žiadny zadok som si nevšimla. Žiaden a prešlo ich okolo mňa celkom dosť. Jedine co ma zaujalo, bola slečna s ružovými vlasmi
@viestta Autorka bude zadkofil😉 Tiez som dnes bola medzi ludmi, ale absolutne netusim, kto mal co oblecene a ci mal vystrceny zadok, ci prsia.
A tato vzorka, je podľa teba väčšina pred ktorou treba chrániť syna? Lebo keď to zhrniem tak jedna ženská za deň?
A mimo kávy? Kde tráviš najviac času? V práci? Cesta do práce, z prace? Kde tie ženy stretávaš?A teda koľko má syn rokov, že sa obávaš nevesty?
@dskjhfdlkdjhl ja som si to dnes extra vsimala kvôli diskusii. 2x cesta MHD, pešo, obchod, práca, frekventovaná časť mesta. A u mňa 0.
@janage no, dam si zajtra pozor a budem si vsimat, ak nezabudnem. Mna skor poburuje, ked sa pozriem do zahrady a zohnuty sused vytrca do sveta pol zadku, nastastie sa viem otocit a nedivat a to by som aj nasej zadkofilnej autorke poradila a mozno by to mohla aj svojho syna naucit a radsej sa venovat jeho vychove, ako obzeraniu cudzich zadkov.
@viestta nie nie som. Asi mam na to šťastie 🙄

Správu potom zmazem