Ženy, to fakt musíte chodiť už nahé po vonku?
To fakt musíte chodiť uz nahé po vonku ? To sa neviete normálne, slušne, pekne obliecť? Nemáte žiadnu cenu, iba hneď všetko ukázať? 🤮🤮
Ci potrebujete aby muži okolo slintali, nazývali vás ku*vami ? Včera napríklad na námestí tak krátke nohavice že celý zadok vonku a muži za nou hneď foto robili.
Kľudne nech si každý nosí co chce, ale prečo muži sa vedia obliecť pekne a sú pre nás aj tak príťažlivý?
Nemusia sa odhaľovať, prečo to vlastne ženy robia?
A nie o muža sa uz nebojím ma 50r. ,skôr o syna co mi dovedie domov. 🤔
@dskjhfdlkdjhl určite sa pozrie aj tvoj muž aj syn ( ak máš) 🤣🤪😜
Tak neviem co splietas výchovu 🙄
Tak od pondelka si začni všímať kto ma biele tenisky. Môžeš ich aj počítať. Zabavís sa aj nebudeš musieť byť taká pohoršená.
A co ak sa pozrie? Ci mu mam oci vypichnut? Na rozdiel od Teba, mne vobec nevadi, ze sa moj muz pozrie, dolezite je, ze je stale so mnou a rad sa pozrie aj na mna.
Strašne veľa žien má biele topánky, uz som to registrovala
A dozvieme sa už koľko rokov ma syn? A co si o tom myslí on a jeho otec?
Biele tenisky, nie topánky vo všeobecnosti.
Btw: ja ani neviem aké kto ma topánky, to už musí byť niečo extra aby som tomu venovala pozornosť.
@janage dozvieš. 17r.
Vies slusnost ich mali naucit matky. Lenze teraz decko v 12 tich polonahe, zmachlene s gelovymi nechtami, nafarbene vlasy.
V 18tich uz ohurili vsetkym okrem holej riti tak este tu vyskusaju, a potom im ju okuka kedekto a je to...zena jedna troska, sklamana zivotom, pretoze dala vsetko vzacne co mala.
Nepomozes si. Musis len syna naucit, ze zena slusna a krasna ma omnoho vacsiu hodnotu ako poloodeta krasna slecna bez sebaucty....
@zuzana76 nižšia vrstva sa oblieka vulgárne a lacno? Nemáš to trošku pomýlené? Už panovníčky v minulosti nosili korzety stiahnuté tak, že mi im kozy skoro oči vybili. Nemyslím si, že napr.taká Dara Rolins patrí k nižšej vrstve len preto, že si aj vo svojom veku oblečie mini kraťasky či crop top. Keď má nato postavu nech sa páči. Je to jej vec a nič to nehovorí o jej spoločenskej vrstve. Veď sa pozri na všetky tie ,,celebrity" v čom sa ukazujú v spoločnosti a teda tí do nižšej vrstvy určite nepatria. Či vrchná vrstva sú len tí v oblekoch a kostýmčekoch? A veľa krát práve títo slušne oblečení ľudia majú správanie krčmového povalača.
V dnešnej dobe si ľudia obliekajú to, čo sa im páči a hlavne to, čo je IN. Veď pomaly v obchode ani nekúpiš normálne tričko lebo všetky obchody predávajú to, čo je práve IN. A podľa toho sa aj ľudia obliekajú. Každý rok príde nejaký módny boom.
Hodnotiť ľudí podľa oblečenia, nazývať ženy ku..mi, spodnou vrstvou s nízkym IQ len preto, že sa obliekajú inak, ako sa mne páči je úplne mimo. Žena, ktora nazve inú ženu ku..ou len preto, že má kratke kraťasy a výstrih je má nižšiu úroveň ako dievča, ktoré sa oblečie tak, ako to vidí v telke, časáku, na nete.
Na fotkách máš pekné oblečenie. Take akurát do kancelárie a domov. Neviem si predstaviť obliecť sa tak do mesta na prechádzku a ešte keď je vonku 35 stupňov. Ale to, że ja by som sa tak neobliekla len tak do mesta neznamená, že teraz budem teba urážať, že si žena bez IQ. A teda neviem, ako inde ale u nás už na zákledke to bolo tak, že takéto výstrelky módy ako je teraz crop top a mini kraťasky mali vždy dievčatá s lepšie situovaných rodín a dievčatá z rodín, kde nebolo penazí na kupovanie nových vecí boli ,,out" a tie ostatné sa im zato vysmievali. A to isté predvádzate aj teraz len opačne. Lacné, vulgárne sú tie, čo sa obliekajú s módou a IN sú tie, čo nenosia výstrih ani krátke veci.
Sa nečudujme, že deti šikanujú v škole iné deti pre oblečenie, keď to tu robia dospelé ženy . To aj synov učíš, že dievčatá v mini a crope sú bez IQ a lacné z nižšej vrstvy a vy ste z vyššej lebo chodíš oblečená ako chodíš?
@lalenka33 Ake by to bolo na svete jednoduche, keby sa dalo podla oblecenia odhadnut IQ😉
A teda nielen IQ, ale aj to, ci je dotycny slusny, atd.
Niektoré zadky sú na celý zivot😄
2006 jadrolinijou na Brač. Dve poľské rodinky, panicky vkusne ustrojene, chlapi vysoky, opálený natáčali sa ešte s tými kamerami vo veľkosti tehly... Nasinci, decka na prvej dovce bez rodičov... Dve kamošky s frajermi, jedna chutnucka a chuducka, sukienka taka do pol stehienok, volaník naskladaný v sedielku, dĺžka tak 20 cm a povieva si vetrík na lodicke a vyhrná suknicku a tam len snurocka v prdelke... A Poľska kamera sa sklza z poľských zeniciek na Slovensku prdelku.... Druhá... taka metrakova baba, zasa výstrojena v plavkách na Bol, nevedela, ze to je plavba na hodinu a to bol cely jej outfit na celý deň, ešte priesvitné pareo, no ľudia by veľmi ocenili ten hidžáb u nej... A frajer taky sympos... Celkom by zaujímalo... ako sa majú.
A nie, nie som prdelkovy uchyl, len mi bolo ľúto môjho dieťaťa v rozpakoch, s výhľadom na cudzie intímne partie bez možnosti uniku... A hneď na Bole dostali hubovu od miestnych... Dost drsnú a zaslúženú... ako pred C19 ta anglanka v Dubrovníku. Ale... Nebolo inej moznosti, len zdieľať ich nahotu. (Počúvať tetusku z Dubravky o vojne v Jugo, ako si Brač chránil zdroj vody- potrubie z Makarskej, ako sa jej smiali, keď sa bála, ze v. 90.vojna vypukne, ze brat brata nebude bit a tak zaujímavo hovorila, len to nebolo kam zaznamenať.)
@zelenakobyla123 ja sa len robim, ale ty si 🙈
Móda sa vracia späť, ako tak človek pozerá staré fotky cca30 rokov dozadu tiež ste nechodili veľmi najlepšie minisukne boli tiež vtedy
@lalenka33 znova vytrhnuté z kontextu, ja už neviem ako to vysvetliť, aby všetci chápali. Dara Rolins je umelkyňa, chce zaujať. Nazývať akúkoľvek ženu k… je pre mňa neprípustné. Nad nikoho sa nevyvysujem, ani si nemyslím, že mám bezchybný vkus. Ale dala som foto ženy s výstrihom, kde bolo vidieť tu čiarku medzi prsiami, to je pre mňa už cez, nedôstojne a takto by som sa neobliekal napr. Ak sa to niekomu paci, Ok, nech si to da. Myslím však, že je to vhodne akurát tak do spálne pre manžela. Myslím si, že aj vkusu sa treba učiť
Tak v prípade, že má 17 by som sa voooobec nebála dospelých žien niekde v meste či kaviarni hoci s ritkou ci prsom von. To absolútne nebude tvoj problém.
Pokiaľ nie je introvert s nezaujímom o baby, tak ten tie rici cici už poobzeral v triede na mraky.
V škole ťa jeho spolužiačky nevytáčajú, čo sa oblečenia týka?
@janage nepoznám ich
Takuto svokru by inak isto chcela kazda mlada potencionalna buduca nevesta. Aby som pri kazdej navsteve bola premeriavana pohladom, ci som dostatocne vhodne oblecena na to, aby mozem chodit s jej synom...
@janage ved nech obzerá keď sa samé ukazujú 🙄
@anonymanonym snáď slušná žena sa vie obliecť keď ide prvy krát k rodičom frajera. 🙄🤦♀️
@zuzana76 to si naozaj pocas tych horucav chodila v dlhych nohaviciach a este aj hore dlhy rukav? 😲 Nehovorim teraz, ochladilo sa dost, ale ved boli 30tky vonku 😲 Nepochopim.
Autorka, a preco len prvykrat? Ci posudzovala by si len pri prvej navsteve, ale pri 15tej navsteve by si uz oblecenie frajerky tvojho syna neriesila?
Aha a vy sa doma nerozpravate spolu? On na nejaké oslavy, chaty, stanovacky atď chodí? Mobil má?
Lebo mam dieťa v tom veku a teda keď takto vyvadzas kvôli jednému zadku zo 100 ľudí čo stretneš, ty asi absolútne netušíš ako to u pubertakov vo veku syna je.
@anonymanonym keď bolo chladno áno, bola dosť zima posledné dni, keď bolo teplo tak mám tie plandave dlhé nohavice, rôznych farieb a materiálov a k tomu tenisky, šortky by som si nedala, necítim sa v tom dobre, hoci teda postavu mám dobrú. Šortky nosím akurát pri mori na pláži
@anonymanonym ja neviem, ale také fest horúce počasie bolo všeho všudy dva týždne
@janage ma 17!!! Jasne ze ma telefón.
Oslavy ano, chaty,stanovacky nie.

Mne to príde že autorka sa v skupine x ľudí zameria na tu jednu osobu, mimo jej vkusu a už sa bojí čo to urobí so synom lebo ju to poburuje.
Dávnejšie som citala takú myšlienku, že pozornosť človeka priťahuje to, na čo myslí, čím sa zaoberá.