Ženy, to fakt musíte chodiť už nahé po vonku?
To fakt musíte chodiť uz nahé po vonku ? To sa neviete normálne, slušne, pekne obliecť? Nemáte žiadnu cenu, iba hneď všetko ukázať? 🤮🤮
Ci potrebujete aby muži okolo slintali, nazývali vás ku*vami ? Včera napríklad na námestí tak krátke nohavice že celý zadok vonku a muži za nou hneď foto robili.
Kľudne nech si každý nosí co chce, ale prečo muži sa vedia obliecť pekne a sú pre nás aj tak príťažlivý?
Nemusia sa odhaľovať, prečo to vlastne ženy robia?
A nie o muža sa uz nebojím ma 50r. ,skôr o syna co mi dovedie domov. 🤔
A keď ide na návštevu keď rodičia doma nie sú? A čo keď sa nechystá na návštevu k módnej polícii?
Myslím si, že synacik videl sexi prdelku aj bez tých strasných kratasov. On si už na ňu aj sahol a kto vie co ďalšie. O tom co stihol pozdiekat na sieťach so svojimi kamarátmi radšej nechci vedieť.
Joj a tvoj zákonity, tak aj ten určite rád oko oprie, či jebprdelka odetá alebo len sporo odetá, hlavne, xse je pekná.
Z celej rodiny robíš zo zadkov cirkus iba ty. Zvyšok si užíva.
Tie oslavy sú bez rodičov? A myslíš, že keby chcel niečo pozrieť nestačí mu na to mobil? Či mu ho kontroluješ?
Ty budeš asi z tých rodičov, ktorým sa povie verzia akú chcú počuť. V opačnom prípade by asi nechodil nikam.
Fakt myslíš, že tie kocky tam sú všetky oblečené podľa tvojich predstáv?
Či ich nevidíš, tak to ťa netrápi? To je potom ale pekné pokrytectvo.
@viestta ako ja poznám aj pubisov čo nepiju, nefajcia, nehulia a nesexujú v 17, ale je ich menej. Väčšina aspoň niečo z toho v rámci rebelie vyskúša. Bavíme sa teda o nie nabozensky založených (v čom tiez nevidim problém, ak niekto takto je vedeny a tak žije)
Pri klasickom 17 ročnom chalanovi by som riešila skôr správne používanie ochrany ako jeho mravnu skazu trciacim zadkom dospelej ženy
@anonymanonym áno, oblečenie treba prisposobit aktivite, ja som dala oblečenie, co som si obliekla naposledy, dlhé nohavice preto, že niekedy som isla von na vecer, keď už bolo chladno. Mám pofotene veci len za posledné dva - tri mesiace, lebo vždy tam bolo niečo nové a foto som posielala sestre. Inak si bežne nefotim každý outfit, čo si dám na seba.
@joannita keby som na opustenom ostrove a mám zo sebou malovátka a zekadlo, tak by som sa nalíčila aj by som sa obliekla podľa toho, čo by som mala so sebou, ale ja zase nechodím denne nalíčená a ,,sexi" oblečená. Nepatrím k ženám, ktoré bez make-upu nejdú ani smeti vyniesť. V tomto teple si dám len bb krem aj to preto aby som schovala pigmemt.škvrny alebo vyrážku, keď s ami vyhodí. Ale nemám problém ísť do mesta nenamalovaná v dlhých šatách alebo overale. Ale niekedy mám chuť sa pekne namalovať, tak sa proste namalujem. Mám jedne kratšie kraťasy, ktoré mi ale zakrývajú celý zadok, nemám žiadny crop top lebo sa mi to nepáči, ale mám bodyčka s hlbším výstrihom a keďže nepresvitajú dám si ich bez podprsenky a necítim sa preto, že sa ponúkam iným chlapom. Môjmu sa to tiez páči a nemá problém ísť so mnou na prechádzku do mesta. Keď mám chuť a náladu si obliecť dlhé šaty bez výstrihu, tak si ich oblečiem. Keď je vonku 35 stupňov, tak sa snažím mať toho čo najmenej . Ale vždy sa obliekam a malujem pre seba a svoj pocit a nie pre iných. Keď prší kludne si dám gumaky, oversize šaty pod kolená a je mi jedno, že vyzerám ako bezďák.
@janage a ako mam poznať jeho spolužiačky? Ved s nim nechodím uz do školy 😂😂😂
@janage ..... keď sú to narodeninové oslavy tak sú tam samozrejme aj dospely. Nie nekontrolujem.
@viestta hlavne,ze ty si užívaš v každej diskusii.
Chod uz prosím ťa z tejto. Rozdávať chod múdrosti v inej diskusií.
@zuzana76 mne sa tvoj štýl oblečenia naozaj páči, tiež mám rada džínsy a košelu k tomu tenisky,lodičky podľa toho kam idem, ale na jar, jeseň. Prípadne chladnejšie augustové večere. V lete keď je 30+ by som sa v tom uvarila. V lete mám rada ľahké, vzdušné šaty. Ja nemám v šatníku oblečenie aké opisuje autorka, ale teda nepoburuje ma to, keď tak niekoho vidím pebo viem, že je to len aktuálny módny hit a budúci rok tu bude niečo ďalšie. Aj v minulosti sa nosili minisukne, nadkolienky, ale nebol internet, kde by sa tie ženy mohli pod rúškom anonymity urážať. Ja u nás vidím v kraťasoch z ktorých trčí zadok a crop topoch hlavne mladé dievčatá a tie určite chcú zaujať. Chcú sa ukázať. Ja žijem v malom meste a nevidela som tu ani jednu dospelú ženu oblečenú tak, aby som sa o nej vyjadrila tak, ako autorka tejto diskusie. To by som si nedovolila ani keby ide okolo mňa nahá žena.
Ale súhlasím s tým, že takéto oblečenie by malo byť zakázané v školách. Aj keď minule tu bola horlivá diskusia prečo synáčik nesmie mať kapucnu na hlave počas vyučovania..a vo velkom išiel názor, že deti si môžu obliecť čo chcú a potom tu príde takáto diskusia a už si zrazu človek nemôže obliecť čo chce lebo je ľahký a ponuka sa a atď...Mám kamošku, ktorá pol hodku riešila kočku v kaviarni, ktorá nemala podprsenku, kočka mala prsia ako chlap teda ziadne len bradavky, tričko mala tmavé len proste tie bradavky bolo vidno, tak ako u chlapa u ktorého je to tolerované. Potom, čo na ňu minula všetky expresívne pomenovania a vypustila paru z pohoršenia na celú kaviareň vytasila hole prso a kŕmila dieťa. A všetci sa pozerajte lebo ja som matka, ja môžem ukázať holé prso pred cudzími ľuďmi, ale kočka nesmie opustiť dom bez podprsenky, ktorú vlastne ani nepotrebuje.
Mám chlapa v zahraničí a tam nikoho nezaujíma čo máš oblečené, aké máš vlasy, make up. Môžeš ísť von aj v pyžame a každý ťa má na háku, väčšina sa na teba ani nepozrie, nieto aby o tebe zakladali anonymnú tému na soc.sieti. A preto sme tak veľmi ďaleko od zahraničia. Lebo miesto svojho života riešime ten cudzí a posudzujeme ľudí podľa oblečenia, viery, orientácie.
Ale.vkus máš.fakt dobrý. Keby robím v kancli alebo škole, tak sa presne tak oblečiem. Ja sa v práci prezliekam čiže často keď sa mi nechce obliecť hodím na seba len tepláky a tričko a idem.
@1ryba márnosť.... jasne ze videl. Aj uvidí. Vy meliete uplne od veci 🤦♀️🙄
@oli18 čakala som, že žena v rokoch bude viac slušná😀
@1ryba zas si mimo, ak si myslíš ze ti vykam .
Slovo vy som myslela množné číslo ,aj keď som označila iba teba.
Autorka, celkom by ma zaujimalo ako dogabany chodi tvoj syn. Hlavne v case, ked mu nevies skontrolovat v com odchadza z domu.
@valeria_h ako sa hovorí aká matka taká Katka,my napr.s pubertálnom dcérou diskutujeme o dĺžke sukne alebo prilis priesvitnom oblecku, a ona to rešpektuje
Napr.chapem autorku co chcela povedat, mne by vadilo keby nad mnou slintali chlapi, sa potom necudujme dnešnej morálke ale zároveň myslím že normálnou vychovou vieme deti ovplynit
@viestta Preco by mal chodit dogabany,to si ako na to prisla?Ty si v kazdej debate musis dokazovat ze mas jedina pravdu?Ved autorku vobec nepoznas,tak netrep somariny.....🤔
@viestta oblečenie mu kupujem ja, takže viem v com chodí "dogabany " ty už nevieš co by si povedala ,aby si bola top🤣
@77daniela77 bože vďaka za ľudí ako si ty 😊
@erzebet2 👏👍👍
@1ryba ty si fakt mimo, aké argumenty zas?
Ako máš poznať jeho spolužiačky? No normálne. Cez jeho rozprávanie, fotky atď. Buď syn chodí do cirkevnej školy alebo ho držíš echt nakrátko lebo moja 17 ani na jednej oslave teda dospelého nemali. To by bol pre pubertakov vrchol trápnosti.
A už vôbec nechápem, že ťa pohorsuje jedna žena zo 100, s ktorou ten tvoj ani nepríde do kontaktu. Ale s jeho rovesnickami, u ktorých sa tebou popísané nevhodné oblečenie vyskytuje omnoho častejšie a on je s nimi v skole v kazdodennom kontakte, problém nemáš lebo ich nepoznáš, nevidíš a teda oni na tvojho syna zrejme nevplývajú. Už asi ani niet čo dodať
@janage tak pre neho to asi nie je poburujuce.
A to majú rodičia odísť z domu ? Aby sa deti necítili trápne? 🤪🤔🤣🤣
No ti naši oslavujú vonku. Na záhradke, v meste, klubovni atď. Dcére našťastie môžem dôverovať natoľko, že nemám problém ju pustiť. Ona si sama vyberá kedy, kam a s kým. Ale ako som písala môžem jej absolútne dôverovať
Ty sa trapis, ci si syn nedovedie domov nejaku nahotinu a ja sa bojim, aby si moja dcera nedovliekla domov nejakeho nesamostatného tutka, co si ani oblecenie sam nevie kupit

Ak to jemu, takmer dospelému nevadí, prečo to ty riešiš tu na fóre? Preventívne za neho?
Ak sa bojíš, že by ti nevhodnú doniesol domov, veríš tak málo svojej výchove, jeho úsudku, či ho považuješ za slabého, čo sa nechá opantať nevhodné oblečenou? Či sa vlastne bojíš, že práve také sa mu páčia?
Čo konkrétne je vlastne tvoj problém?

@anonymanonym keď bolo teplo