Ženy, to fakt musíte chodiť už nahé po vonku?
To fakt musíte chodiť uz nahé po vonku ? To sa neviete normálne, slušne, pekne obliecť? Nemáte žiadnu cenu, iba hneď všetko ukázať? 🤮🤮
Ci potrebujete aby muži okolo slintali, nazývali vás ku*vami ? Včera napríklad na námestí tak krátke nohavice že celý zadok vonku a muži za nou hneď foto robili.
Kľudne nech si každý nosí co chce, ale prečo muži sa vedia obliecť pekne a sú pre nás aj tak príťažlivý?
Nemusia sa odhaľovať, prečo to vlastne ženy robia?
A nie o muža sa uz nebojím ma 50r. ,skôr o syna co mi dovedie domov. 🤔
Autorka nezabúdaj ako sa hovorí odriekaneho najväčší krajec a zakázané najviditeľnejšie chutí tak aby ti zrovna takú domov nedoviedol a úprimne už teraz mi je toho dievčaťa ľúto
@matullienka a co si už predstavuješ, ze ju budem s rolakom naháňať? 🤣🤣 Si smiešna 🤦♀️🤣.
Nuž čo donesie to donesie.
Ani moja svokra nebola spokojna veľmi, napriek tomu som s muzom vyše 20r.
A ešte ma napadlo, keď u vás sú vždy oslavy iba doma, tam sú iba chalani? Keďže píšeš, že jeho spolužiačky nepoznáš. Či iba on chodí inde a k vám nikto?
Boli sme vonku, asi 4 hodiny, krásne bolo veď august 😃 aj slivky sme našli, príroda je tak nádherná...príspevok pre niekoho kto sa chce zapodievať vecami, ktoré majú význam ❣️
@janage v tejto novej škole nepoznám, inak chodili všetko pekne oblečené. Určite žiadny crop top.
To mal 15 naposledy keď oslavoval ešte doma! Ja neviem prečo teraz hľadáte nejaký dôvod s čím má môžete pichnúť?
A nabudúce napíš- mi napadlo, nie ma napadlo, to iba ak by ta zviera napadlo 🤣🤣
Video, ktoré reprezentuje to, o čom som hovorila, ako štýl obliekania vystihuje kultúru, inteligenciu, spôsob života. Choďte na 8:40 minútu a uvidíte, čo som myslela. Toto je Latinska Amerika, áno, je to iná kultúra, ľudia nemajú dosah k dostatočnému vzdelaniu, chyba rodinne zázemie, ale už som videla podobne oblečené devy aj u nás. Toto je to, čo ja považujem za dehonestujúce, aby sa ženy takto prezentovali.
Mňa zaujalo to ,že o muža sa nebojím má 50r.
Ďakujem za gramatické okienko. Ide o to, že celý ten príbeh je pre mňa ako mamu rovesnika neuveriteľný.
Najprv výkrik o prisernom oblečení žien, akoby slušne či obyčajne oblečená bola výnimkou. To všetko v snahe ochrániť syna, ktorý ako sa dozvedáme má 17 rokov a tvoje rozhorčenie zrejme vôbec nezdieľa.
Potom sa dozvieme, že vôbec nepoznáš jeho spolužiačky a naposledy sa nejakej aktivity s rovesnikmi typu oslava zúčastnil 15 ročný pod dozorom dospelého.
Ty buď s ním nežiješ, nekomunikuješ alebo si totálne mimo. Mňa ako rodiča v prvom rade zaujíma s kým a kde dieťa je. Nie či zo 100 chlapov stretne jedného na ulici čo má obtiahnuté gate.
Mne nedáva logiku rozčuľovať sa kvôli niečomu, s čím tvoj syn je v minimálnom kontakte a ignorovať prostredie, v ktorom sa pohybuje, teda prostredie jeho rovesníkov a rovesníčok.
Alebo je toto totálny výmysel kvôli diskusii.
@minenkak a prezraď že mi co ta na tom už tak zaujalo? 😅
@janage vôbec nemáš za čo
No že o muža sa nebojím má 50r,čo ak on donesie domov niečo také s pol zadkom hole
@minenkak ale prosím ta, take chcú milionárov. Tie hľadajú Borisa 😂😂😂
@zuzana76 tak skús ešte pozrieť také odievanie v Egypte v čase najväčšieho rozkvetu. Antické Grécko, Rim, Minojskú kultúru a mnoho ďalších vyspelých kultúr. Jemné priesvitné látky pre ženy, prsia jedno či obe vonku, voľné splývavé látky čo často viac odhaľovali ako zahaľovali. A čím vyššie postavenie a vzdelanie, tým jemnejšia látka. Minojci pri slávnostiach takmer nahí.
@janage ale ja viem, to vsetko poznam, ale ide o dnesnu dobu, myslim, ze dnes by sme mali byt vyspelejsi ako v dobe antiky, preco je taky problem pripustit, ze zeny, co sa obliekaju vyzyvavo, tak dehonestuju sami seba?
@katka700 nepozerala som cele video, len som hladala nejaku bitku, lebo toto je dost bezne, ze zeny v L.Aamerike nemaju problem sa pobit na ulici a pod. Ona je herecka (hrala asi v jednom filme v Mexiku nejaku komparzistku 😀, vraj aj boxuje, ona ale mexičanka podla prizvuku nie je) ta zena podla mna do nej len postrcila, ze jej zavadzia, ona rozpravala, ze niekoho podporuje z penazi co zarobi, lebo je aj tanecnica a tancuje. a do toho prisla ta zena vo fialovom a strcila do nej a zacala bitka. Este aj ten moderator sa pyta. A co to bolo? co sa stalo? Takze z nicoho nic podla mna. Inak rozpravaju dost skaredo, myslim sposob reci, asi ako u nas, ked niekto rozprava nejakym narecim, niekto bez vzdelania, na inej mentalnej urovni, zase nechecm, aby to vyznelo dehonestujuco)
@janage studovala som estetiku a dejiny umenia, takze prehlad mam, mne sa paci aj fotografia akt, ak je decentne urobena, ale to je umenie, mne ide o beznu ulicu a beznych ludi, nie, nejdem pranierovat taku zenu, ale myslim, ze pekne a dokonca aj jemne sexy sa da obliect aj bez odhalovania, dokonca si myslim, ze zena, co neponukne prvoplanovo vsetko hned, tak je pre muza zaujimavjsia, resp. ja by som nehladala muza, ktory by sa chytil na odhalene telo
@zuzana76 toto je ta tragédia dneska, tá naša pýcha, že my sme vyspelejší ako oni. V čom? Okrem teda umelej inteligencie?
Vieme snáď lepšie navzájom komunikovať? Staráme sa hádam o slabších v spoločnosti lepšie ako oni? Máme menej hladných a tých čo trú biedu? Riešime svoje konflikty varí lepšie, bez agresivity? Čo naše umenie a kultúra?
Prečo si zas ty tak urputne myslíš, že hodnota ženy musí nutne závisieť od jej oblečenia? Nemala by skôr závisieť od toho aká je bytosť?
Keby len zadky ...mňa fascinujú tie veľké zadky veľkosť 44-46 mladých zien v priesvitných bielych kraťasoch a minimalistické gaťky alebo žiadne a ťava zarezana alebo klokani vak spodného brucha ...to je brrrr ... Tak radšej pekný zadok alebo pevné prsia ako toto často vidieť ....
16 stran o holom zadku? Ci uz je nejaka ina tema? 🙂
@zuzana76 pozri sa, ja davam kazdemu relativnu slobodu v obliekani
A moj osobny nazor je to, ze rifle v divadle su hosie faux pas ako vystrih, v ktorom vidno ciarku medzi prsnikmi, obzvlast ak je ten vystrih na letnom tricku alebo na vecernych satach. Rifle v divadle su zanedbana vychova, vystrih je zalezitostou vkusu a sebevedomia. Takze poodhalene prsia v horucom lete na ulici, a ani superkratke gate na letnej prechadzke mestom nepovazujem za poburujuce. Horsie toaletne "nehody" stretavame ako peknu ritku v kratkych gatach...
@viestta pozri, tvoje názory v iných temas su mi sympatické, vlastne vždy sa super na niektorých pobavím. Nikoho nepresviedčam, že to musí mať tak ako ja. To, že ja to považujem za neprimerane oblečenie, nedôstojne, neestetické teba ani žiadnu inu nijako neovplyvní. Takisto ja nijako neovplyvním svojim názorom tu, každá žena si urobí predsa podľa svojho uváženia. Môj názor na obliekanie sa je taký, aký som prezentovala.

@janage u nás sa zatiaľ vždy oslavuje doma, a jeho kamaráti tiez 🤷♀️
Tiez mu dôverujem, chodi do kina s kým chce.
Ma 17 ,jasne ze teraz sa mu páčia také viac odhalené ako nejaká mníška.
@vesimelonimarsista tutko lepšie ako .... ked uz to tak povieš ze si oblečenie "nevie" kúpiť sám. Jeho to nezaujima, či všetkých musí zaujímať móda?
A téma syn by už mohla byť uzavretá. A myslím celkovo téma tiež.