icon

Ženy, to fakt musíte chodiť už nahé po vonku?

3. aug 2023

To fakt musíte chodiť uz nahé po vonku ? To sa neviete normálne, slušne, pekne obliecť? Nemáte žiadnu cenu, iba hneď všetko ukázať? 🤮🤮
Ci potrebujete aby muži okolo slintali, nazývali vás ku*vami ? Včera napríklad na námestí tak krátke nohavice že celý zadok vonku a muži za nou hneď foto robili.
Kľudne nech si každý nosí co chce, ale prečo muži sa vedia obliecť pekne a sú pre nás aj tak príťažlivý?
Nemusia sa odhaľovať, prečo to vlastne ženy robia?

A nie o muža sa uz nebojím ma 50r. ,skôr o syna co mi dovedie domov. 🤔

77daniela77
5. aug 2023

@margaretka Aj usmudlana podprda trciaca zpod minisiat na ramienka je nadherny pohlad.....casto to vidim tu v Kosiciach,zrejme si neuvedomuju ze im vylieza cela ta cast so zapinanim vzadu......🤔

zuzana76
5. aug 2023

@77daniela77 veru, to si aj ja vsimam, vidno cele zapinanie podprseniek, saty z takej divnej teplakoidnej tenuckej latky, neforemne, o cislo mensie zasadne a mini

tululu
5. aug 2023

Najvacsia sranda je,ze ludia zijuci v horucom podnebi su casto zahaleni od "hlavy po paty" nejakym svetlym,vzdusnym "ruchom",lebo logicky slnko na bielej volnej koseli citit inak,ako na holej kozi.

katka700
6. aug 2023

@tululu To sa dosť týka tradičneho odevu. Ani slovenské kroje v priemere (detvanci sú výnimkou) toho až tak veľa neodhalovali. Stráviť celé leto poľnohospodárskymi prácami oblečená v kratasoch bez opaľovacieho prípravku by asi nedopadlo dobre 😂

viestta
6. aug 2023

@katka700 na Zempline nosili zeny prekliato kratke sukne, na Slovacku boli sukne tiez celkom vysoko nad kolena

tetapetra
6. aug 2023

Ty si riadne strelena

1ryba
Odpoveď bola odstránená
viestta
6. aug 2023

@1ryba moj oblubeny je duhovy, ten by jej mohol tiez oci klat 😀 Ale uz moze pocitat biele tenisky, prdelky jej nebudu odputavat pozornost

katka700
6. aug 2023

@viestta Prečo mi to robíš? Mala by som chystať obed a už 20 minút prokrastinujem nad fotkami slovackych krojov 😂
Ale k téme, našla som fotky sukní v dĺžke od midi, po také mierne nad kolená. Možno je sú to verzie z rôznych období, alebo ženy nosili dĺžku ktorá im vyhovovala a ak to tak bolo tak dúfam že riešili dôležitejšie veci ako sa navzájom kritizovať za dĺžku sukne 😂

katka700
6. aug 2023

@viestta No uvidíme. Inak august čo sa identifikuje ako október už trochu ide na nervy.

minenkak
6. aug 2023

V každom období boli ľudia , píšem ľudia ,nie len ženy,čo sa viac odhaľovali a čo sa viac zahaľovali a potom vždy boli a budú ľudia, čo im vadí to alebo ono,ale taká vykukajúca zažltnutá podprsenka teda vadí aj mne ,ale vypočuje si to iba môj muž

viestta
6. aug 2023

@katka700 ano, aj mne sa zda tento sposob leta ponekud podivny 😀

viestta
6. aug 2023

@minenkak tak spina vadi aj mne a je jedno ci to je vykukajuca podprda alebo zadubene ticko bez vystrihu

minenkak
6. aug 2023

@viestta fuuj,to hej to je fest hnus🤮🤢

slovakboy
6. aug 2023

Polonahý muž sa nikomu nepáči. Celá nahota sa vždy točí len okolo žien. K reklame na produkt sú vyfotené ženské nohy. Páčili by sa niekomu mužské chlpaté? Muži ukazujú majetok a drahé autá. Je to veľmi podobné. Naša kultúra to v minulosti neakceptovala ale už áno. Nemyslím si že sme preto horší alebo menej kultúrni.

minenkak
6. aug 2023

@slovakboy a aj polonahy chlap je celkom pekný si myslim

fantaghiro21
6. aug 2023

@slovakboy len tak mimo,mna strasne rajcuju manzelove /muzske chlpate vypracovane nohy.🙃
Aj ked si niekedy vtipkujeme s manzelom ,a ja zadriem ze si uz musim nohy oholit,tak muz hned"nemas tam nic,pozri na moje krive,chlpate nohy".
A ja mu vzdy ,ze co chce hladke ,vyholene ako mame my zeny?
Vyholeni muzi sa mi nepacia.Muznost je v chlpoch🤣a pekne vypracovane,zilnate ruky.to milujem

viestta
6. aug 2023

@slovakboy ale coby. Opriet oko o pekne polonahe muzske telo vobec nie je neprijemny zazitok. Dokonca to telo moze byt aj oblecene. Sokujuci zazitok pretekar v teplakoch, co mu pivo preteka cez gumu, a to moze byt aj obleceny, nemusi byt polonahy. A poviem pravdu, striasa ma aj pri pohlade na vylestenych hrubokrkych na proteinoch odchovanych brojlerov z posilnovni.

slovakboy
6. aug 2023

@fantaghiro21
@minenkak áno aj muži majú čo ukázať ale je toho oveľa menej. Moja manželka sa minule otočila za mladym chalanom, ktorý bol pekne oblečený a ocenila jeho vkus aj účes aj postavu. Tiež oceňuje pekné ruky a zadok. Dokonca ma po ňom občas plesne. To bolo pre mňa prekvapenie, že sa ženám páčia mužské zadky. Možno ich raz budú aj muži ukazovať na ulici. Za socializmu bolo občas vidieť náznak nahoty vo filmoch. Ale nikdy nie holeho chlapa. Moja mama sa na to vždy hnevala keď v scéne ženu ukázali a muža nie. Tak možno ozaj je diskriminácia žien v prístupe k nahote druhého pohlavia. Niektoré ženy by sa potešili.

viestta
6. aug 2023

@slovakboy tak uz aj v tych reklamach mame obcas o co opriet oko, uz to nie jen "podivana" pre vas. Svet pomalicky postupuje k rovnopravnosti. Je pekne, ze uz aj v reklamach mysla na nase potesenie oka.

minenkak
6. aug 2023

@slovakboy prečo je toho oveľa menej čo majú muži ukázať,toto som nikdy nechápala ale zas ja nerozlišujem muž žena ,mne keď sa páči človek neriešim,pozriem, pochválim,usmejem sa

ckocka
6. aug 2023

Čisto esteticky sa mi oveľa viac páči ženské telo. Nahý muž ma zaujíma iba v prípade že je nahý kvôli mne. Ak krásny chlap, tak skôr hodnotím tvár, alebo ešte presnejšie povedané celok - tvár, postava, oblečenie.

fantaghiro21
6. aug 2023

@slovakboy tak zial,prsia na obdiv a babatkam na papanie muzom neboli nadelene,(len tym,co su silnejsi ,sice mlieko im z toho nikdy nepotecie) to mam ja komplex,ze maju vacsie prsia ako ja 🤣
Kazdy muz ma nieco,co na nom ukazuje jeho muznost,ci je to zadok,chodidla ,nohy,ruky,strnisko. Problem je skor ,ked muz stravi viac casu v kupelni ako zena,silou mocou ukazuje neprirodzene svaly na rukach, a svoj egoizmus...
Pre mna je to dost odpudzujuce a nikdy sa mi neepacili nabuchani muzi,ci prehnani frajerikovia.
Prirodzena muznost je najkrajsia a to nemusia vobec silou mocou nieco otrcat...

slovakboy
6. aug 2023

@minenkak vychádzam z toho čo som čítal o súboji pohlaví. Písali to psychiatri. Žena má oveľa viac možností ako uloviť muža fyzickým vzhľadom a neverbálnou komunikáciou. Ale som za rovnoprávnosť.

viestta
6. aug 2023

@slovakboy ale zas ak je muz uloveny na fyzicno, tak chcel byt uloveny... Uz nie sme neandrtalci, ze korist svacneme po gebeni odvleceme ju do domovskej jaskyne.

minenkak
6. aug 2023

@slovakboy toto záleží od človeka ,výchovy a povahy,ženy dokáže tiež vzrušiť len pohľad na pekné ľudské telo a ženská sexualita bola dlho potláčaná,preto bolo toľko nahých žien a nie mužov,žena má byť v kuchyni a so sklopenymi očami cudne čakať kým manžel dostane chuť

minenkak
Autor odpoveď zmazal
minenkak
6. aug 2023

@slovakboy ale toto sme už úplne odbočili od pôvodnej témy

slovakboy
6. aug 2023

@minenkak neodbočiki sme ďaleko. Som rád, že sa dozvedám o ženách nové veci. Myslel som že vás na mužoch vzrušujú celkom iné veci. Charizma, osobnosť atd. Teda samozrejme že aj to.

viestta
6. aug 2023

@slovakboy ale vsak aj vy idete najprv po vizuali az potom po osobnosti a charizme. Preco by sme to my mali mat inac?