icon

Ženy, to fakt musíte chodiť už nahé po vonku?

3. aug 2023

To fakt musíte chodiť uz nahé po vonku ? To sa neviete normálne, slušne, pekne obliecť? Nemáte žiadnu cenu, iba hneď všetko ukázať? 🤮🤮
Ci potrebujete aby muži okolo slintali, nazývali vás ku*vami ? Včera napríklad na námestí tak krátke nohavice že celý zadok vonku a muži za nou hneď foto robili.
Kľudne nech si každý nosí co chce, ale prečo muži sa vedia obliecť pekne a sú pre nás aj tak príťažlivý?
Nemusia sa odhaľovať, prečo to vlastne ženy robia?

A nie o muža sa uz nebojím ma 50r. ,skôr o syna co mi dovedie domov. 🤔

autor
3. aug 2023

@minimilan to určite nie, on iba ženy vždy rieši

galganka
3. aug 2023

@minimilan toto je dnes naj komentár, čo som čítala. 🤣

galganka
3. aug 2023

Autorka, však hľadaj na tom daco pozitívne. Holáčky si znížia samé svoju hodnotu a ty decentne a vhodne oblečená vynikneš. 💪🏻

vesimelonimarsista
3. aug 2023

Tak synacika treba naucit, ze zeny nie su lovna zver a ze bez dovolenia si ich zadky alebo cokolvek ine nema fotit. Je to uchylne.

sandyka90
3. aug 2023

Ja sa obliekam tak aby som sa páčila v prvom rade sebe a rada sa obliekam "sexy" aj do roboty. A to "sexy" vôbec nie je nahé v mojom prípade... skôr príťažlivo pekne, VKUSNE
mne sa napríklad žalúdok prevráti keď vidim babu, crop top...cele veľké brucho pod tym vonku a krátke gate ktore zarezavaju do zadku...toto je nevkus

fantaghiro21
3. aug 2023

Autorka- ja s tebou suhlasim,ale to ze by niekto s tebou vacsina suhlasia ,alebo ze sa zeny budu obliekat dostojnejsie,necajak.Aj ked chapem,ze si mozno od tohto prispevku necakala od zajtra mesta plne slusnych zien...
Tie,ktore maju ironicke poznamky a posmesky o to viac prejavuju svoj charakter....
Najma ,ked clovek napise,ze teda ci ma nosit rolak a sukne po clenky.akoby neexistoval stred,a ide sa hned do extremu🙂Da sa velmi pekne obliect a decentne .toto mne muz napriklad vzdy chvalil a chvali,ze sa viem obliect decente ,pekne,slusne a pritom ho to aj tak rajcuje....zial,robia si koniec koncov zeny napriek,zlobu,ked sa kazdy den objavi uplakana zena ,ze ju moz podvadza(samozrejme nie vzdy to musi byt druha chodiaca polonaha zena,no muzi nie su slepi)

Ja sa snazim zameriavat na to,ucit moje dievcata k hodnotam,slosnosti,aby sa mali rady,mali rady svoje telo,vazili si ho a mali k nemu aj uctu,nedavat zbytocne na obdiv...tak som bola aj ja vychovana a nenasla by si u mna nic vyzyvave(ak neratam pradelko a komplety len pre manzela a postelove vzruso)....to je pre mna podststnejsie ako moralizovanie inych...

petra92
3. aug 2023

Ako mne je fakt jedno kto ako chodí oblečený alebo vyzleceny, ale napr. keď sedím v restike a vedľa si sadne 100 kilová krásavica a pol rici má vonku tak ma veru aj chuť jesť prejde 🙄
A teda sexi neznamená hneď behať s hoľou ritou 🤷‍♀️

galganka
3. aug 2023

@fantaghiro21 napriek poslednej vete si nám (aj mne) jemne moralisticky naložila, že?... 🤣 Namiesto toho, aby si sa pousmiala a brala to ako vtip, ako hádam každý, kto to s tými rolákmi prečítal. 🙈

autor
3. aug 2023

@galganka ja nepotrebujem uz vynikat 🤣 ja si dám sukňu kde mi nebude vidno zadok a tričko bez výstrihu az ku pupku .

galganka
3. aug 2023

Autorka, však ty si spokojná, tak potom "vo co go"? 🤷‍♀️😄

panonia
3. aug 2023

Asi si zabudla dať nohavice, iné zase tričká 🤣.

autor
3. aug 2023

@fantaghiro21 ďakujem. Napisala si to veľmi pekne

janinah
3. aug 2023

Súhlasím,dnes sa poniektore obliekajú ako ....je to však vizitka konkrétnej ženy a kým to nie je moja dcéra tak mi je to jedno,len si pomyslím,ze chuderka,asi nemá čím iným zaujať,tak vystačí zadok.Paci sa mi seriál Dunaj,vtedy sa obliekali ozaj ako dámy.

thoughtfulweirdo
3. aug 2023

Mňa by zaujímalo, z čoho vychádza tvoje presvedčenie, že keď je žena viac odhalená, tak sa "ponižuje" (akože pred kým?) a pretŕča sa mužom. Skutočne si myslíš, že ženy sa obliekajú pre mužov? Lebo to ťa rada vyvediem z omylu, drvivá väčšina žien sa oblieka (a aj češe, líči alebo robí nechty) pre seba 🙂

maminkadeticiek
3. aug 2023

Jednu holu rit si videla v meste a beries si tu pravo moralizovat matky?Ty si skade prisla???

ropucha6
3. aug 2023

Zbytocny vykrik do tmy ;)

nika11103
3. aug 2023

A viete čo … ja autorku chápem . A hráme sa tu všetky na Ježiš preboha čo to píšeš . Ale viem sa vcítiť do jej koze . Bola som svedkom jednej situácie - sedela som v kaviarni ktorá má terasu pri ceste s prechodom bez semaforu . Išla sexi slečna potetovana 50 kg vyšportovana len podprda a kratase . Zastavili jej všetky autá zo všetkých smerov aj tam kde nešla . O minútu na to sla mamička s kocarom , pár kíl navyše tričko gate . Prešla prisaham po 1 minúte čo jej nikto nezastavil až keď autá nešli prešla . A to bola s kocarom . Tým chcem len povedať že chápem autorku ako to mysli . Pomyselne závidím takým dievčatám čo sa len (ne) oblečú a svet im ležím u noh. A áno ženy uznajte si, každý muž sa za takou strunkou obzrie a pomyselne slinta . Preto chápem autorku čo ju trápi

viestta
3. aug 2023

Autorka, ked si sama so sebou spokojna, preco riesis ine zeny, ktore su same so sebou spokojne tiez? Aj v tych extrasuperskratenych gatiach su spokojne same so sebou. O co ine ide ako to, aby zil clovek tak aby bol sam so sebou spokojny?

vulka
3. aug 2023

Presne ako píšeš: "Kľudne nech si každý nosí co chce..."

ropucha6
3. aug 2023

@nika11103 co ta trapi, ze jej zastavilo auto? 🙂

nika11103
3. aug 2023

@cecille78 veľmi pekne povedané , screenshotujem 🙂 každý hneď je len vlastný . Paráda

beata_k
3. aug 2023

Tvoj syn sa sice pozrie, ale domov iste privedie inteligentne dievca, co nema v hlave 💩 😉

nika11103
3. aug 2023

@ropucha6 netrápi . Len sa snažím pochopiť autorku . Samozrejme uznavam že je tam nejaká tá “závisť” možno hnev . Vždy sa nájdu krásne krajšie najkrajšie baby od každej jednej z nás . Len niektoré nemajú toľko sebavedomia tým prejsť . Tam sa Radim aj ja samorejme nebudem klamať

autor
3. aug 2023

@thoughtfulweirdo jasne ze to robia pre mužov

autor
3. aug 2023

@beata_k v to dúfam 😊😃

beata_k
3. aug 2023

Ale ano. Ani muzi nie su padnuti na hlavu. Pozriet sa pozru, ale prezentovat sa takou nechcu 😉

nelusiatko
3. aug 2023

Asi viem, čo tým chceš naznačiť, aj keď mnohé ťa tu vysmejú. Mňa teda tiež už začínajú iritovať tie zadky, ktoré na mňa všade vyskakujú. Neviem, čo je to teraz za móda, zarezané vysoko vytiahnuté tangáče a na to obtiahnuté legíny s camel toe a crop top. Na kúpalisku má už tangáče alebo brazilky každá druhá, samozrejme vytiahnuté pomaly až po bradu, celulitída necelulitida, je to in a cool a hotovo. Včera som videla na nete Belohorcovej 13 ročnú dcéru tiež zadok ukazovala v tangáčoch 🥺 A fotka na okraji bazéna s holým zadkom v brazilkach, to už je aj tu v móde na MK. Chorá doba už

78787878
3. aug 2023

Mne je jedno, kto co nosi, kludne aj hole zeny po ulici nech behaju. Zaroven chapem Tvoju uvahu, posobia jednoducho lacno. Kultivovanost je ta hodnota, ktora to vystihuje, a ta sa vytraca vo vsetkom. Moderna doba.

janinah
3. aug 2023

@viestta ono asi aj taky tyran je so sebou spokojný,ak zmlati ženu,možno aj taky uchylak ma super pocit spokojnosti,ak niekoho ulovi...tak všetci všetkých spokojných tolerujme? Vážne veci myslím negativne sa väčšinou začínajú ako nevinne maličkosti...nikto takej s holým zadkom nepriklada revolver k hlave,že svihaj domov sa poobliekat,ale názor hádam mat môžeme..a nebudem pritakavat,len preto,lebo doba je tolerantná a každý oblieka co chce.

anonymanonym
3. aug 2023

A preco hned za tym vidis to, ze sa idu ponizovat, ponukat telo a neviem co? Ked bolo nedavno take horko tak som si dala minisuknu (so všitymi kratasmi - s odhalenym zadkom sa necitim komfortne, ale to ja aj plavky nosim suknoveho typu 🙈 ) a kratky crop top s uzkymi ramienkami. A vies aky bol dovod? Absolutne ziadny tebou spomenuty 😁 Isla som sa s muzom a psom na dlhsie poprechadzat popri rieke, bolo horko a chcela som aj trochu nachytat bronz. Nic viac, nic menej 🙃
Je mi absolutne ukradnute ci niekto bude alebo nebude po mne slintat, nikomu nic neponukam ani mi nejde o to aby som bola pritazliva 😅 Skor by bolo na zamyslenie preco si jedna zena mysli, ze zeny sa obliekaju kvoli chlapom a takto ju to vie podrazdit 🤷‍♀️
Ja sa obliekam kvoli sebe - aby sa ja citim komfortne na dane pocasie a danu cinnost. Cudzich druhych ludi mam na salame. Dolezity je pre mna moj komfort.