icon

Ženy, to fakt musíte chodiť už nahé po vonku?

3. aug 2023

To fakt musíte chodiť uz nahé po vonku ? To sa neviete normálne, slušne, pekne obliecť? Nemáte žiadnu cenu, iba hneď všetko ukázať? 🤮🤮
Ci potrebujete aby muži okolo slintali, nazývali vás ku*vami ? Včera napríklad na námestí tak krátke nohavice že celý zadok vonku a muži za nou hneď foto robili.
Kľudne nech si každý nosí co chce, ale prečo muži sa vedia obliecť pekne a sú pre nás aj tak príťažlivý?
Nemusia sa odhaľovať, prečo to vlastne ženy robia?

A nie o muža sa uz nebojím ma 50r. ,skôr o syna co mi dovedie domov. 🤔

katkazocele
7. aug 2023

@leeo presne, veľa žien sa mylne domnieva, že čím viac bude ,, nahá,, tým väčší obdiv mužov získa , viac pozornosti ( narcisti sú na nej doslova závislí 😁).
Pritom ak ste niekedy počuli názor muža čo si myslí o takej žene tak v prevažnej miere je to niečo takéto: áno pozriem sa, vzruší má, ale taká je dobrá len na chvíľu do postele, za manželku, matku detí si takú veru nevyberiem.
Veď ani my ženy nechceme aby otec našich detí bol gigolo, trestanec, atď.
Proste oblečenie robí človeka, odzrkadľuje jeho charakter, postoj, morálne hodnoty 🙏😇
Čo môže byť krajšie ako muž v obleku alebo žena šatách (nie priesvitné kde sú vidieť bradavky a gaťky 🤭)😇

zuzana76
7. aug 2023

@viestta ale keby aj bol riaditelom banky, nech je, to nie su predsudky, ale asociacie. Vobec nic nemam proti dredom (ja by som si ich nedala, jednak nemam z coho velmi a nepaci sa mi to, zda sa mi to neprakticke), milujem lan. Nahodou bol zlaty, vyzeral taky mierne prelaknuty 😀, do ziadneho obchodu nevosiel, len pozeral vyklady. Pripomenulo mi to ten film o tych dvoch mimozenstanoch so Satinskym a Lasicom.

viestta
7. aug 2023

@zuzana76 a mozno mu len bola dlha chvila...

h2
7. aug 2023

@zuzana76 Ako mladá som bola ekologickou aktivistkou vo viacerých organizáciách. Moji kamoši z tých čias to niektorí dotiahli naozaj ďaleko (poslanec europarlamentu, novinár a redaktor TV, ďalšieho ani nebudem písať, lebo je naozaj veľmi známy...) Dlhé vlasy, či extravagantný účes (dredy atď.) majú/mali všetci, aj špecifické oblečenie, vyjadrujúce ich iný postoj. Mimochodom, aj členovia českej politickej strany Piráti sú tým známi. Ich predseda je naozaj vysoko postavený človek a pozri, čo má na hlave.

tululu
7. aug 2023

@viestta no monterky na zenskej zarucene privabia toho spravneho chlapa 😀 ale inak rozumiem,co tym myslis.ja sa obliekam podla seba a ked ideme na rande s manzelom,vtedy beriem do uvahy aj jeho preferencie 🙂 ale viem,aky je to pocit,ked chlap akoze potajomky slinta nad mojim vystrihom a pocit,ked si ma niekto s usmevom obdivne premeria pohladom,lebo sa mi outfit vydaril a ladi aj s mojim vystupovanim.mladost pochabost,ale mozno aj preto je fajn o tom diskutovat,neviem.
@zuzana76 poznam asi 4 ludi s dredami a 3 z nich by do nakupneho centra nevkrocili,pokial by to nebol posledny obchod vo vesmire 🙂

tululu
7. aug 2023

@h2 nikto z nas netvrdi,ze dredy maju loosri a stratene existencie.len to,ze nimi clovek vyjadruje isty postoj,ako si vlastne aj ty napisala.to sa nevylucuje,len hovorime,ze clovek vie vzhladom prezentovat svoj svetonazor.v dobrom aj v zlom.

laurikalalinka
7. aug 2023

Dnes si slečny myslia, že keď vezmú sukňu alebo kraťasy,kde vidno polku tela, tričko nie s výstrihom ale s dierou, že sú príťažlivé,FIGU, ponúkajú sa psychopatom a potom znásilnil alebo rovno zakopal,ak chce sa žena zapáčiť mužovi,tak by nemala všetko odhaliť hneď na začiatku,dnes mladé dievčatá nemajú ani rešpekt ani slušnosť,obliekajú sa ako opice,jedna oblečie a tá druhá tiež a na zrkadlo zabudnú.

beronsche
8. aug 2023

@laurikalalinka Len tak na okraj - to, ze psychopat niekoho znasilni a zakope, ma pramalo spolocne s tym, co mala obet oblecene.
Myslela som, ze tento mytus je uz prekonany, vidim vsak, ze Ani nahodou...

gabesz1
8. aug 2023

@emma2782 Máš pravdu Emma!

laurikalalinka
8. aug 2023

@beronsche len tak si spomeň,či aj ty v 10 rokoch,si chodila vonku tak ako dnešné dievčatá - 3 kilá omietky na tvári,cigareta v papuli, a viac nahá ako oblečená a čo chcú byť no predsa veľké dospelé ženy, či????

galganka
8. aug 2023

@beronsche niekde som kedysi dávno videla "výstavu". Boli to kusy oblečenia aj celé outfity, čo mali na sebe obete znásilnenia. Drvivá väčšina sa ani jemne nedotkla označenia "sexi", boli to tepláky, oversized tričká, či klasické rifle... googliť to nechcem, ani nebudem, ale určite by sa to dalo niekde dohladať.
@laurikalalinka odporúčam kúpiť lístok, ak je tá výstava ešte prístupná.

laurikalalinka
8. aug 2023

@galganka nepotrebujem žiaden listok,nie som z doby kamennej,ale niektoré ženy to s oblečením preháňajú!!!

galganka
8. aug 2023

@laurikalalinka tak na ne poďme ukazovať, fujkať a hlasno konštatovať, že ak ich niekto šmykne, tak im treba a chceli to... 🤷‍♀️

beronsche
8. aug 2023

@laurikalalinka ak to niektore zeny prehananu, je to ich vec.
Alarmujuce je vsak, ze ty si myslis, ze obete znasilneni, obtazovani a vrazd to tiez prehnali a ich styl obliekania sposobil, ze sa stali tercom nasilnikov a psychopatov. Od toho je len krocik k viktimizacii obeti, co je dovod, preco velke percento sex.nasilia ani nie je nahlasene...

autor
8. aug 2023

Aký zaujímavý komentár v inej téme, paci sa mi.

bessie12
8. aug 2023

@laurikalalinka keď som bola v teen veku, tak som nosila výstrihy, kde mi trčala časť podprsenky. Lebo som to videla vo filme "pred svadbou nie" a zapáčilo sa mi to. Neskor som nosila vystrihy bez tej trciacej podprsenky. Čuduj sa svete nikto ma sexuálne neobtazoval. Keď som už bola dospelá a mala som na sebe normalne tričko bez vystrihu s dlhou sukňou až po zem, tak sa ma nejaký starý uchyl opýtal ci nedáme sex. Takže netrep sprostosti, že kvôli "biednemu" oblečeniu sú ženy znasilnovane. To, ze ten chlap je debil, uchyl a nevie sa ovládnuť nie je problém danej ženy. Aj keby bola nahá, tak nemá právo na to co i len pomyslieť a nie to este urobiť. Keď chce znásilniť, tak znasilni bez ohľadu na to co ma žena oblečené.

tanyag
8. aug 2023

@autor
Ďakujem, aj mne sa páči, preto som ho napísala 😉

laurikalalinka
8. aug 2023

@bessie12 vidím že nechápeš, takže zamlada, výstrih a keď si dospelá dlhá sukňa,hmm zaujímavé

fantaghiro21
8. aug 2023

Hm...po precitani nazoru,ze vyzyvave oblecenie nema absolutne nic s nasilnikmi,je pre mna scestny nazor....

Napada ma len jedno prirovnanie,mozno sa nevyjadrim spravne ,komplikovane,ale pokusim sa...

Clovek- alkoholik,kto takeho pozna,zil s nim alrbo ma v okoli vie ,ze kedysi skusil raz chlast,prepadol pozitku .kupil si mozno pre zaciatok obycajne pivo,neskor trvdy chlast,vino,casom drahsi chlast,skusal rozne chute,kombinacie ,pravidelnost v piti,zvysenie mnozstva..

Ked uz stratil zabrany a prepukne to v nom v alkoholizme,je mu lepsie kupit lacny chlast,vo vacsej kvantite ako kvalite.....
To,ze pride do obchodu kupit si cuco a nevypije cely regal,nebodaj nevypije hned 2 litre na stojaka v obchode,z neho nealkoholila nerobi....

Tak je to aj s poctom znasilneni.to,ze su vacsinou zeny znasilnene oblecene ,neznamena,ze nasilnikov nevystartovali ,nevyhecovali prave tie polovyzlecene zeny(drahsi chlast),impulzy zo vsetkych stran,....

Uz ked to v nasilnikovi prepukne v chorobe,je mu jedno ci znasilni zenu v skafandri ,ci si to rozda so zvieratom....
(Samozrejme,mame rozne sexualne poruchy ...)
Za mna tie impulzy su najvacsi problem,provokacia....

bessie12
8. aug 2023

@laurikalalinka ale chápem. Len ty píšeš somariny. Áno občas si oblečiem dlhé sukne. Dokonca aj tak ako sa obliekali cca v roku 1905. Vystrihy som nosila aj ako dospela, ale nie až často. Teraz ich nenosím vobec. Nosila som minisukne, už ani to nenosím. Prestali sa mi páčiť.

laurikalalinka
8. aug 2023

@bessie12 nevadí, človek tu povie svoj názor a hneď každý začne bojkotovať, každá najmúdrejšia a ostatné sú hlúpe,v pohode.

viestta
8. aug 2023

@fantaghiro21 chudak nestastny nasilnik, co on uz so sebou ma robit, ked ho nejaka sporo oblecena vyprovokovala? Nuz vrhne sa na prvu ktora sa vyskytne na primeranom mieste...
Len nejak mi to nesedi s tym, ze najviac sexualneho nasilia sa deje v domacnostiach, najviac sexualneho nasilia pachaju muzi na vlastnych partnerkach. Ano, do statistik a pred trestny senat sa take pripady nedostanu, ale prieskumy hovoria o niecom uplne inom. A j za toto moze slecna s velkym vystrihom, ktoru tento chlap stretol cestou z roboty?

bessie12
8. aug 2023

@laurikalalinka ale ja netvrdím, že si hlúpa. Len pises somariny. Chlap, ktorý chce znásilniť, tak znasilni aj ženu oblečenú v burke. Ja som napisala svoju osobnú skúsenosť. O tomto "incidente" nevie ani moja mamina.
Priatelova dcera bola sexuálne obťažovaná za bieleho dňa nejakým 15-16 rocnym sopliakom. Mala oblečené normálne tričko na spagetove ramienka a klasické šortky. Nie take, kde by jej bolo vidieť polovicu zadku a predsa sa to stalo. Keby som to videla, tak ho zmlatim jak žito.

fantaghiro21
8. aug 2023

@viestta veris nazoru,ze sexualny nasilnik padol z modrej oblohy ,v zivote nevidel nahu zenu a z nicoho nic len tak zacne prasit svoju zenu.
To je akoby som naozaj povedala,ze alkoholika nikdy nevyprovokoval chlast....len tak z nicho nic sa to v tom zlomilo a musel byt namoceny denne v litroch chlastu....

90909
8. aug 2023

@fantaghiro21 prepáč, ale toto uz je iny kaliber obviňovať ženy, nielen z toho, ze si môžu za znásilnenie, ale este aj z toho, ze vlastne mozu za znásilnenie inych žien.

bessie12
8. aug 2023

@laurikalalinka píšem to za seba. Ja mam na to taky nazor. Ty máš iný. Každý ma na to iný pohľad. Tiez som kedysi mala taký istý ako ty, že ženy, ktoré sa sporo obliekajú si koleduju o znásilnenie. Vlastná skúsenosť ma presvedcila o opaku. A potom som pochopila, že nie ženy sú na vine, ale ten dotyčný chlap co si nevie vtáka udržať v gatiach a "musi" zenu/y znásilňovať.

fantaghiro21
8. aug 2023

@90909 je velmi zvlastne,ked niekto zacne konverzaciu so slovom "prepac"
Bud si stojim za nazorom,alebo mam pocit ze niekomu krivdim a musim sa vopred ospravedlnit,aby som vyzerala pred ocami slusne...
Nemusis sa ospravedlnovat,je to tvoj nazor,ze je to pre teba tazky kaliber.nieco ako pre mna,ze nam z neba padaju nasilnici ,ktori ak ide okolo naha zena,vobes sa im ani nepostavi a nic to s nimi nespravi...absolutne .

Toto je skor pre mna trosku tazky kaliber🙂

viestta
8. aug 2023

@fantaghiro21 a ty veris, ze za sexualne nasilie moze zena, ked nie ta co bola obetou, tak za to moze nejaka ina, ktora ho nastertova svojim nedostatocnym oblecenim a on potom uz, chudak nestastny, nevedel co so sebou...

autor
8. aug 2023

@tanyag 😊