icon

Ženy, to fakt musíte chodiť už nahé po vonku?

3. aug 2023

To fakt musíte chodiť uz nahé po vonku ? To sa neviete normálne, slušne, pekne obliecť? Nemáte žiadnu cenu, iba hneď všetko ukázať? 🤮🤮
Ci potrebujete aby muži okolo slintali, nazývali vás ku*vami ? Včera napríklad na námestí tak krátke nohavice že celý zadok vonku a muži za nou hneď foto robili.
Kľudne nech si každý nosí co chce, ale prečo muži sa vedia obliecť pekne a sú pre nás aj tak príťažlivý?
Nemusia sa odhaľovať, prečo to vlastne ženy robia?

A nie o muža sa uz nebojím ma 50r. ,skôr o syna co mi dovedie domov. 🤔

autor
3. aug 2023

@bessie12 kde píšem že na verejnosti, ale aj to príde.
Každým rokom majú ženy toho na sebe menej a menej 😃

autor
3. aug 2023

@akiana nesmiruj, samé to vyskakuje a to úplne zo vsadial. Ci film, reklama.....

bessie12
3. aug 2023

Netusim kde zijes, ale v mojom okoli kazdy normalne chodi obleceny. Aj zeny ..

lalenka33
3. aug 2023

Tak touto fotkou si dala ,,klinec do rakvy" . Prepáč, ale toto fakt nieje oblečenie na ulicu, ani na kúpalisko. To máš fakt tak nízke IQ? Toto je oblečenie tak max.do spálne alebo na nejaký erotický festival či natáčanie filmu pre dospelých. Skús zmeniť stránky, ktoré sleduješ. Mám IG aj FB, ale žiadne takéto nahotinky na mňa nevyskakujú. Asi to bude tým, čo vyhľadávam ja a čo ty.

akiana
3. aug 2023

No ved vravim, vypni ten diabolsky instrument a nebudes atakovana zenskou nahotou. Odporucala by som este zabarikadovat sa v dome od juna do augusta a nechat si podavat jedlo cez skaru v stene, vtedy je totiz vysoke riziko, ze vzhliadnes obnazene stehno ci prsny zliabok. Ale pozor, aj na jesen hrozi tam eroticka cizma, hentam tesny svetrik, kopirujuci konturu prs. Porad sa s miestnym klastorom, ci by bolo mozne, vstupit do ich radov.

autor
3. aug 2023

Ako vidím v téme- mlada kolegyna mojho muža uz nie ste také tolerantne 🤣🤣

ckocka
3. aug 2023

Dovodom prečo všade vyskakujú nahotinky sú ale muži. Logické riešenie by bolo ich všetkých vykastrovať, a ponechať iba pár jedincov na chov.

anonymanonym
4. aug 2023

Tomu sa hovori algoritmus 😅 mne na socialnych sietach sporo odeti ludia nevyskakuju, aj ked viem, ze ich tam je kopec (a to aj muzov)

natuska87
4. aug 2023

Muži sa dokážu pekne obliecť 😀...preto polovica chlapov behá po meste bez tričiek... Pár dní dozadu, u nás, sa do potravín vtrepal chlap v slipoch...

janinah
4. aug 2023

@ckocka moja mravná výchova znamená.ze niektoré časti tela sa neukazujú celému svetu...dieťa sa naučí všetko čo vedieť potrebuje v primeranom čase na patričnom mieste napr.v škole na biológii...ak sa ty doma pred synom premavaš nahá.tak u nás to tak nie je...

domka222
4. aug 2023

@oli18 nie,nezabudla som nič dodať. Tak isto ako ukazujú pomaly holé zadky,tak isto môžu poburovať ženy s nadváhou v legínach a obtiahnutom tričku. Občas si tiež pomyslím svoje,ale rozčuľovať sa nad tým ako autorka 🥴

kvetinka75
4. aug 2023

autorka - úplne chápem, čo tým myslíš, ja som už párkrát videla babu - hore iba podprsenka a niečo na spôsob bolerka či ako to nazvať - iba rukávy mala a niečo cez plecia. Všetko holé , gate až na pol riti a po bokoch hore vytiahnuté šnúrky z tangáčov. Celá riť vonku, prsia. Mne je tiež jedno, kto sa ako oblieka, ale zase keď ideš po ulici, nejde to nevšímať si ľudí. Ale toto vyslovene kričí pretiahni ma. Tiež mi to pripadá, tak, že nemám v hlave, tak aspoň prsia a zadok ukážem. No a môžu sa ostatné pustiť aj do mňa.

prunee
4. aug 2023

Skusala si tento svoj problem riesit aj s konkretnymi "previnilkami", ci len takto anonymne na koniku?

kvetka22
4. aug 2023

Ja k tomu napíšem len jednu vec, a to, že vychovávam deti aby nehodnotili ľudí podľa oblečenia, vzhľadu, účesov, postavy, tetovani a podobne 🙂

basullinka
4. aug 2023

Mne osobne sa aktualne trendy v móde nepáčia, hlavne tie teen - roztahane gate, veľké topánky, cropp topy, mikiny ukradnuté od otca... A mám pocit, akoby niektoré ženy nemali trošku objektívneho videnia a obliekaju sa neprimerane svojej postave. Napríklad mne sa niektoré cropp topy páčia, ale nemám pekné brucho, tak radšej na ňom pracujem a dovtedy kym nie je OK, tak sa oblečiem pekne, vkusne, zamaskujem nedostatky 😅 a na menej odete ženy mám názor, že menej je viac ale zároveň je to ich voľba, každý sa prezentuje ako uzná za vhodné 🤷‍♀️

lacibo
4. aug 2023

Moze si hovorit kto chce co chce..ale slusne sa obliect primerane prostrediu a prilezitosti je zakladny bonton..zijeme v rozvinutej spolocnosti..nie v jaskyniach a autorka ma pravdu, ze ukazat cely zadok ci cele prsia dryhym cudzim ludom nie je ani trochu vhodne...individualita v obliekani sa prejavuje vyberom farieb, strihov, vzorov, stylov a urcite nie kolko zo.svojho tela v intimnych partiach ukazem..preto im hovorime ze intimne, lebo sa neukazuju kazdemu

nikaa951
Odpoveď bola odstránená
tykat
4. aug 2023

Ja si tiez casto povzdychnem ci fakt musia vytrcit do toho sveta vsetko ako na tacke, ci nevidia ze kratasy zarezane v ritnom otvore a vrch "prsa ven" posobia velmi lacno. Mam 50r a vies co ti poviem? V 20tich som bola taka ista 🙈 Clovek sa vekom vyvija 😊 nechajme mladych nech sa vyjasia.

zelenakobyla123
4. aug 2023

Keď čítam niektoré komentáre, tak už sa nečudujem prečo na mňa tak škaredo niektoré ženy pozerajú, keď idem bez podprsenky😀 strašné komplexy sú cítiť z tejto diskusie😆 preboha veď sa obliekajte tak, ako sa vám páči a iných sa nechajte obliekať ako sa páči zasa im

tykat
4. aug 2023

@nikaa951 tak ale "Boh ich mal rad (nahych)" konci pred kostolom, tam ta ani s odhalenymi ramenami a kolenami nepustia nieto s kratasami v zadku. Treba trosku odhad kde sa ta nahota hodi a kde nie.

kvetinka75
4. aug 2023

@zelenakobyla123 nie sú to komplexy ale vísť von iba v podprsenke, a niečo si prehodiť iba cez ramená aby sa nepovedalo, že hore nič iné nemám, tak to už sa mi zdá dosť cez. A je rozdiel či ideš niekam medzi ľudí alebo si na kúpalisku, na párty a pod. Mám 22 ročnú dcéru, ktorá má peknú chudú postavu. Vyšportovanú. Tiež si dá krátke šaty, obtiahnuté tričká, ale občas aj ona sama povie, že to , čo si niektoré na seba dokážu dať - neskutočné. Minule som videli babu - nohavice - niečo na spôsob štrikovaných - samé veľké diery a pod nimi nohavičky - tie jej boli komplet celé vidieť. Zpredu aj zo zadu. Tie nohavice mala na sebe úplne zbytočne, pretože nič nezakrývali. Sama dcéra povedala, že toto už je aj podľa nej cez. Myslím si, že pekne sa obliecť, sa dá aj s vkusom a nemusí byť pri tom oblečená iba podprsenka a nemusia byť vidno komplet celé nohavičky.

78787878
4. aug 2023

@nikaa951 Potom preco tak nechodia aj do kostola ? 🙂))

77daniela77
4. aug 2023

"Je to pravda odveká,šaty dělaj člověka....".....Moj muz a jeho priatelia sporo odete zeny sice ocumuju,zhodnotia,no a na zaver povedia"toto by som doma nechcel mať"......tak asi tak.....a este dodam ze uchylakov a psychiatrickych pripadov je v dave vela,psychiatricke oddelenia su preplnene,tak sa necudujte ak sa to vyvinie inak na ulici ako by ste chceli.....nie je dobre provokovat....🤔

kvetinka75
4. aug 2023

@77daniela77 mne raz jeden známy, ktorý robil kedysi policajta povedal, že mnohé ženy si za svoje ,,problémy,, s mužmi môžu aj samé. Vyslovene niektoré provokujú a aj tým oblečením. A potom to končí tak, ako to končí.

tykat
4. aug 2023

@kvetinka75 lenze toto nikde oficialne povedat nemozes lebo tym obvinujes obete znasilnenia .
Zeny od prirody vnadia a muzi lovia. Lenze v nasej spolocnosti je vnadit dovolene, lebo ved "kazdy ma pravo obliect si co chce" ale lovit zakazane lebo ved "muzi predsa nie su zvieratka, maju sa ovladat". No a obcas to proste nedopadne a v chlapovi sa to zviera prebudi aj preto ze sa mu tie vnady ponukaju.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
ckocka
4. aug 2023

@janinah V niektorých spoločenstvách sa naozaj niektoré ba žiadne časti predovšetkým ženského tela na verejnosti nikdy neukazujú, je len na tebe v akej spoločnosti chceš syna vychovávať. Zas nemožeš očakávať že sa všetci budú prispôsobovať práve tvojím predstavám o výchove, ale stále máš možnosť emigrovať, alebo jednoducho nechodiť so synom na verejné pláže.

rillwen
4. aug 2023

Na môj vkus je v tejto diskusii málo fotiek s ukážkami 🤔

kvetinka75
4. aug 2023

@1ryba treba čítať s porozumením, čo som napísala a aj čo napísala 77daniela. Akí ľudia sa pohybujú v spoločnosti. A potom robiť závery

77daniela77
4. aug 2023

@rillwen 🤣....no tak napis svoj nazor.....😉