Ženy, to fakt musíte chodiť už nahé po vonku?
To fakt musíte chodiť uz nahé po vonku ? To sa neviete normálne, slušne, pekne obliecť? Nemáte žiadnu cenu, iba hneď všetko ukázať? 🤮🤮
Ci potrebujete aby muži okolo slintali, nazývali vás ku*vami ? Včera napríklad na námestí tak krátke nohavice že celý zadok vonku a muži za nou hneď foto robili.
Kľudne nech si každý nosí co chce, ale prečo muži sa vedia obliecť pekne a sú pre nás aj tak príťažlivý?
Nemusia sa odhaľovať, prečo to vlastne ženy robia?
A nie o muža sa uz nebojím ma 50r. ,skôr o syna co mi dovedie domov. 🤔
Autorka a ty si kto, že určuješ čo je slušné a čo nie? Čo je lacné? Celý čas ako papgáj točíš dookola, že ženy sa musia zobliecť, aby boli videné. To je ale len tvoj sprostý názor. Zato, že na teba sa nikto na ulici nepozrie nemôžu tí, ktorí sa inak obliekajú, ale ty a to, čo z teba vyžaruje. Tvoje myšlienkové pochody sú úbohé. Urážaš cudzie ženy len preto, že sa obliekajú inak ako ty. Závidíš im, že na nich sa chlap pozrie a na teba nie. Tebe by sa páčilo keby niekto povedal, že si ,,mníška" lebo máš midi suknu a bluzku zapnutu až ku krku? A ešte by dodali, že chudák tvoj chlap lebo doma isto len ležíš na postely ako poleno?
Normálny a slušne vychovaný človek nehodnotí ľudí podľa oblečenia, farby pleti, sex orientácii. Robia to len duševný mrzáci a zakomplexovaní chudáci.
A teda keď poviem o nejakom chlapovi, že je pekný, tak to určite nieje pre jeho oblečenie. Pekný chlap ke pre mña ten, čo ma zaujme postavou, tvárou, vlasmi, vystupovaním a nie tým čo má oblečené. Keď tebe stačí k hodnoteniu človeka jeho oblečenie, tak mi ťa je úplne ľúto. Taký narcis chodí vždy slušne a pekne oblečený, ale mať ho doma by som nechela. Tebe by stačilo, že má oblek a už by si bola spokojná.
@missviolet to akými uličkami ty chodíš? Naozaj si nepamätám kedy som videla muza vyzleceneho ( teda okrem môjho 🤣🤣)
@viestta No schvalne sa chod pozriet vecer ku stanici ako su odete tie devy.....od tej budovy "Park" popri ceste smerom k poste a na Svatoplukovu....hmmmm.....🤔
@lalenka33 trepes hlúposti, ale nevadí
@77daniela77 lenze po tych sa ziadny kompletny chlap neotoci a ziadna zena neriesi ich pracovny ubor...
Tuna pani sa rozhodla apelovat na slusnost a v tom istom odstavci nazvala zeny, o ktorych nevie vonkoncom nic kurvami. A stale dookola hodnoti tie, ktore sa obliekaju inac ako si ona predstavuje ako moralne dno. Nuz neviem ci nie je len 2 cm nad moralnym a etickym dnom hodnotit inych ludi iba a len podla toho kolko cm stvorcovych latky bolo pouzitych na ich oblecenie.
@kvetinka75 naozaj? Nebude to skor problem s formulaciou pisaneho textu na druhej , nie tej mojej strane?
Reagujem na toto: "mne raz jeden známy, ktorý robil kedysi policajta povedal, že mnohé ženy si za svoje ,,problémy,, s mužmi môžu aj samé. Vyslovene niektoré provokujú a aj tým oblečením. A potom to končí tak, ako to končí."
Ak si niekto mysli, ze zena mala "problemy" s muzmi a skoncila, ako skoncila, preto, ze ho vyprovokovala , prip
mala nevhodne oblecenie, toto je ukazkovy priklad viktimizacie obete.
Takze, co presne som nepochopila, ako si ty myslela?
Jasné všetci trepú hlúposti len ty máš pravdu. Choď si kúpiť krátke gate a zaži pár minut slávy, ktorá ti tak chýba že o nej musíš zakladať diskusiu.
Neviem, kde žiješ, ale ja blízko barbershopu a teda vidím denne chlapov s ponožkami v šlapkách, s rozopnutou košelou alebo bez trička. A poviem ti, že vždy je tam kopa chlapov a pozrú sa aj na ženu, ktorá má tepláky a tričko, keď je pekne upravená a niečo z nej vyžaruje, čo ich zaujme. Neotáćajú sa len za sporo odetými ako si to ty v tej pomýlenej hlave myslíš.
Si niekedy sadni v centre do kaviarne a pozoruj ľudí a uvidíš, že chlapi sa otočia a pozrú aj na ženy, ktoré majú šaty po kolená a pekný top pri tom. Len tá žena musí byť so sebou spokojná, upravená a vyžaruje z nej niečo, čo tých chlapov donúti sa pozrieť
@viestta ty už tiež čítaj a naozaj sa stale toľko nesnaž byť v každej diskusii ta najvtipnejsia, najmudrejsia a najtolerantnejsia .🙏🙏
Nie ja nazývam ženy kurvami ( aj ked si tiez myslím svoje) ale napísala som toto- Ci potrebujete aby muži okolo slintali, nazývali vás ku*vami ?
@lalenka33 no dnes sa na to pozriem ,budem si to všímať.
@beronsche po prvé napísala som niektoré, nie všetky a tie problémy - nemusí to byť iba znásilnenie ale aj pokriky, rôzne návrhy, obťažovanie a pod. Ja nepíšem o ženách , ktoré majú tielka a krátke nohavice. Ja píšem o ženách , ktoré sa vyzývavo obliekajú , ako som to popísala vyššie - podprsenka, áno, videla som pár mladých báb, ktoré boli ibav podprsenke a v nohaviciach - ak sa to dá nazvať nohavicami, keďže to vyzeralo ako niečo uháčkované, uštrikované - veľké oká , takže akokeby nič na sebe nemali, pretože im bolo vidieť komplet celé nohavičky. Koľké ženy sa sťažujú, že ich niekto sex.obťažuje, vulgárne sa k nim chová, muži po nich vykrikujú, popiskujú, príp. s nimi filtrujú, majú blbé reči. Áno, mnohí si to dovolia aj k inak oblečenej žene, nie tak vyzývavo. Ale skôr takýchto mužov upúta tá, ktorá ide von iba v podprsenke.
A ako sa hovorí, šaty robia človeka. Takže takáto žena asi veľa rešpektu vzbudzovať nebude. Mne osobne je to jedno. Ale nech sa potom tie ženy nesťažujú, akej odozvy sa im od okolia, hlavne mužov dostane.
Hovori sa, ze usmev je to najkrajsie, co si mozeme vziat na seba, tak doporucujem kazdej, aby sa radsej usmiala a pozrela sa na tie druhe, ci sa usmievaju, nie na ich zadky a prsia😉
Jednomu nerozumiem, to nad čím sa tu rozhorčujete svedčí o nevychovanosti a hlúposti mužov, prečo sa nevenujete osvete v tomto smere?
@viestta Tak zastavuju pri nich aj paradne auta......byvali sme nedaleko tak viem.....Pozri,nezhodneme sa v tomto zjavne,mne je to jedno ako sa kto prezentuje aj svojim oblecenim,len skoda ze to potom vyzera lacno a dehonestujuco......vkus sa u mnohych uplne vytratil.Ja len tolko a uz sa do debaty nebudem zapajat,povedala som vpodstate vsetko co som chcela.
@kvetinka75 ale to, ze chlap pokrikuje po zene nehovori nic o tej zene, hovori to iba a len o tom chlapvi. Vypovedna hodnota takeho cinu je kazdemu jasna. Takto sa sprava iba primitiv a je uplne jedno akym oblecenim bolo toto jeho primitivne spravanie spustene.
@viestta tak v tomto úplne pravdu nemáš. Bez vánku sa ani lístok nepohne. Ono vždy je to o oboch stranách a nie len o tej jednej.
Aj ja som si položila túto otázku nie z nejakej závisti no máme z manželom spoločného známeho ktorý má takúto manželku vždy sa obliečie ako k... Nezáleží na veku nech si nosí každý čo chce ale nie pred deťmi ktoré sa hrajú a mňa sa neskôr opýta 12 ročný syn ,,mami prečo má teta holú....?!,,Je to naozaj nevhodné. A pre upresnenie v našom prípade tá konkrétna pani nosí kraťasy (ak to môžem tak nazvať) kde pol zadku má vonku a pri pohybe ma zarezané v p....,! A keďže deti sa hrali na deke a spravila krok nad nimi a bolo všetko vidieť aj mne sa totiž naskytol ten pohľad pri vstavaní zo stoličky...A to nebudem komentovať vrchný diel outfitu 😅
@77daniela77 pozri sa, vieme kto tam pracuje aj za akym ucelom tam zastavuju auta.
Ale to vobec nic nemeni na veci, ze je slobodna vola kazdejo jedneho cloveka ako sa oblecie. Ak sa aj rozhodne obliect vulgarne, provokujuco je to jeho rozhodnutie. Ovela trapnejsie je dojst do divadla v rifliach a tricku ku krku ako tam dojst v minisatach s odhalenymi ramenami a velkym mystrihom. Ovela trapnejsie je dojst v dlhych teplakoch, hoc aj znackovych a drahych, na veceru do restauracie ako tak dojst v minisukni a tope bez rukavov. Teplaky v restike aj rifle v divadle su ovela vacsi priekak ako superkratke kratasy a top 10 cm nad pupok v horucom lete na ulici.
@kvetinka75 Takže je správne alebo ospravedlnitelné ponižovať niekoho len na základe výzoru a oblečenia?
@ckocka netvrdím že je to správne ale treba sa na to pozrieť aj z druhej strany. Kto a prečo dáva podnet mužom, takto sa chovať. ale kto nechce, vidí iba jednu stranu mince. Ja nikoho nesúdim a nehodnotím podľa oblečenia. Ale treba trošku vedieť čo už je mimo aj vkus aj morálky
ja neviem podobna tema ako celulitida a plavky, ved nechajte ludi uz zit preboha 🙂 🙂 mne sa tiez taketo zeny hnusia, aj mi je ich luto aj nimi pohrdam a??? ze by som zakladala vlakno? cos a bojis ze chlap slinta? Ze tuzi po niecom co doma nema? Potlacas svoju sexualitu? Na co ten zufaly vykrik? Ziadna, ktora nema svoju sebahodnotu a sebauctu je turaz ennajde vdaka tvojim ... Toto zacina uz v detstve v puberte ze sa potom zeny obliekaju ako ku.vy z E55. Nechaj ich zit 🙂 Ak ti rozbiju manzelstvo malo to tak byt. My sa s manzelom chytime za hlavu pripadne vyprskeneme spolu smiechom a ideme dalej, aj na nas sa mozno smeju...Toto iste ale mam-e pri silikonoch, kacacich hubach, dvojmetrovych nechtoch, tvarach napichanych, kde uz davno nie je mimika....
Ty si etalon idealu?
@kvetinka75 nie, pokrikujuci chlap je hulvat a nepotrebuje k tomu ziaden iny impulz. Je to hulvat so senom v hlave. Ak by to mal v hlave poprepajane spravne, nevyprovokovala by ho k pokrikovaniu ani naha zena na ulici. Stale a dookola hadzes vinu na zeny, chudaci chlapi za to nemozu, ze myslia len tym co maju v trenkach. Preco je to chyba zien, ze chlapi nevedia pouzivat hlavu?
@viestta ako povieš. Jasné, aj nahá žena na ulici je úplne OK.
mimochodom ja som si vela krat vsimla na plavarni ked ma baba tangace a ohne sa ze jej vidim analny otvor, mam zalozit temu? Videla som ich toto leto asi 7 a vobec som po tom netuzila...ja sa v tangacoch neohybam...su to ku.vy?
Vsetko mozem,ale nie vsetko je pre mna prospesne.2000 rokov stary vers z Biblie 🙂 Ale myslim,ze zhrnul podstatu ludskej slobody, rovnaky problem,len v inom prevedeni v kazdej dobe.Zorientovat sa v chaotickej kulture,v ktorej vsetko smiem a vybrat to,co je pre mna dobre,urcit si hranice a stanovit obmedzenia,to chce trochu discipliny a sebauvedomenia,co je mentalna praca a ta sa v ziadnej dobe velmi nepretrhla od popularity...
@beronsche statistiky jasne hovoria ze znasilnene zeny neboli vystredne obleene, je to hoax ktory si vymyslel nejaky uchylak
Nevhodné správanie je chyba v hlave toho kto sa nevhodne správa a tam je potrebné zapracovať. Na svete vždy budú podnety ktoré niekomu vnuknú myšlienku na nevhodné správanie, nech sa to týka peňazí, sexu, fyzického násilia. V sociálnej spoločnosti sa tomu vyhnúť nedá, jedine že by sme zaviedli totálnu uniformitu vo všetkých oblastiach života.
@viestta relativizovanie viny obeti je samozrejme nebezpecne,uplne suhlasim.ale ak zaparkujem nejaky mercedes na luniku IX s dokoran otvorenymi dverami a budem sa cudovat,preco mi ho niekto nakompletku vykradol,tak to tiez nie je velmi prezierave,ci? ale opat,to je skor mimo diskusiu,lebo obete znasilnenia su komplikovana tema a nie casto suvisia s oblecenim...
@kvetinka75 cize, ak nejde v tvojom vyjadreni o vsetky zeny, tak je v poriadku ich viktimizovat?
A nie, nesuhlasim. Za nevhodne spravanie muzov voci zenam (akekolvek), su vzdy zodpovedni iba dani muzi. Vzdy.
Nie sme predsa zvierata, aby sme sa nevedeli ovladat! A ti, co zvieratami su a teda sa ovladat nevedia, ti sami su za to zodpovedni, nik iny!
Inak nazor, ze muzi atakuju (verbalne aj fyzicky) len sporo a vulgarne odete zeny je davno pradavno vyvrateny.
Len si pozri ten link, ktory tu je, ako boli oblecene obete sex.nasilia.
Inak, vedela si, ze tejto chory nazor je stale pomerne rozsireny a kvoli nemu vyznamne % zien sex.nasilie nehlasi?
@kvetinka75 svata dobroto!!! Nie, naha zena nie je na ulici v poriadku. Hulvati budu nad nou slintat a pokrikovat, ti chlapi co rozmyslaju hlavou je poskytnu vlastnu koselu aby pomohli dame v nudzi. Lkebetne zenstiny budu riesit, preco sa po ulici naha pretrca, tie ostatne by sa zamysleli, ze ci nepotrebuje pomoc.

@78787878 👍👍👏👏👍👏😘