icon

Ženy, to fakt musíte chodiť už nahé po vonku?

3. aug 2023

To fakt musíte chodiť uz nahé po vonku ? To sa neviete normálne, slušne, pekne obliecť? Nemáte žiadnu cenu, iba hneď všetko ukázať? 🤮🤮
Ci potrebujete aby muži okolo slintali, nazývali vás ku*vami ? Včera napríklad na námestí tak krátke nohavice že celý zadok vonku a muži za nou hneď foto robili.
Kľudne nech si každý nosí co chce, ale prečo muži sa vedia obliecť pekne a sú pre nás aj tak príťažlivý?
Nemusia sa odhaľovať, prečo to vlastne ženy robia?

A nie o muža sa uz nebojím ma 50r. ,skôr o syna co mi dovedie domov. 🤔

taminka1986
4. aug 2023

Aj ja by som nosila kratase az po ...vo volnom case keby som na to mala postavu a to nemam uz velmi davno nast🤣🤭

hladamematku
4. aug 2023

@taminka1986 a co by sa stalo keby sis ich dala? Ked teda tak chces?

viestta
4. aug 2023

@tululu porovnavat otvoreny mercedes na LIX s atavistickym spravanim niektorych chlapov je celkom scestne, ale dobre. Ak by boli muzi vychovani v tom, ze zena nie je korist, ktoru musia aspon pohladom alebo slovom ulovit, tak by nebolo treba taketo siahodlhe debaty o ich "provokativnom obliekani". Keby boli obyvatelila LIX vychovani, ze cudzi majetok je nedoknutelni, tak by tam ten mercdes postal bez ujmy. A vratili sme sa na zaciatok. Vychovavat treba hlavne potencionalnych pachatelov a nezvalovat vinu na potencionalne obete.

kvetinka75
4. aug 2023

@viestta princíp je ten istý. Každá akcia vyvolá nejakú reakciu. Nežijeme v ideálnom svete. Takže každý si musí zvážiť čo spraví, kedy spraví a rátať aj s následkami a reakciami. A nie sa potom sťažovať

iveta1970
4. aug 2023

S časti máš pravdu s časti nie.Ja napríklad .....nikdy som nebola úplne štíhla, tak som zvažovala oblečenie .Nohy neodhaľújem skoro vôbec, iba na kupku.Ale výstih hlavne v lete je súčasť šiat a módy.A moje puberťáčky to tiež niekedy s dĺžkou
sukne preženú....ale patrí to k veku....časom sa tie ich dĺžky budú predlžovať.

taminka1986
4. aug 2023

@hladamematku ohovarali by ma na MK🤣🤣🤣🤭

hladamematku
4. aug 2023

@taminka1986 tak toto neviem ako by sme prezili!!!!!!!!!!!!! 🙂 🙂

mk1111111111
4. aug 2023

Ani to cele necitam, isto su 3 tabory,
zaryte puritanky,
alebo utiahnute, v seba neveriace zeny
a potom ludia vyrovnani sami so sebou a s nadhladom, tych taka vec nevytoci
To fakt Ta toto trapi, ci mas v skutocnosti iny problem? Lebo inak by Ta taketo veci vobec nezaskocili. Ja ani neviem, kto ide
po ulici. Ak nahodou sedim na namesti na kave, tak pokukam, s laskou koho-toho "poohovaram" a dobre sa zabavim, ved ani ja nie som 100%. Tak: Zi a nechaj zit a hned bude svet pre vsetkych krajsi.

viestta
4. aug 2023

@kvetinka75 takze podla teba je uplne v poriadku, ak nejaky nadrzany hulvat vykrikuje po nejakej zene, pretoze ona si za to moze, ona ho vyprovokovala aj ked je jej oblecenie v uplnom poriadku, vyprovokovala ho uz len tym, ze sa vyskytla na rovnakom mieste ako ten primitiv. (a vieme velmi dobre, ze primitovovi staci, ze je to zena, nemusi byt ani mlada, ani pohladna a uz vobec nie sporo oblecena)

kvetinka75
4. aug 2023

@viestta už som sa k tomu vyjadrila vyššie.

tululu
4. aug 2023

@viestta samozrejme,ale kazde rano celime realite a preto to dobre prijimame a pred zlym sa branime,zial, to je realita. ja mozem slusne vychovavat svoje deti a mozno pozitivne ovplyvnovat svoje okolie,ale myslim,ze sa nemusime bavit o tom,ze mnoho ludi vyrasta/zije v tak destruktivnom prostredi,ze ani nechyruju o tom,ze sa da zit inak ako agresivne a nasilinicky a kym sa toto nezmeni (je to vobec mozne zmenit?) tak dovtedy potrebuje byt clovek opatrny a obozretny. proste nebudem mat otvorenu kabelku s vytasenou penazenkou, ked sa tlacim na vranovskom jarmoku a nebudem urazena,ze tym obmedzujem svoju slobodu nakladania s mojim majetkom(alebo telom),lebo ja chcem toto a hento a tamto a mozem a budem....odhliadnuc od toho,ze ja uprimne povazujem aj to muzske slintanie za naozaj prizemny pud a je to neprijemne,nemienim to nicim povzbudzovat.

kvetinka75
4. aug 2023

@tululu lepšie sa to zhrnúť ani nedalo👍

missviolet
4. aug 2023

ved vravim, chodim do parku a pri rieku. a vazne odkedy je leto chlapi vkuse bez trika, niekedy aj nohavíc, ale ty si ich tolko branis, ze.len zeny v tvojich ociach mozu pochybyt 🙂 muzi nikdy. lebo ty len po zenach kukas asi. ale tak pod do Nitry a kazdy jeden den stretnem chlapa bez tricka. zenu este fakt nikdy. len minisaty a tak, ale to nie nie spodne pradlo... ako napriklad tie trenírky ci slipy, lebo plavky to fakt neboli

viestta
4. aug 2023

@tululu a co ked ta slecna v ultrakratkych kratasoch je uzrozumena s tym, ze zije v spolocnosti, kde sa primitivi nevedia kontrolovat a nevadi jej to? Nejde na ulicu s tym aby provokovala, ide tak oblecana lebo sa v tom dobre citi a ocumujucich primitivov berie ako sucast nasej (ne)kultury a vie, ze ich pokrikovanie, vypiskovanie vypoveda viac o nich ako o nej vypevedaju jej kratasy... Rovnako nejde provokovat radobymoralistky, ktore nemaju na robote nic ine, len sledovat kto je ako (ne)obleceny. Aj tie radobymoralistky berie ako sucast nasej (ne)kultury a su jej uplne ukranute. Su jej ukradnute spolu s tymi vypiskujucimu neandrtalcami

kvetinka75
4. aug 2023

@missviolet ja žijem v NR a poviem ti že toľko báb v podprsenke čo som za posledné obdobie videla.... a muža bez trička a v slipoch žiadneho. Ale v parku sa teraz prerába. Takže ak sú to nejakí robotníci, tak tí pracujú v teple aj bez trička. Ale v nákupnom centre alebo niekde vonku v meste, som muža bez trička nevidela
Ale zase pri rieke, videla som tam aj ženy v plavkach, opaľovali sa. Pri rieke je bežné že sa chodili ľudia kúpať a chodia sa stále opaľovať. Ale nechodia takto medzi ľudí. Po meste, reštikách a pod.

majada35
4. aug 2023

Ženy v podpirkách po uliciach? No, neviem, kde žijem ..ale zatiaľ som ani jednu nevidela. Je pravdou, že ani sa momentálne po uliciach neprechádzam...ak je to kvázi nový módny výstrelok tak je to ozaj "na hlavu ...

viera27
4. aug 2023

Jaaaj pane boze. To fakt ti stoji za to riesit druhych,minat na to svoj drahocenny cas a este sa dotahovat na internete s osobami,ktore v zivote nestretnes? Ich vplyv na tvoj zivot je ale ze uuuuuplne nepodstatny,ci co cakas za suhlas/nesuhlas? Klucenku 🤣? Vsak nech si kazdy robi co chce a da si na seba co chce. Pokial ma to neovplyvnuje,je mi to uplne sum a fuk. Aby som o tomto este diskusiu zakladala.....

kvetinka75
4. aug 2023

@majada35 áno, u nás som už videla ale 5 báb. Čierna podprda a nejaké bolerko len cez plecia a prehodené. Teraz som dosť často behala po meste, tak som si to všimla. Keď stojí oproti tebe na eskalátore, tak sa to nedá nevšimnúť si.

majada35
4. aug 2023

@kvetinka75 ináč, to som si všimla na fotografiách celebrít z Hollywoodu, že to preháňajú s výstrihmi z kazdej strany a často sú viac vulgárne, ako výstredné...a ako vo všetkom postupne to kopirujeme aj my na SK. 🙈🙈

lenkakravcova
4. aug 2023

Tak idem ako "veľký puritan" prispieť do témy. 😂😀
Áno, samozrejme nesúhlasím s vystihmi, ani sortkami na verejnosť.
A ani toto mi nepríde vhodné. Už som takto oblečené videla aj mamu + dievčatko do škôlky (asi outfit mama a dcéra). 🤔 U ženy sú výstrihy na stehnách dosť provokatívne. U dievčatka to vyzeralo o to čudnejsie. Ale tak co už, každý robí sám sebe (alebo svojim deťom) vizitku.

valeria_h
4. aug 2023

@kvetinka75 Počkaj, zachvíľu Ti naložia, že závidíš alebo máš zaručene smutný život, keď si všímaš takéto veci 😂 Typicky koníkovské všetko prekrútiť.

kvetinka75
4. aug 2023

@lenkakravcova tak toto je ešte celkom fajn, oproti tomu, čo som videla v poslednej dobe u nás. Minisukne sa vždy nosili.

viestta
4. aug 2023

@lenkakravcova ako hladam, tak hladam, ja vystrih na stehne nevidim... A ano, ty mas niekde inde posunute hranice, ale to neznamena, ze su pre ostatnych smerodajne. Toto je velmi slusne oblecenie

silvike
4. aug 2023

@tululu 👏

kvetinka75
4. aug 2023

@valeria_h áno, idem si dohodnúť termín u psychologa, nech niečo spraví s mojim životm. 😉
Ono sa to nedá nevšimnúť si, keď stojíš na križovatke na červenú, chodci majú zelenú a niekto takýto prejde okolo. Chodcov si človek všíma. a keď stojíš na eskalátoroch ideš dolu a oproti smerom hore ide 1 človek, baba, takto oblečená , tiež sa nedá nevšimnúť si.
Ano všimla som si to prekrúcanie, v jednej téme tak a v druhej inak. Ako sa to komu hodí a asi aj podľa nálady

katka700
4. aug 2023

@majada35 Niektoré celebrity sa už zopár rokov správajú ako keby hrali hru ktorá príde na akciu menej oblečená až vyzerajú všetky na jedno kopyto. Ale zase v bulvári je často Kate, ktorú nikto nemôže obviniť z odhaľovania.

ivik4
4. aug 2023

Komenty necitam ale vies, kazdej jednej je uplny šumak aky nazor ma na nu hoc aka cudzia zena z Hornej dolnej. Kazdy si oblecie aj po tvojom vykriku do tmy co chce

valeria_h
4. aug 2023

@kvetinka75 Pridám sa k Tebe, ja už dokonca závidím aj PN chorému 😂
Samozrejme, že sa nedá nevšimnúť, keď ide okolo Teba niekto taký. Keď som žila v Londýne tak v metre černoch oblečený v minisukni, tope a podpätkoch s kabelkou. Tu by ma obvinili, že to nie je pravda, nech dám foto ako dôkaz, ak by som aj foto dala, tak by ma obvinili, že som stiahla z netu a ďalšia ma obviní, že som tam nikdy nežila 😂
Lenže tu to funguje tak, že podľa seba súdim Teba, takže keď to ony nevideli, tak to neexistuje a Ty klameš. Ja už sa iba smejem 😁

fantaghiro21
4. aug 2023

Pretlaca sa zase nazor a omielane vyroky: kazdy si moze robit co chce,ako chce,so svojim telom,so svojim majetkom a iny
to moze byt jedno "zi a nechaj zit"
Ale len dovtedy,kym im to vyhovuje....potom sa vratia do svojho domu,bytu a nevedia zniest susedu,ktora mozno ma hlucnejsie deti,perie o jednu varku pradla navyse ,alebo sexuje hlucnejsie akoby vedeli respektovat...nevedia zniest svokru,brata,manzela .... .

Na jednej strane sa tu pisu bachorky o respektovani ,a na druhej strane maju nenavist voci niekomu a niecomu...
Autorka samozrejme nechce zmenit svet.
Kazdy ma prednosti,ktorymi by dokazal ocarit inych,a nevystavuje ich silene na verejnosti...
Niekto mozno pekne spieva,ale nechodi po meste ,v autobuse,v obchode a nespieva na cele hrdlo.
Niekto pekne tancuje,netancuje v ochode a nesnazi sa silou mocou zaujat....vzdy su na to vyhradene spolocenske akcie,programy a zabavy....
Niekto je spisovatel a nechodi s karickou za sebou a silou mocou odstavuje ludi a nuka im svoje knihy a diela.....
Vola sa to zlata stredna cesta,ktora zial v niektorych pripadoch sa davno prekrocila a myslim ze o tom chcela asi autorka pisat...

katka700
4. aug 2023

@lenkakravcova Nevhodnost nejdem riešiť, keď sa to tej slečne páči nech to nosí. Za mňa tak krátka skater sukňa na tak vysokej babe vyzerá smiešne ako keby ju šlohla o 10 rokov mladšej segre.