Zhnusila sa mi vlastná mama.
Dobry den, neviem ako zacat, ale zhnusila sa mi vlastna mama. Boli sme vcera v Kauflande nakupovat, isli sme este do takeho obchodiku vybrat nieco babke k narodeninam. Ja som vyberala, prisiel tam akysi muz a mama na neho hladela ako keby videla samotneho Boha. Nikdy som ju nevidela takto sa pozerat na otca, za tym muzom isa a rozpravali sa, neviem ci sa poznali alebo nie, ale koketovala s nim. Neviem to moc dobre opisat takto cez pismenka, viete si to predstavit, skratka ked zena flirtuje s muzom - vlasy za ucho, usmev... Jej bolo celkom jedno ze som pri tom, ze to vidim !
Takto sa mi celkom zhnusila, ked som bola mala, mala som asi 11 rokov, tak podvadzala otca. Riesili to vsetko predo mnou a mojim bratom. Mama za nami prisla aby sme ju chranili keby ju chcel zbit. Pamatam si, že raz prisla za otcom ci jej moze odpustit, on jej odpustil. Pamatam si ze som isla na prechadzku s mamou a jej sestrou a mama jej rozpravala ze jej otec odpustil a ona sa z toho este smiala. Viem, že otca podvazala aj potom, na to uz ale otec neprisiel. a teraz toto. Je mi z nej na vracanie, neviem ako sa k tomu postavit. Otec o nicom nevie. Je mi z toho smutno.
Ahoj, mas 18nast a viem si predstavit ako ta to ranilo a aj to podvadzanie mamy v minulosti. Deti vsetko vnimaju aj ked su male a preto by nemali taketo veci riesit rodicia pred nimi. Nevidis vsak do toho, nevies co mohlo mamu trapit, preco sa takto spravala. Ak sa da skus a v klude a nou o tom porozpravat ak nie tak to nechaj tak. Pride cas kedy to mozno rozoberiete.
@kittykat22 a dalsia vec je ze vacsinou sa to stava v manzelstvach kde je "vsetko" v poriadku.No niekedy, to moze byt tak ze jeden partner si mysli ze je vsetko v poriadku a ten druhy z parnerov si to nemysli,alebo je nevypocuty alebo je tam iny problem.
Bez ohladu na to ze je to tvoja mama,nemas sa co starat do jej vztahu s otcom ani do jej vztahu s inymi muzmi.Povedat o vlastnej mame ze sa ti zhnusila vypoveda viac o tebe ako o nej.Kazda sena niekedy flirtovala-a??Mala by si sa sustredit viac na svoj zivot ako na tej jej.Ona sa ti nemusi spovedat,to aky ma zivot s tvojim otcom a preco ho ma taky aky ma vedia len oni dvaja najlepsie.Nemontuj sa do toho.
@nini1010 Nechcem tu rozoberat moj vztah k mame, je rovnako strasna matka ako aj žena. Otca si nezasluzi. Vypoveda o mne? Ona podvadza otca, co to potom vypovedá o nej?
Ale aj je zlou mamou, tak toto je tvoj problém, ak je zlou manželkou, je to problém tvojho otca, ktorý by mal riešiť on. Prečo s ňou teda ostáva?
Podľa mňa sa Ti v myšlienkach iba vrátilo to z detstva, že voľakedy podvádzala a máš to zafixované a preto Ťa to teraz tak rozhodilo aj, keď len flirtovala.Su ženy čo podvádzajú celé roky nesúd mamu a, keď u tak jej to povedz, že Ti to vadilo.Ak je tak zlá mama a manželka aj tak jej to bude jedno.Nemozes vedieť čo robí otec a dobre vieš, že dcéra otec je dosť zvláštny vzťah a zase dcéra mama sa v puberte dospelosti vyhranuju voči sebe, takže je to tak ako to je.
nie všetci majú s mamou dobrý vzťah
.neviem čo tu sleduješ zakladaním tychto telenoviel ....ja som tu zas zahliadla také,že Tvoji rodičia netušia,čo tu o nich vypisuješ...boli by veľmi prekvapení,čo doma chovajú pod jednou strechou 🙂 🙂
@bodka70 otec vie len o jednej nevere spred rokov a o tych dalsich nemá tusenia.
@miskakyska ty mas nejaky psychicky problem alebo o čom tocis?
..no,presne o tom 😀problém tu má niekto iný...ale ja to nie som
@eliska13 Nemáme az tak zly vztah, v pohode spolu komunikujeme ale dobra mama nie je.
@miskakyska Tak sem nelez 🙋
Tak to proste nechaj tak, celkovo sa neodporúča do toho zasahovať, na niektoré veci musí prísť sám alebo možno ani nechce. Ak človek chce ostať vo vzťahu a mu to takto vyhovuje, robí všetko preto aby "nevidel", je to jeho rozhodnutie, hoci možno len podvedomé.
. ale ak máš zlý vzťah s mamou kvôli iným veciam, to sa skús s ním porozprávať a aj s mamou.
Ok a čo týmto sledujes?je to nepríjemné, ale neovplyvnis to.Su ženy čo koketuju stále snáď nečakas, že tak bude flirtovať a zbožnr pozerať na otca po zlx rokoch .Jednoducho mamou pohrdas a musíš sa s tým vysporiadať sama.Ako Ti vieme pomôcť?
To je tvoj pohľad možno si od nej potrebovala niečo iné možno ste úplne 2 odlišné povahy.Vychovala Ts, starala sa si dospelá nesúd ju.Nevies ako budeš ty žiť raz s manzelom
@eliska13 Neviem ako s tym nalozit. Mam sa porozprsvat s mamou alebo to nechat tak? Otcovi to povedať nechcem ale mám výčitky kvoli nemu.
uputal ma nadpis,tak som bola zvedavá o akú zápletku sa jedná tento krát .. poleziem kde chcem,ty si malý pán na to,aby si mi rozkazovala,kde mám liezť 😀....moc tu nevyskakuj,aby si nedoskákala tak rýchlo,ako naposledy
@bodka70 Ja si myslim, že by to riesil keby to vedel. Ved aj vtedy povedal, ze keby nemal nas deti tak by sa rozviedli. Potom si už davala pozor.
Jemine zase ty? 🤣😂
@klarissa25 Neviem koho myslis.
Tvoja mama je taka aka je a asi sa nezmeni, ale je to stale tvoja mama, co ti dala zivot a starala sa o teba. Ze ti je proti voli, ze tvojho otca podvadzala a v obchode pred tebou flirtovala s cudzim muzom, je spravne. Dolezite je, aby si to ty v buducnosti nerobila. Niededy robia nasi rodicia alebo nase deti veci, ktore su proti moralke, ale kedze je to nasa rodina, musime stat pri nich...
úplne ti rozumiem...tiež si neviem predstaviť žeby mali moji rodičia medzi sebou takéto problémy...
ako že si davno dospelá.Ved pises,že maš 18nast.Tak si čerstvo dospelá či?
@mihula nevšímaj..raz vystupuje,ako 16 ročná ,ktorá ma na prd mamu,potom je zas dospelá so 16 ročnou na prd dcerou..len braček nemení vek 😀 všetci sú na hlavu...okrem nej samozrejme ..
..len mi je vždy ľúto,že sa tu kvoli nej poháda pol koňa a tych dobre úprimne mienených rád
Ach jaj, vyzerá to tu, akoby ti odpovedal klub flirtujúcich nanič matiek, ktoré sa zastávajú svojej dlhoročnej zaslúžilej členky. Čo si si to dovolila, ty decko jedno nevďačné?!?😨
@nini1010 ved jej rodicia ju do toho zamontovali
Tak aj matky su len zeny a priznajme si, kazdy si rad obcas nevinne zaflirtuje. Aaaale tvoja mama je ina kapitola, asi je koketa uz dlho a ma rada extemnu pozornost, aj mne by bolo smutno, keby toto vsetko o nej viem a este to aj vidim na vlastne oci
Velmi by som bola zvedava na komenty, ak by to bolo opacne, ak by islo o otca tiez by ste jej radili nech sa nestara? 🙃 urcite, chudak zena a otec nevernik by bolo

@kittykat22 precitala som si po sebe ale nikde nevidim ze by som pisala nieco o tom ze nevera je normalna.No ked jeden podvadza vacsinou tam je nejaky problem si myslim ,asi to nezacne robit chlap/zena len tak z cista jasna.
Ale nikto nevidi do vztahu dvoch ludi.