icon

Žije niekto z vás v Dubaji?

mimanr
21. jan 2022
pa_tricia19
21. jan 2022

@mimanr neviem čo potrebuješ, ale sledujem na IG jednu slovenku žijúcu v Dubaji už tuším 17r. Eva Dvorackova fitness 🙂 dáva príspevky aj o živote tam

ivkazba
21. jan 2022

Neviem, čo potrebuješ, ja som tam chodím 2x ročne, kamarát tam žije a pracuje už asi 10 rokov. Tak možno poradím.

loginexistuje
21. jan 2022

Peter Krsik pohladaj na fcb zije tam 17 rokov aj s rodinou

mimanr
autor
21. jan 2022

@ivkazba take interne info,ako to tam funguje,keby sa tam clovek vybral na vlastnu past s detmi.ze na co si dat pozor,co nerobit,kam nechodit...co jest a nejest,kam ist jest detmi...
ako sa dostat z letiska do hotela a naspat? take tipy a triky od niekoho,kto vie,ako to tam chodi 😉

loginexistuje
21. jan 2022

@mimanr tak potom oslov p Krsika a pridaj sa do skupiny Cesi a Slovaci v Dubaji tam ho najdes
on ti da presne rady aj pri vy ere hotlea lokality a robi potom aj sprevadzanie pomdubaji plus ak sa dohodnes pride pre vas na letisko

moni73
21. jan 2022

@mimanr síce nežijem, ale boli sme s 3 deťmi. Z letiska taxikom na hotel, vlastne celý čas sme sa takto presúvali. Neviem, žeby tam bola nejaká nebezpečná štvrť. Pobehali sme kopec miest, denne nachodených cca 25 tis. krokov, oblečenie primerané moslimskej krajine.

ivkazba
22. jan 2022

@mimanr ty myslíš s deťmi na dovolenku? V Dubaji je takmer nulová kriminalita, tam sa nemáš čoho báť. To není Egypt či Tunis. Bavíme sa o krajine, ktorá je storočie pred Slovenskom. Všade sa dostaneš taxíkom alebo metrom. Niektoré hotely majú službu že si klientov vyzdvihnú na letisku.

ivkazba
22. jan 2022

@mimanr inak v skupine Cestujeme na dovolenku (k moru) je kopec žien, ktoré chodia s deťmi do Dubaja.

engynka
22. jan 2022

@mimanr pozri si na IG Tour de svet a tam chalan ma niekolko storiek od letenkek, letu, transferu, hotela, restauracii, atrakcii, plaze az po expo.

loliki
22. jan 2022

@ivkazba Nulová kriminalita? Počula som, že tam je či bol aj Lajo Makó.

ivkazba
23. jan 2022

@loliki áno, vraj je. To na takmer nulovej kriminalite nič nemení. Choď tam zo 10 krát aby si mala obraz, že to tak je alebo si čo to naštuduj. Určite sa človeku 100 krát niečo stane v Chorvátsku či Grécku ako raz v Dubaji.

stanulienkat
23. jan 2022

Opytaj sa Kalinaka.🙂

loliki
23. jan 2022

@ivkazba Ďakujem za odporúčanie. Možno raz. 🙂

loginexistuje
23. jan 2022

@loliki dubaj mas lacnejsi ako chorvatsko 😉

loliki
23. jan 2022

@loginexistuje V Chorvátsku som už bola. Takže Dubaj snáď zvládnem. 🙂

portret7
23. jan 2022

📌

loginexistuje
23. jan 2022

@loliki urcite ano je tam vysoka miera organizovanosti 😉

yanni
23. jan 2022

@mimanr chces tam ist na dovolenku alebo zit? Lebo to su dve odlisne veci. Ani na jedno na vlastnu päst. Aj tu dovolenku si musis naplanovat. Hlavne ak ides s detmi.