Žije niekto z vás v Dubaji?
Neviem, čo potrebuješ, ja som tam chodím 2x ročne, kamarát tam žije a pracuje už asi 10 rokov. Tak možno poradím.
Peter Krsik pohladaj na fcb zije tam 17 rokov aj s rodinou
@ivkazba take interne info,ako to tam funguje,keby sa tam clovek vybral na vlastnu past s detmi.ze na co si dat pozor,co nerobit,kam nechodit...co jest a nejest,kam ist jest detmi...
ako sa dostat z letiska do hotela a naspat? take tipy a triky od niekoho,kto vie,ako to tam chodi 😉
@mimanr tak potom oslov p Krsika a pridaj sa do skupiny Cesi a Slovaci v Dubaji tam ho najdes
on ti da presne rady aj pri vy ere hotlea lokality a robi potom aj sprevadzanie pomdubaji plus ak sa dohodnes pride pre vas na letisko
@mimanr ty myslíš s deťmi na dovolenku? V Dubaji je takmer nulová kriminalita, tam sa nemáš čoho báť. To není Egypt či Tunis. Bavíme sa o krajine, ktorá je storočie pred Slovenskom. Všade sa dostaneš taxíkom alebo metrom. Niektoré hotely majú službu že si klientov vyzdvihnú na letisku.
Opytaj sa Kalinaka.🙂
@loliki dubaj mas lacnejsi ako chorvatsko 😉
@loginexistuje V Chorvátsku som už bola. Takže Dubaj snáď zvládnem. 🙂
📌
@loliki urcite ano je tam vysoka miera organizovanosti 😉

@mimanr neviem čo potrebuješ, ale sledujem na IG jednu slovenku žijúcu v Dubaji už tuším 17r. Eva Dvorackova fitness 🙂 dáva príspevky aj o živote tam