icon

Zistila som, že kamarát je homosexuál.

14. jan 2020

Ahojte. Zistila som, ze moj kamarat je homosexual. Doteraz mal vzdy negativne reci na takychto ludi, dokonca tvrdil, ze je hetero, tak nechapem, ci to chcel maskovat, alebo co. Ostala som zaskocena hlavne kvoli tomu, ze ako dobry kamarat ku mne nebol uprimny. Myslite, ze mu mam povedat, ze o tom viem?

Strana
z2
autor
14. jan 2020

@taskataska tak o homosexualnom styku, neviem presne ako to bolo formulovane, kedze som tam nebola

fazulkova
14. jan 2020

ahoj 🙂 napisem moju skusenost..kolegovi-kamosovi, som raz tak zo srandy hovorila, akoby som chcela mat nejakeho kamosa gaya, ze by to bolo super. a este v ten den sa mi priznal, ze je 🙂 teda bisexual, ale na 90% chlapi.. nechcela som tomu verit, ale je to tak .. inak, ten tvoj kamos ani nemusi byt gay, mozno bi alebo mal naozaj len nejaky experiment s rovnakym pohlavim, mozno sa len hlada a sam nevie.. ak s tym nemas problem, co dufam nemas, tak mu prejav svoje nazory na tuto temu a mozno sa ti sam otvori.. neber to ako klamstvo z jeho strany, urcite ma zmatok sam v sebe..kolko mate rokov?

nafka0483
14. jan 2020

Ok, takze kamarat sa priznal v dotazniku, ze mal styk s muzom, preto nemohol darovat krv. Od lekara to podla mna nebolo profesionalne, ze sa pytal toho druheho, ci su spolu, lebo tym ho vlastne prezradil.
A ked to teda uz ten jeden kamarat vedel, tak si to nenechal pre seba, ale povedal to tebe (a ktovie komu este). To od neho tiez nie je pekne...

alienkami
14. jan 2020

@nafka0483 Pripomenula si mi jeden vtip:
Sestrička vyjde z ordinácie a volá pacientov, ktorí sú na rade:
"Pani Nováková, vy ste tu na ten anonymný test na AIDS?" 😂

autor
14. jan 2020

@fazulkova mame po 20
@nafka0483 ano nebolo, ale zrejme chcel mat istotu o vhodnom darcovi

danka808
14. jan 2020

Ako to tak citam, tak ti proste nepovedal priamo, ze je homosexual? Aj keby mal proste nejaku tu skusenost, tak proste nemusi byt. Daco sa na vasom priatelstve zmeni ak by nim ozaj bol? Naco to vlastne takto riesis

stanulienkat
14. jan 2020

milé bravíčko ďakujem za ďalšiu stupidnu otázku hodnú modrého konika

Strana
z2