icon

Život a práca pred a po materskej

xlucia
5. máj 2011

co ste robili pred materskou, myslim ake zamestnanie, prip. post ste zastavali a co ste robili po materskej resp. rodicovskej.dovolenke. a kolko rokov ste boli doma? a ako dlho vam trvalo sa adaptovat a aspon ako tak zabehnut sa do kolaji aj rodina, aj praca, deti v skolke... kym to proste zacalo trochu klapat?

Strana
z2
zuzana710
6. dec 2011

@olo2003 dakujem ti, si zlata 😉 presne takuto podporu som teraz potrebovala....urcite to skusim, nie je to este ista praca, ale je tam dost velka pravdepodobnost....eset ani neviem podrobnosti o pozicii, takze som dohodnuta uz na pohovore, popytam sa a uvidim ako sa mi to cele bude pozdavat a ak ano, asi to skusim....bude to sice zo zaciatku sok, ale aspon to budem mat naraz za sebou 🙂 A presne ako hovoris, aby som potom v buducnosti nelutovala! Diky

zuzana710
6. dec 2011

@ronja31 dakujem aj tebe za povzbudenie....nastastie babky mame k dispozicii velmi blizko, v tom istom meste byvaju ako my, takze v pripade choroby by sme varovky mali zabezpecene....len mi je este trosku luto dat mladsieho do jasli, ale snad aj to nejako zvladne 😉

emuskaaa
9. máj 2015

PREŠOV opatrovanie MAJ-JUN-JUL.................... Az do JULA 2016emoticon

Ahojte mamičky som na MD a ponukam strazenie deti,strava pitie uceni hravou formou emoticon V pripade ze u vas doma mam auto emoticon
Straženie od 7:00 -16:00

Cena : 1,66 - 1,80 e hodina pripadne dohoda na cene emoticon

Pre blizsie info spravu alebo telefonicky na tel.čisle : 0908 081 861 .......... Pekny den

nikkinka28
2. jan 2019

@titkovamiriam prosim vas ako ste si to vybavili ze ste mohli pracovat az tak dlho teda tyzden do porodu? nemali ste potom skratenu MD? Dakujem pekne

Strana
z2