icon

Život bez kámošiek

paela
27. jan 2011

tak dievčence,máme skupinu,môžme sa žalovať,nadávať,ale aj sa chváliť a tešiť z našich drobcov,či iných vecí.

stanca22
27. jan 2011

@mimikyky Aj ja by som mala začať cvičiť ale tiež nemám motiváciu, skús si zavolať nevestu a s ňou cvičiť, či ona to nepotrebuje? 🙂 😉

matkaasebko
27. jan 2011

@mimikyky niekedy mam ten pocit....a to este ani kavu nepijem...keby si dam tak to už neviem co by sme pak robili...asik by sme pak mohli ist s malym zurovat...:D len by vydrzal viac ako ja...

mimikyky
27. jan 2011

@stanca22 no, ja v jeho veku.....už mal vtedy Denis zopár kíl 😀 😀 😀
nechcem, aby s tým začali tak skoro,s bábom myslím 😀 ona nemá kde bývať ☹ a má dosť na figu život ☹ preto sa jej Denis "ujal" lebo jej rozumie,a dosť ju veru aj ľúbi 😉

@monkula neprimpomína Ti to niečo? môj syn si našiel babu čo má za sebou podobné veci ako ja.........nie len mňa priťahujú problémový ľudia, ale aj jeho

sendi
27. jan 2011

no moj ako mu isli zubka,katastrofa,cervene licka,zapareny zadocek,plac,nervozny bol.......este nieje zapisany,riaditelka hovorila ze ak budem mat robotu mi ho v marci zoberu,boze ale ak nebudem mat?????vsak ak budem normalneplatit tak neviem v com je problem,ale idem zanou este vo february a opytat sa ze co a ako.su tam mamicky ktore nepracuju a male chodia do skolky,tak snad riaditelka nebude mat nic proti tomu,uvidim.len nech mam robotu,aj mne by sa uz zislo ist medzi ludi a maly medzi detmi.

matkaasebko
27. jan 2011

@mimikyky a kedy sa ti to tak asik naucili??bo u nas to nehrozi...dam ho do postielky a on si tam najde cokolvek len aby sa s tym mohol hrat aj ked len navlecku s paplona a je po spani...pak sa rozhuci...už som skusala aj nechat vyplakat, len ked on sa pak zacne dusit kaslat a neviem co...no tak ho nenechavam...len uz som z neho na nervy...uz nejak neriesim ze sa v noci budi len keby zaspal inak ako pri cecani...skusala som mu dat v noci flasku s cajom jasne vykaslal sa mi na nu...chvilen sa s nou hral a pak rev...

mimikyky
27. jan 2011

@stanca22 veru nevesta nepotrebuje,ona cvičí s Denisom 😀
ja musím s dcérou 🙂
@matkaasebko 😀 😀 😀 čo Ty vieš, možno by Ťa aj do postele potom uložil 😉

matkaasebko
27. jan 2011

@sendi ale hadam najdes robotu aj ked teraz na zaciatok len daku provizornu...ale nech len nieco je..co si vyucena??a co tak ist na predlzenu matersku ak nenajdes robotu...?

mimikyky
27. jan 2011

@matkaasebko ešte je malinký 😉 ešte Ťa potrebuje pri sebe 😀 neboj, to sa spraví časom určite 😉

matkaasebko
27. jan 2011

@mimikyky to ma uklada uz teraz...bo on sa hra pri mne a ja ani neviem ako spim...sice len tak ze zavrete oci ale aj to je nieco...

stanca22
27. jan 2011

@mimikyky No to je fajn že nevesta nepotrebuje ale tiež by bolo fajn, keby ste všetky baby spolu trkotali a cvičili, bolo by vám i veselšie 😀 To ma mrzí, že si mala ťažký život, i ja som mala ale to je už za mnou, snáď 😉 Akurát som dala prať psíkovi môjmu veci a Ty čo plánuješ robkať?

matkaasebko
27. jan 2011

@mimikyky to si aj ja hovorim...len maminina sesternica ma malu ma cez 2 roky este ju koji bo sa to este nespravilo...tak hladam dake finty ci niekto nema...:D

mimikyky
27. jan 2011

@matkaasebko takto aj ja každý večer, a cez víkend ráno už je sám prezlečený, sám sa naraňajkuje,len otravuje že či môže ísť baby zobudiť,lebo chce hrať psp-čko 😀
a Denis a baby v jeho veku mi už aj raňajky do postele robili... asi ho to musím doučiť 😀

mimikyky
27. jan 2011

@stanca22 ja musím o chvíľku do škôlky na rodičko 😠 sa mi nechcééééé 😝
@matkaasebko no,on sám od seba potom zrazu prestal chcieť didu, ale Monkula tuším ešte kojí, či???

mimikyky
27. jan 2011

@sendi zúbky sme aj my veru ťažko znášali
a so škôlkami aký je otrasný problém, to by mohli hororovú telenovelu napísať o tom 😝

monkula
27. jan 2011

@mimikyky nir, už nie.. veď Chiara už mala v piatok štyri....
Ale áno, aj u nás to tak bolo, inak, ako pri dojčení nezaspala... tak som ju nechala... v noci sa už neskôr sama obslúžila, niekedy som ani nevedela, že prišla cicinkovať, ako to volala 😀 a keď mala niečo cez tri roky, tak zo dňa na deň prestala s tý, že je veľká baba a veľké baby nemajú ani plienky a ani necicinkujú a bolo ... 😀

stanca22
27. jan 2011

@mimikyky Aký býva so škôlkami problém???

stanca22
27. jan 2011

@monkula To je milé čo si napísala o tom cicinkovaní 😀

monkula
27. jan 2011

@stanca22 no keby si ju videla, ako vždy prišla, sadla si mi na kolená, pozrela sa na mňa, vypúlila tie svoje obrovské oči, hladkala ma a šomrala, čiči am, čiči am, čem čiči am, cicinkovala by som 😀 😀 😀 😀

matkaasebko
27. jan 2011

@mimikyky ja by som stela kojit tak max. do roka...bo pak sa mi to uz zda byt take neprirodzene...- neodcudzujem tie co koja iba ja si to neviem predstavit bo uz teraz uvazujem jak ho k mojim rodicom dotrepat na prazdniny...a keby bol dlho na cici tak by to moc neslo...
no ty si to mala dobre vychovane ze ranajky do postele...:D to ja som akurat tak priatela naucila aj to horko tazko a nie vzdy...:D

mimikyky
27. jan 2011

@monkula dobrééé 😀 a samoobsluhu sme mávali v noci aj my 😀
@stanca22 ále, zase určite "prachy" a inak budú riešiť karneval, a preškolákov zápis...

stanca22
27. jan 2011

@monkula Milé, no kiežby sme už i my mali mimčo ☹ 🙂

stanca22
27. jan 2011

@mimikyky Aha, no prachy pýtajú všade 😠 Asi si treba len na to zvyknúť 😀

mimikyky
27. jan 2011

@matkaasebko no, môj krpec sa naučil z fľašky piť ako 11mesačný keď sme natáčali Otec v akcii 😉 ale ja blbá 😀 mama som mu po návrate rovno švacla didu 😀 😀
to s tými prázdninami je super riešenie, a asi aj najviac funkčné 😉 to určite vyskúšaj!!!
ale horšie bolo raňajkovať chleba s lekvárom a natom šunka 😝 😝

monkula
27. jan 2011

@stanca22 držím palce, nech je to čo najskôr..
no nič, idem ešte na poštu, nechce sa mi, ale musím... 😝 😝 😝 😝

mimikyky
27. jan 2011

@stanca22 neboj, bude,určite 😉

mimikyky
27. jan 2011

baby, vôbec sa mi od Vás nechce ☹ 😢 ale musím už na to rodičko 😠 😝
dúfam, že potom ešte pokecáme 😉
pa

stanca22
27. jan 2011

@mimikyky @monkula No viete baby, my sa snažíme už dva roky a pól, takže nič moc a manžel má zlé spermie, no skôr nemá spermie abo ja neviem ... Proste je to zlé, teraz berie Profertil prvý mesiac, tak uvidíme ...

matkaasebko
27. jan 2011

@mimikyky to by nasich asik odniesli na psychiatriu bo on ked spusti rev tak amen tma...to asik az pak budeme riesit bo teraz sa mi zda byt este krpaty na to...aby mal taketo drasticke riesenia...a nasi by ani nesuhlasili bo tatko môj tazko nesie ked maly place...ale minule tam bol a my sme sli s drahym prec a mamina ho dokazala sameho uspat sice s takym revom ze az ale tak co mal chudak robit len co z toho ked sa pak zobudil asik tak o 20 min s takym vrieskanim jak keby ho bili....bo to on ma take ked zaspi bez cici...aj v kociari sa tak budi...

tak ale ten princip ze tie decka boli take zlate a spravili ti papat to je na nezaplatenie...hmm aj ked teda moc pouzitelne to nebolo...:D

matkaasebko
27. jan 2011

@stanca22 aj my sme sa s drahym snazili vyse 2 rokov...a nakoniec jedine co na to stacilo bolo prestat na to mysliet a moje povysenie v praci ...a bolo zamiesene...a "svagrina" ta nemohla mat s muzom cez 7 rokov pak isli na asistovanu mali prvu dcerku...a teraz chceli ist znova tak jej dali pred tym lieku na podporu a ako na potvoru sa im podarilo normalne ....po 10 rokoch...ja si myslim ze v dnesnej dobe sa uz netreba nicoho obavat bo ked to nepojde spontanne tak treba tomu dopomôct a bude...hlavne sa nestresovat a nemysliet na to....

stanca22
27. jan 2011

@matkaasebko No neviem, keď muž má problém s tými spermiami, tak asi v našom myslení na to, to nie je ale môže to len zhoršovať, to môže byť skôr asik tak ...