icon

Život bez kámošiek

paela
27. jan 2011

tak dievčence,máme skupinu,môžme sa žalovať,nadávať,ale aj sa chváliť a tešiť z našich drobcov,či iných vecí.

monkula
27. jan 2011

@mimikyky no veď to, nám to už tiež nestačilo... a ten krém vyrába Amylon, ja to kupujem v jednote, ak máte....
@stanca22 ale hej, varím, deti milujú čokoládovy s jahodovým kompótom a máme aj domáci černicový, tak to ľúbim ja a Jarko...

mimikyky
27. jan 2011

@stanca22 práveže hráme, dostihy, activity...........ale oni poslúchajú,pomáhajú, syn-takmer 18násť ročný žehlí 😀 ja sa nesťažujem 🙂 to len tak,občas, keď nemám skýmpokecať, začnem robiť cirkus 😀 😀

stanca22
27. jan 2011

@monkula Jarko je kto? Aj ja milujem puding ale skôr spravený ako kašu, než skôr stuhnutý z ľadničky 🙂 😉 Dnes ešte čo plánuješ robkať?

monkula
27. jan 2011

@mimikyky http://www.libex.sk/krem-na-dukat-buchtic-30g/p...
@stanca22 Jarko je môj syn, a aj manžel sa volá Jaroslav... no musím vyžehliť, a vyvesiť prádlo a upratať... 😝

mimikyky
27. jan 2011

@stanca22 mňááám, horúci, čokoládový 😉

@monkula už som ho videla v obchodoch, vyskúšam a dám befel,ako to u nás dopadlo 😀

stanca22
27. jan 2011

@mimikyky Syn má 18 a Ty koľko? Vyzeráš mlado na fotos 😉 On žehlí? A nepripáli Ti to? 😀 Ho zaúčaš pekne. 😉

stanca22
27. jan 2011

@monkula Koľko si už vydatá?

monkula
27. jan 2011

@mimikyky skús, ej to tiež na pol litra, takže ty kúp rovno 4 😀 😀 😀

sendi
27. jan 2011

byvam na dedine,takze denne chodim k babke,mamke,ku krstnej,na ulici sa stretavam s kamoskami,ale vonku sa mi akosi nechce.ak by mali deti,tak ano,bola tu jedna,ale odstahovala sa,ja sama niesom v podstate som denne vonku ja sa bojim iba o drobca,je kamaratsky,ale nebola situacia zeby bol bezomna,boli sme aj kuknut v skolke,ale znova-bol tam somnou takze bol okej,a on ked zacne plakat....fuuuuuuuha,pocut ho na kilometre,a to neprehanam.odmalicka ked place,tak poriadne,teraz ma nieco ako ,,puberu" odvrava,nezdravi sa nikomu....ale bude mu tam lepsie,konecne medzi detmi,inac baby,ako je lepsie,davat ho len do obeda alebo do tej pol 4tej?babka mi pomaha ale predsa je uz starsia...a maly je jak šarkan,beha,skace,nespi poobede,no akoby som mala 10deti 🙂

monkula
27. jan 2011

@stanca22 3.3. budem vydatá 4 roky, ale s manželom som už 12 rokov, veď @mimikyky nás pozná, aj osobne...
Mimi, sekera zakopaná? 😉

mimikyky
27. jan 2011

@stanca22 1.6. bude mať 18 😀 ja mám 35 😝 a dík 😉
decká žehlia všetky od mala, dokonca on už od 4rokov!!! céry tak od 6 asi 😉 ale nikdy nič nepokazili!!!
on si dokonca aj veci na prax-biela košeľa a čiene gate na puky žehlí sám, aby bol fešný za barom 😀

sendi
27. jan 2011

@matkaasebko vidim ze aj tvoj sebastianko je ,,spachtoš"....moj spal minimalne a ma toolko energie,kde sa v tom malom telicku to berie.takze ma 7mesiacov?a zubky?este mu nerastu?

mimikyky
27. jan 2011

@monkula áno, u mňa zakopaná určite!!! Mon, ja Ťa jednoducho potrebujem 😉 cmuk 😉

mimikyky
27. jan 2011

@monkula no,aspoň 4 musím kúpiť 😀

stanca22
27. jan 2011

@mimikyky Ty sa nezdáš ako matka, super, na jedničku to zvládaš 😉 🙂 Aspoň máš menej roboty, či? Bývate na dome?

maranat
27. jan 2011

ahojte 😀 ja kamosky aj mam, ale nejak nemam s nimi fyzicky kontakt,kedze byvam s malou uplne mimo ako byvaju oni...sem tam sa stretneme, ale nie je to to prave orechove 😒

monkula
27. jan 2011

@mimikyky potrebuješ ma k duševne čistému životu? 😉 😉 😉

stanca22
27. jan 2011

@sendi 🙂 😀 Sestra dávala zo začiatku do obeda a potom, keď si tam zvykli, pýtali sa i samé na dlhšie 😉 🙂 Skús a uvidíš podľa vlastnej situácie 😉 🙂 I my bývame na dome, v dedinke ale tu nikde nikoho živej duše skoro ... 😖

mimikyky
27. jan 2011

@stanca22 bývame vo veľkom byte v strede Pezinka,medzi rodinnými domami, a máme krááásny dvor s vlastnou záhradkou, samopostaveným velikánskym ihriskom,altánkom,bazénom...........tým nechcem machrovať, jasné 😉 😀 iba som tým chcela, že je tu super 😉
a decká zvládam, bo musela som 😠 keď bolo najhoršie a preto sú oni taký samostatný, aj varia už, aj o malého sa postarajú...........
dokonca už u nás pravidelne prespáva aj moja nastávajúca nevesta 😀

stanca22
27. jan 2011

@maranat Tomu chápem, i ja tak, takže je to o ničom a Ty čo robkáš, keď máš vólno?

monkula
27. jan 2011

@maranat áno, to poznám... Ja bývam 70 km od môjho rodiska, takže všetky kamarátky a spolužiačky zo ZŠ mám tam.. a tu si nejako neviem nájsť kamarátky, neviem, asi je chyba vo mne... asi som protivná a namyslená..... 😀

stanca22
27. jan 2011

@mimikyky S ňou si tykáš či vykáš, či ako to je s nevestou?

monkula
27. jan 2011

@mimikyky aká nevesta?

matkaasebko
27. jan 2011

@sendi aj ja furt uvazujem odkial ju ma..bo mne oci padaju od unavy a on vyskereny ako slniecko na hnoji....noo uz mame 2 zuby, dnes nas chytili hnačky tak hadam pôjde niekde 3 uvidime....ty už ma Sebka aj zapisaneho v škôlke?

mimikyky
27. jan 2011

@monkula Mon, môj život je už totáč naprd 😝
všetko čo sa nepokazilo samo, som pokazila ja--viď Tvoja osôbka 😉 --a dokonca sa už s nikým radšej ani nestretávam, nepíšem si... a mám zajka, s ktoým sa mojkám 😀
a chýba mi motivácia do cvičeniááááááá ☹ ☹

matkaasebko
27. jan 2011

baby všetky čo mate staršie dieta ako ja...:D viete mi poradit?moj krpan je nauceny zaspavat len a len na ciciku ci cez den alebo v noci, no ok cez den sem tam zaspi na prechadzke v kočiary abo v autosedačke ale to len na chvilu...ale o to nejde chcela by som vediet ci to tu niektora poznate a ako ste dieta naucili spat bez neho...bo cca. od 1 roka by som chcela prestat kojit a zda sa mi byt najvyssi cas sa to zacat ucit...a dudlom to nepojde bo ten mi hned vypluje..dakujeme

mimikyky
27. jan 2011

@stanca22 tykáme si, ona bude mať o chvíľu 19je staršia od mladého,ale sú spolužiaci
@monkula, dúfam, že v skutočnosti nevestou nebude,teda nevestou môjho syna Denisa 😉 ale ináč je celkom fájn 😀

@sendi, @matkaasebko nedávate red bull ??

matkaasebko
27. jan 2011

@maranat tak isto aj ja s kamoškami...a ked som s nimi tak normalne tam nemam co robit bo sa rozpravaju len o tom kde a ako sa opit ist na zabavu a tak....

stanca22
27. jan 2011

@mimikyky Čo sa ešte babkou sťať nechceš? 😀

mimikyky
27. jan 2011

@matkaasebko poznám 🙂 moji všetci spali len na cecku a s ceckom v puse 😀 a dudel? ee ani jeden a ani za svet!!!! traja najstarší sa naučili krásne zaspávať samy v postely, privreté dvere, a spali od 20-8hod, a tento krpec krpetý čumí do bedne aj do 22:30 a spať ani za nič, a ráno vyspatý do ružova a bez problémov vstáva do škôlky 😝
preto sa pýtam, lebo ja mám niekedy pocit, že tajne slope red bull 😀