icon

Život bez kámošiek

paela
27. jan 2011

tak dievčence,máme skupinu,môžme sa žalovať,nadávať,ale aj sa chváliť a tešiť z našich drobcov,či iných vecí.

matkaasebko
27. jan 2011

@stanca22 tak treba asik zacat uvazovat nad tou asistovanou...neuvazovali ste?abo co ti povedal na to vsetko tvoj gynekolog?

filipal
27. jan 2011

@monkula tak tu si! 🙂 si mi neodpovedala, na tie napoje proteinove.....som cakala a cakala...... ☹ ☹ ☹ ☹

mimikyky
27. jan 2011

tak mám rodičko úspešne za sebou 😉

mimikyky
27. jan 2011

@filipal ja mám od včera kúpený nový nočný, vanilkový mňam 😉 dnes ešte dorazím zbytok čokoládového 😀

mimikyky
27. jan 2011

@matkaasebko potom mi ho dones, keď všetci skončia náhodou na psychiatrii, a ja ho naučím aj tie raňajky do postele robiť, len trošku viac jedlé,ok? 😀 😀 😀

ela2710
27. jan 2011

@mimikyky ahojky, ty si cakala babo v 17? Aj ja, maly sa narodil 3 tyzdne pred mojou 18. Boze tato tema sa dako rychlo rozrasta 🙂

mimikyky
27. jan 2011

@ela2710 ahoj 🙂 ja som oslavovala 18stku s už 3mesačným synátorom 😀 a v ten deň ma s ním moja mater vyhodila z domu 😝 😝 😝

stanca22
27. jan 2011

@matkaasebko Ja som práve že ani u gyndoša s tým nebola 😒

stanca22
27. jan 2011

@mimikyky To mi je ľúto, čo si potom robila?

mimikyky
27. jan 2011

@stanca22 no,o ďaľšie 3mesiace sa na mňa vybodol aj otecko malého, takže ubytovne,podnájmy.... 😝 😝

ela2710
27. jan 2011

@mimikyky to mi je velmi luto, mne mama ponukala, ze ci nechceme ist k nim, s priatelovymi rodicmi nevychadzame, ale s mojou rodinou vychadzame super..no my&sme chceli byvat samy..byvame zatial v najme, snad casom bude aj vlastny bytik, byvame v zariadenom najme, pomalicky kupujeme vlastny nabytok a ked si ho zariadime, tak budeme rozmyslat nad pozickou, lebo chceme zobrat len na byt, s tym, ze zariadenie uz bude...a kolko mal tvoj priatel vtedy rokov? musel byt dobry chrapun

mimikyky
27. jan 2011

@ela2710 to už bolo dávno pradávno 😀 19mal, ale pred 3mi rokmi,čiže keď mal 33-34 tak sa vybodol na svoju druhú ženu,aj od nej odišiel keď bola 3mes popôrode, a nechal ju samu s dvojičkami 😝 😝 😝 a možno dnes robí ďaľšie deti niekde inde,bléééé
krásne to máte vymyslené 🙂 držím palčeky 🙂

monkula
27. jan 2011

no, no no, len tu nezačnite mimi ľutovať, to ona nepotrebuje... Toto už je za ňou a nepotrebuej sa v tom rýpať... Teda na môj príkaz sa v tom NESMIE rýpať... 😠 😠 😠

ela2710
27. jan 2011

@mimikyky no moj priatel ma tiez 19 🙂 mam jeden problem, a nemam kamosku ktora by mi pomohla, mam byvaleho (nikdy som s nim ale nemala nic intimne) lebo sme chodili spolu kratko, rozisli sme sa pre mojho terajsieho priatela...no ten byvaly si nasiel novu babu, ja mojho priatela milujem, byvaleho mam ale rada ako kamosa, prajem mu, chcem aby bol stastny, ale zaroven mi vadi, ze ma novu babu..som asi blba

mimikyky
27. jan 2011

@monkula Mon,díki moc 😉

mimikyky
27. jan 2011

@ela2710 nejsi blbá 🙂 len Ti asi ešte na ňom záleží, a možno tá jeho baba sa Ti k nemu nepozdáva 😝

Mon, čo Ty na to?

ela2710
27. jan 2011

@mimikyky no asi hej,videla som je foto, a neviem proste uz z tej foto je mi nesympaticka, ja si myslim, ze ma na viac

maranat
27. jan 2011

vy ste tu riadne klabosnice 😀 par hodin som tu nebola a uz vas nestiham citat 😀

inac, moja mala ked si raz donesie domov chlapa, no to bude zazitok, neviem si to predstavit 😀

mimikyky a co cvicis? aj ja sem tam vybehnem, ale tiez mi treba inspiraciu 😀

ela2710
27. jan 2011

baby venujete sa niektora vysivaniu?

filipal
27. jan 2011

@mimikyky aj ja som si nakoniec kupila od Weideru, cokoladovo -nugatovy....len je taky velky, ze neviem, ci sa ho neprepijem 😝 😅
a aky je rozdiel v tom ci je nocny a nejaky iny? moj je srvatkovy...to prave neviem, ci je vhodny aj na vecer, alebo len po treningu. citala som si tie kulturisticke stranky, ale to je hroza! mam pocit, ze je to v hotentoctine! 😀

monkula
27. jan 2011

@filipal weider je najlepší 😉
no rozdiel je asi v zložení, no spýtam sa Ti... 😀

filipal
27. jan 2011

som sa zacitala do vasich prispevkov.....fiha, to pre ten tazsi start si asi taka plna zivota. 🙂
@mimikyky

mimikyky
28. jan 2011

@filipal nočný má pomalšiu vstrebateľnosť,aby sa svalstvo v noci lepšie regenerovalo 😉
ja mám aj denný,taký špeci pre ženy 😀 ten má samozrejme iné zloženie 😉
a nakupujem od power factory máme ich u nás,dokonca už sme tam s Denisom stáli, verný zákazníci, tak máme 20%zľavu, a aj super poradenstvo majú 😉 tetula sama mieša niektoé prípravky, aj príchute a tak 🙂
ja si dávam PO tréningu,jednoznačne!!! a keď necvičím, tak namiesto jedla v chudnúcej fáze 😀 😀
@filipal ....ja a plná života?? asi si pamätáš že som písala aj do inej diskusie 😢 a strašne rada čítavam Tvoje rady, názory 😉 😉

mimikyky
28. jan 2011

@maranat trošku sme tu poklebetili 😀 😀 😀
a na to, keď si moje baby donesú chlapov, tak radšej ani nechcem pomyslieť, to bude sranda 😀 😠 ,a určite to z vlastnej skúsenosti budem brať ináč ako pri synovi!!!
a čo cvičím?? no niekoľko mesiacov absolútne nič 😝 😝 😝 ale teraz začínam od začiatku pekne kardio, aj posilovačky 🙂 ja nejsom typ aerobic,zumba 😝 😀 😀 😀
a motiváciu zháňam riadnu,lebo som začala na seba kašľať ☹ 😢

@ela2710 ja som pradávno vyšívala, ešte ako bezdetná,s babičkou keď žila

filipal
28. jan 2011

@mimikyky jeeej, no vidis a ja som kupila velky vyhodny pakel, dobra znacka, srvatkovy....
zacala som zaciatkom januara znova trenig v posilke po pol rocnej pauze.
a intenzivny trening mam 3 tyzdne a vobec nechudnem.....mas s tym skusenosti?
prosim porad.....vlastne aby som bola spravodliva koli som schudla, ale teraz uz 2 tyzdne mi vaha stoji pri upravenej vahe.....
a teraz sa mas dobre? lebo tvoje prispevky su take optimisticke..

mimikyky
28. jan 2011

@filipal no, a len sa vážiš?? nemerala si sa pred začatím?? to sa ti na váhe odzrkadlila stratená voda, a keď máš tréning intenzívny, a berieš proteín, aj spaľovač tuším, že?? tak sa ti mení tuk na svaly...a vtedy sa váha nemení, dokonca môže na chvíľku stúpnuť 😉 ale ubúdajú cm!!! lebo váha=svaly 😉 a cm=tuk 😉

filipal
28. jan 2011

@mimikyky no, neviem, ci by mi tak rychlo pribudali svaly. ved to trva dost dlho kym sa vybuduje svalova hmota, nie?
aj sa meriam, ale za ten kratky cas.....no snad centimeter v pase isiel dole....
a ako teda schudnem. ako si robia ludia tu rysovaciu etapu?

mimikyky
28. jan 2011

@filipal nemusia pribúdať,len tuk sa na ne mení 😀 a to už určite 😉
a strašne záleží na strave!!! tá je 75% úspechu 😉

monkula
28. jan 2011

@filipal váha nie je dôležitá... Ako píše mimi, keď cvičíš, tak Ti silnejú aj svaly, takže je prirodzené, že máš vyššiu váhu. Dôležité sú cm 😉

filipal
28. jan 2011

@mimikyky och ja sa tak trapim!!! stravu mam takmer dokonalu, davam pozor na dostatok bielkovin.....
ale ja potrebujem zhodit.
k tomu nevies nejaku radu? tebe sa podarilo posilnovanim schudnut?