Život po smrti ??? Výmena názorov a postojov
Myslim že nazov hovori za všetko. Tuto problematiku sme rozoberali v teme do ktorej vlastne moc nepatrila, tak som sa rozhodla založiť tuto novu temu kde by sme si mohli vymienať svoje nazory a postoje ohladom tejto otazky.
@vejula ozaj keď si mala ten sen, že Ťa hrýzol doberman (predpokladám že do rúk alebo skôr do nôh) nemala si nejaké prechladnutie, myslím tým bolesti kĺbov, kolena a podobne, alebo nechytila si prievan, nebola si preťažená s chodenia, z nadváhy a pod.? Niekedy takéto sny práve kopírujú bolesť v tele, atď.
@maja22 a tie sny no ja to nechapem.. Mamina vždy spomina že ked ma išla pozreť či už spim v noci ja oči vypleštene a mamina sa pyta, veronka a čo ti nespiš... a ja že : ja sa bojim že sa mi bude zas zle snivať. Ako dieťa som neznašala noc sny, lebo som mala same nočne mory.. ale to už tiež zachadzam mimo temy
Ahojte,pozrel si niekto ten film,čo som vložila link? 😕
Ak áno,prosím,napíšte... 🙂
Vďaka 🙂
Posielam ešte raz 😉
http://www.tv7.cz/moje-tv7?vid=896
Ja som tam tiež teraz bola /na TV7/ a nejde mi to načítať,skúste za chvíľku,malo by to ísť
@vejula zaujímavé, mám inak taký veľmi starý nemecký snár, skôr na pobavenie. Kombinácia toho čo si snívala je všetko jedna téma, ktorá sa týka výsostne Tvojich želaní, obáv a potláčaných emócii. Sen poukazoval na starosti, niečo čo leží na svedomí a zároveň stres z emócií, ktoré sa v Tebe hromadili a nemohla, nechcela si ich v živote prejavovať. Poukazovalo by to na to, že vedieš život so sebadisciplínou, si nútená sa ovládať a prejavuješ záujem o ľudí okolo seba a snahu im pomôcť. Niekedy by si chcela pomáhať a radiť a oni o to nestoja, a trápi Ťa, že Ťa nepočúvajú. Ale to len ten môj snár tvrdí 😀 😀 😀
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/poznate-strasidelne-miesta-a-ine-zahady/
o duchoch poprosim tu 😉

@maja22 jasne ale ved dobro ma navrh nad zlom tak som to myslela že boh-dobro a diabol zlo... Ale dokonca som počula aj teoriu že Bohu je vlastne aj diabla luto 😅 že je to vlastne jeho xstvorenie- anjel... ale to su už takeee veci no neviem radšej sa v tom nerypem lebo by som v tom mala ešte väčši gulaš 😅