icon

Život po smrti ??? Výmena názorov a postojov

vejula
13. sep 2010

Myslim že nazov hovori za všetko. Tuto problematiku sme rozoberali v teme do ktorej vlastne moc nepatrila, tak som sa rozhodla založiť tuto novu temu kde by sme si mohli vymienať svoje nazory a postoje ohladom tejto otazky.

vejula
autor
15. sep 2010

@maja22 jasne ale ved dobro ma navrh nad zlom tak som to myslela že boh-dobro a diabol zlo... Ale dokonca som počula aj teoriu že Bohu je vlastne aj diabla luto 😅 že je to vlastne jeho xstvorenie- anjel... ale to su už takeee veci no neviem radšej sa v tom nerypem lebo by som v tom mala ešte väčši gulaš 😅

katja78
15. sep 2010

@maggie2 - nie, pokusy z hormónmi. Ak dovolíš, tému zdravotníctvo si necháme do kaviarne, ok? 😉

maggie2
15. sep 2010

@vejula ozaj keď si mala ten sen, že Ťa hrýzol doberman (predpokladám že do rúk alebo skôr do nôh) nemala si nejaké prechladnutie, myslím tým bolesti kĺbov, kolena a podobne, alebo nechytila si prievan, nebola si preťažená s chodenia, z nadváhy a pod.? Niekedy takéto sny práve kopírujú bolesť v tele, atď.

vejula
autor
15. sep 2010

@maja22 a tie sny no ja to nechapem.. Mamina vždy spomina že ked ma išla pozreť či už spim v noci ja oči vypleštene a mamina sa pyta, veronka a čo ti nespiš... a ja že : ja sa bojim že sa mi bude zas zle snivať. Ako dieťa som neznašala noc sny, lebo som mala same nočne mory.. ale to už tiež zachadzam mimo temy

vejula
autor
15. sep 2010

@maggie2 ja som ležala a on my hryzol do tvare 😅

maggie2
15. sep 2010

@katja78 Aha, pokusy s hormónmi. OK, prepáč nechcela som uraziť ani bagatelizovať. To bol len taký môj humor asi nepodarený s tým profesorom, prepáč mi to

maggie2
15. sep 2010

@vejula ťajajaj muselo to byť nepríjemné 😝 ešteže to bol len sen

deborah1
15. sep 2010

Ahojte,pozrel si niekto ten film,čo som vložila link? 😕
Ak áno,prosím,napíšte... 🙂
Vďaka 🙂

Posielam ešte raz 😉
http://www.tv7.cz/moje-tv7?vid=896

maja22
15. sep 2010

@vejula

maja22
15. sep 2010

@deborah1 mne to nechce načítať 😒

maja22
15. sep 2010

@deborah1 O čom to je?

katja78
15. sep 2010

@maggie2 - ok 🙂

vejula
autor
15. sep 2010

@maggie2 ešteže

@maja22 jo dufam že su to len sny a moje skryte strachy v podvedomi

maggie2
15. sep 2010

@maja22 ani mne to nechcelo načítať, ale bude to niečo náboženské asi, podĺa tej stránky

maggie2
15. sep 2010

@vejula môžem Ti pozrieť čo by to mohlo znamenať podľa snára, ale úprimne moc na také veci neverím (ako horoskopy , veštice atď)

vejula
autor
15. sep 2010

@deborah1 mne to nejde spustiť len to stale načita a nič 😒

vejula
autor
15. sep 2010

@maggie2 ja tiež nie, myslim že to jaše podvedomie skryte strachy a fakt snarom moc neverim 😅

deborah1
15. sep 2010

Ja som tam tiež teraz bola /na TV7/ a nejde mi to načítať,skúste za chvíľku,malo by to ísť

deborah1
15. sep 2010

Ako sa dáva to,že "kto ma spomína"? 😕 😅 Ešte som to nepoužívala 😀
Len dám pred meno zavináč?Skúsim to 🙂
@maja22
@vejula

vejula
autor
15. sep 2010

@deborah1 vyskušam to zajtra idem už spať. Tak bruuu noc všetkym

vejula
autor
15. sep 2010

@deborah1 bud tak alebo daš dolu pod prispevok na ktory chceš reagovať odpovedz

maggie2
15. sep 2010

@vejula zaujímavé, mám inak taký veľmi starý nemecký snár, skôr na pobavenie. Kombinácia toho čo si snívala je všetko jedna téma, ktorá sa týka výsostne Tvojich želaní, obáv a potláčaných emócii. Sen poukazoval na starosti, niečo čo leží na svedomí a zároveň stres z emócií, ktoré sa v Tebe hromadili a nemohla, nechcela si ich v živote prejavovať. Poukazovalo by to na to, že vedieš život so sebadisciplínou, si nútená sa ovládať a prejavuješ záujem o ľudí okolo seba a snahu im pomôcť. Niekedy by si chcela pomáhať a radiť a oni o to nestoja, a trápi Ťa, že Ťa nepočúvajú. Ale to len ten môj snár tvrdí 😀 😀 😀

vejula
autor
16. sep 2010

@maggie2 😕 hmm, no čosi na tom može byť... inač dnes som mala zas akusi bujaru noc, to asi že sme tak na večer rozpravali o takych ťažkych temach...
Dnes sa to tu akosi yaseklo ako tak kukam, včera ste pisali o dušu a dnes ešte nič... som myslela že budem čitať a nieje čo

vejula
autor
20. sep 2010

@deborah1 no tak konečne som sa k tomu dostala a aj mi to išlo spustiť... Fuuu je to naozaj aj krasne aj hrozostrašneeee, od teraz chcem robiť len dobre skutky a modliť sa 😅 uvidim dokedy mi to vydrží, snad až do smrti 😉

esmera
Odpoveď bola odstránená
ypsinkova
26. sep 2010

@esmera v pohode,už neviem,o čom som písala 🙂))

esmera
Odpoveď bola odstránená
vejula
autor
26. sep 2010

@esmera a možem vedieť ake zažitky z duchovneho sveta maš??? Celkom ma to zaujima

esmera
Odpoveď bola odstránená