icon

Život s dospievajúcimi deťmi

nelicefo
13. aug 2011

Ahojte maminky 🙂 Zakladám túto tému aby sme sa podelili o náš každodenný život s dospievajúcimi človiečikmi..🙂 Je to búrlivé obdobie a my neraz strácame nervy pri ich výchove 😉 Môžeme sa podeliť o rady,názory ako na nich.Taktiež i trápenia či už so školou,flákaním sa po vonku atď. 🙂
P.S.adminovia bola by som rada ak by ste túto témičku nezamkli 🙂 (viem že je tu téma o pubertiakoch,ale už dlho dlho do nej nikto neprispel,možno sú už v súkromnej téme,preto som vlastne založila túto tému aby sme sa aj my "mladšie" koníkovky mohli podeliť o starostiach ale i radostiach,a aby sa to tu rozprúdilo) 🙂

nelicefo
autor
18. nov 2011

Teda kocky ale vy pisete....idem vas docitat 😉

nelicefo
autor
18. nov 2011

@zuzkaremiaska
@nikuska4 ahojte kocky vitajte.

Pozeram ze riesite bordel....no mam odfotit kakinu izbu???? 😕 😕 😕 😕 By ste z noh spadli.....viete co som minule nasla pod postelou ked som jej umyvala pohlady (nepouzity) tampon....no skoro ma tam vystrelo.....som myslela ze si do toho vedra zo spinavou vodou hlavu namocim 😀 😀 😀 😀 😀 To vtedy taku hubovu polievku dostala.... 😝 😝 😝 😝

nelicefo
autor
18. nov 2011

@bv_alexandra ahoj. Ja mojej dvorerujem...resp. byvame na dedine-kazdy kazdeho pozna. Ma tu cca 6 clennu partiu...poznam aj rodicov...vzdy si volame kde su,u koho co robia,ci hraju futbal alebo maniacia na pocitaci.
Radi chodia na pizzu...ale poznam sa s majitelmi...vedia ze nemozu vyvadzat....mam nad nimi kontrolu.
Neviem ako to budem riesit ked sa prestahujeme do mesta. 😒

nikuska4
18. nov 2011

@nelicefo ,@dazdovka dakujem za privítanie 😉

zuzkaremiaska
18. nov 2011

@blandik tak to si ma potešila,lebo som sa nedávno na knihu pýtala u nás v kníhkupectve a povedali mi,že ju nemajú.Tak veľmi pekne ďakujem a idem na sťahovanie 🙂 🙂 🙂

zuzkaremiaska
18. nov 2011

@nelicefo no super,ja som nedávno našla za schodíkmi na poschodku hrnček s čajom,na ktorom už bola aj vrstva pliesne 😠 . A na koberci 32 kusov použitých papierových vreckoviek 😠

berenika39
18. nov 2011

Chtěla bych vás uklidnit, co se uklízení pokoje týká. 22 let jsem syna všemi způsoby upozorňovala na to, že má v pokoji binec. Teprve jeho první vážná známost, která trvá cca rok, ho nějak přiměla k tomu, že pokoj je jako klícka. Aby ne, slečna je u nás co druhý víkend a kdyby neuklidil, normálně by se tam nevešli. Takže klid, ono to přijde 😀

nikuska4
18. nov 2011

@berenika39 tak teraz len dúfat,že sa nerozídu,aby sa to nevrátilo do starých kolají 😀 moj brat presne takto isto bol poriadny,kým mal priatelku,no a ked sa rozišli,kašlal zas na to.... 🙄

berenika39
18. nov 2011

@nikuska4 předpokládám, že ve věku, ve kterém je, by tu jednu brzo vystřídala druhá, takže by nemusel sklouznout...každopádně je potřeba, aby věděli, proč mají uklízet. ne kvůli tomu, že prskáme 😉 😉 😉

nelicefo
autor
18. nov 2011

@zuzkaremiaska dokaze potesit co? 😀 😝 🙄 🙄 🙄

nelicefo
autor
18. nov 2011

@berenika39 😀 😀 😀 😀 takže sa mám na čo tešiť čo??? 😅 😝

irriss
18. nov 2011

@berenika39

ty jsi bez fotky??co se stalo??
cekame na Tebe vedle..neprislo Ti pozvani?

berenika39
18. nov 2011

@irriss ahoj, nic se nestalo, jen bydlím ve vesnici o 230 obyvatelích a sousedka si tu založila diskusi, zda si má pořídit milence či nikoliv, tak jsem se stáhla do ústranní...svět je malý. za pozvání děkuji, ale nevím, vo co go.... 😀

nelicefo
autor
18. nov 2011

@berenika39

@irriss vy ste susedky? 😀 😀 😀

berenika39
18. nov 2011

@nelicefo no já nevím,je to takové zvláštní,jedním dechem ho chválím, jak je ted v pohodě a odpovědí je mi jeho zpověď, jak týden čekali na MS a plánovali, jak mi řeknou místo mami.babi......no dopadlo to tentokrát dobře, jsou zodpovědní, ale co si budeme povídat....

irriss
18. nov 2011

@berenika39
o sex 😨 😔 🤐

berenika39
18. nov 2011

@nelicefo jaaaaaaaj to byla hláška dne!!!!!!! ne, tahle moje sousedka je velmi jednoduchá bytost, bo si sem napsala svoje celé jméno,jméno dětí, manžela, dokonce vesnice, kde bydlíme...to by @irriss myslím trochu zakamuflovala.... 😀 😀 😀 😀

nelicefo
autor
18. nov 2011

@berenika39 uff......dokáže potešiť....a vystresovať 🙄 🙄 🙄

nelicefo
autor
18. nov 2011

@berenika39 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

berenika39
18. nov 2011

@irriss o sex? a proč tam nejsem? kde to je? a je to ještě aktuální? na sk jsem zaregistrovala jendu diskusi - jako jestli je to máme dobrovolně nebo povinně, ale než jsem se rozkukala a dočetla, bylo po všem 😀

irriss
18. nov 2011

@nelicefo
@berenika39
pockej pockej..to jsem mela byt jako ja v predstavach @nelicefo ta sousedka co tu ma diskusi o milenci ano -ne?

berenika39
18. nov 2011

@irriss no, asi ano.... 😀 , ale neboj, já jsem hned napsala, že ty jsi mnohem,mnohem chytřejší!!!!!!

nelicefo
autor
18. nov 2011

@berenika39 dám ti prístup do súkromnej témy ok? 🙂

irriss
18. nov 2011

@berenika39
tady jeste neni po vsem..zatim jeste hledame i bod G a nevime, kde ho najit, ze?takze muzes jit hledat s nama.. 😉
je to soukrome..zatukej na @nelicefo..ptala se na Tebe uz @filipal..a ja te volala pres muj fotoblog

berenika39
18. nov 2011

@nelicefo nevím, jestli se tam neztratím, jsem ještě mladá.... 😝 😝 😝 😝

berenika39
18. nov 2011

@nelicefo děkuji 😉

nelicefo
autor
18. nov 2011

@berenika39 Tak v tom prípade som aj ja moc moc mladá 😉 😉 😉 ale čo by si sa stratila moja 😉

irriss
18. nov 2011

@berenika39
nejsme jen sousedky, ale i vrstevnice, ze?

berenika39
18. nov 2011

@irriss omyl. jsem na tom ještě lépe, mě je už 42🙂))))), v únoru dokonce 43

berenika39
18. nov 2011

@irriss Jak se soukr. téma jmenuje?