icon

Život s manipulátorom - prosím o vaše skúsenosti.

13. júl 2020

Ahojte,
viem že podobné diskusie tu sú, ale mňa zaujíma - prosím naozaj iba tie, ktoré s manipulátorom žili (znaky a charakteristiku manipulátora si viem vygooglit aj sama) - ako a po akej dobe ste si uvedomili, že ste manipulované? Ako sa to prejavovalo, čomu ste najprv nepripisovali význam, no po čase ste prišli nato, že to bola forma manipulácie?

Dosť sa nad tým zamýšľam, keďže mám niekedy pocit, že som po 6tich rokoch vzťahu dosť zmagorená, môj partner nieje zlý človek, do vzťahu som priniesla dieťa ktoré ho má rado, berie ho ako otca keďže mu ho v plnej miere nahrádza, berie ho ako svojho, dal by mu aj posledné. Vzťah nieje už nejaký ten čas ideálny, pred rokom som sa dozvedela niečo čo bola posledná bodka, nemám v ňom dôveru akú by som mala mať. Na druhej strane som aj ja zložitá povaha, nemam problém priznať si svoje povahové chyby, ale, čo je u mňa priorita, som povaha fér, ktorá povie pravdu aj keď nieje ružová, čakám úprimnosť na 1000% nielen na 100% a viac x mi potvrdil, že úprimný nieje. Na hádky aj keď mám pravdu, reaguje útokom a nakoniec som z toho ja tá zlá.. Vlastne všetko čo poviem, že neklape v našom vzťahu je uzavreté tak, že je to spôsobené mnou.. Nikdy nezačal nič slovom "ja" ale vždy začína "ty"..

Strana
z3
tinqua
14. júl 2020

@yipsylonka9742 ze sa povazujes za dost silnu na to aby si sa nikdy do takejto situacie nedostala...tak ze by som si pozrela rada ten stret osobnosti...toť vše

swerph
Autor odpoveď zmazal
swerph
Autor odpoveď zmazal
swerph
Autor odpoveď zmazal
majahr
27. okt 2020

ahoj narazila som na tuto diskusiu, ak by ti mohlo pomoct napisali o mne clanok
https://ulomkyzeny.sk/rozhovor-2-maria-hredzako...

a možno ti pomôze ze som na zaklade sedeni u psych a študiom literatúry napísala sériu článkov o manipulatoroch

https://tribodky.online/category/manipulator/

wilagrande
21. aug 2024

@majahr citala som, ale toto bol podla mna nervak psych. unavene naruseny jedinec… manipulator sa chova inak, on vie byt dobry a mily aby bol v ociach zeny ten naj…

Strana
z3