icon

Životný štýl Adely, Viktora a Jasminy

margotka17
27. jún 2025

Prečo títo ľudia píšu o rozprávajú o sebe, ako by nemali na chleba? Jasmina je v USA a vraví, ze sa tam " vyzere" , len aby ušetrila. Adela zas vraví, že sa vie uskromniť a využijú, aj keď Viktor skončil Markíze, že už z domu bola naučená na setrnost. Mňa tie ich odpovede vedia tak naštvať. To fakt chcú povedať, že žijú od výplaty k výplate? Veď toľko samých mamičiek žije s deťmi a musia vyžiť ozaj z mála. Ak to niektorá z nich číta, musí mať slzy na krajíčku. Kam tá naša spoločnosť speje?

Strana
z3
balerina2025
27. jún 2025

asi nemas dost vlastnych problemov, CON GRA TU LATIONS

zic
27. jún 2025

@margotka17 nerozumiem co znamena vyzrat sa aby usetril niekto... to si asi protireci, nie? V kazdom pripade asi to citatelia ziadaju, inac by rozhovory s "celebritami" nikto nerobil... nie len o peniazoch, ale ani o rodine, detoch... kazdy ma vlastne problemy...

oceanahory
27. jún 2025

@margotka17 Uprimne? Vobec ma to nezaujima...nesledujem ziadne celebrity, ktore neprinasaju nic prospesne pre nasu spolocnost.

pralinka86
27. jún 2025

Nesleduj, cas sa da vyuzit ovela uzitocnejsie..

beata_k
27. jún 2025

Ved to nebolo myslene doslova od vyplaty k vyplate....

margotka17
autor
27. jún 2025
@oceanahory

@margotka17 Uprimne? Vobec ma to nezaujima...nesledujem ziadne celebrity, ktore neprinasaju nic prospesne pre nasu spolocnost.

@oceanahory Adela si myslím, že tou celebritou je, má všeobecný rozhľad, vie reagovať takmer vo všetkom..... Mňa len udivili tie odpovede. Inak tiež veľa o nich nečítam, len tie reklamy od rána na mňa vyskakovali 😏

levantinka
27. jún 2025

Taketo individua nesledujem a to jak ziju a co robia ini ma absolutne netentuje...

margotka17
autor
27. jún 2025
@balerina2025

asi nemas dost vlastnych problemov, CON GRA TU LATIONS

@balerina2025 nie, myslela som to tak, ako to väčšina chápe.

oceanahory
27. jún 2025
@margotka17

@oceanahory Adela si myslím, že tou celebritou je, má všeobecný rozhľad, vie reagovať takmer vo všetkom..... Mňa len udivili tie odpovede. Inak tiež veľa o nich nečítam, len tie reklamy od rána na mňa vyskakovali 😏

@margotka17 Tak co je potom Adela ak nie moderatorka a celebrita? Samozrejme, radsej nech clovek sleduje nejaku Adelu, ako Jasminu ci Plackovu 🥴, ale v konecnom dosledku je to jedno...

magic08
27. jún 2025
@margotka17

@margotka17 je to len rozdielny uhol pohladu. Ak je clovek zvyknuty na mesacný prijem , teraz trepnem napr.5000 eur a spadne na 2500, tak ano, vidia to velmi strasne, pretoze sa zrazu musia "uskromnit" To je presne to iste, ako ked si ty zvyknuta na mesacny prijem domacnosti 2000 eur a zrazu spadnes na 1000ku. Tiez to vidis hrozne a places ako prezijete... tot vsjo

balerina2025
27. jún 2025
@margotka17

@margotka17 ESTE ZE MNA ZAUJIMA moj vlastny tanier

btus
27. jún 2025

ja ani neviem, že Viktora vyhodili . Jasmína ani poriadne netuším, kto je. A čo sa týka ich vyjadrení - tie čo popisuješ. oni nežijú v reálnom svete.

ivana11155
27. jún 2025

@margotka17 muz ma sem-tam pusteny podcast co robi Adela so Sajfom a ano, lutuje sa odkedy ju dali prec z Let`s dance aj spolu s Viktorom. Nemyslim, ze tam ide o prachy u nej, skor sa nevie zmierit s tym, ze si vediat poradit aj bez nej a nikomu nechyba.

michaelam2
27. jún 2025

@margotka17 viktor prisiel o pracu, adela z velkej casti tiez…uvedom si, ze clovek co zaraba mesacne tisicky eur tak ma aj naklady ovela vyssie (luxusne byvanie, drahe auta, dovolenky…), takze ano, budu sa musiet uskromnit aby z ovela mensieho prijmu vedeli platit naklady.

alica110
Autor odpoveď zmazal
petulda333
27. jún 2025

Vela ludi s nazorom ako ty,sa na to pozeraju asi takto - vidia ich velky prijem a svoje vydavky. Tak si vravia naco sa oni stazuju,ini by cmvyzili neskutocne. Len,ak mas velke peniaze,mas aj velke vydavky. A ked prides o prijem,tak tie vydavky tiez nebudes mat z coho pokryt. My s muzom nie sme bohaciaj ked manzel ma velky prijem. Lenze vydavky mame obrovske a to tiez mnoho ludi nevidi. Len ten prijem,tak naco sa stazujeme....

mandzula
27. jún 2025

Citala som Adelino vyjadrenie a bolo to proste konstatovanie faktu, nijako sa nestazovala. A hlavne ono aj tie otazky su casto kladene tak, aby vyvolali poburenie, sama Adela by s tym urcite nezacala a nevyplakavala.

luccija
27. jún 2025
@michaelam2

@margotka17 viktor prisiel o pracu, adela z velkej casti tiez…uvedom si, ze clovek co zaraba mesacne tisicky eur tak ma aj naklady ovela vyssie (luxusne byvanie, drahe auta, dovolenky…), takze ano, budu sa musiet uskromnit aby z ovela mensieho prijmu vedeli platit naklady.

@michaelam2 Adela moderuje firemné večierky majú všetci ďalších x bočných jobs, Viktor môže viac lietať veď si spravil kurz.Netreba si o nich robiť starosti 😉tie farizejsky názory ako oni separuju, nosia veci z druhej ruky, chodia autobusom, aby šetrili planétu a nezanechávali uhlikovu stopu a zrazu Viktor je pilot.Adela je v médiách roky rokúce biedu určite netru jedny dvere sa zatvorili druhé otvorili.

michaelam2
27. jún 2025
@luccija

@michaelam2 Adela moderuje firemné večierky majú všetci ďalších x bočných jobs, Viktor môže viac lietať veď si spravil kurz.Netreba si o nich robiť starosti 😉tie farizejsky názory ako oni separuju, nosia veci z druhej ruky, chodia autobusom, aby šetrili planétu a nezanechávali uhlikovu stopu a zrazu Viktor je pilot.Adela je v médiách roky rokúce biedu určite netru jedny dvere sa zatvorili druhé otvorili.

@luccija ale ved nikto si o nich nerobi starosti, ale to ze maju teraz menej roboty je fakt. Inak ani oni sami nevyplakavaju, videla som par rozhovorov s nimi a praveze si to celkom pochvalovali.

petronelag
27. jún 2025
@petulda333

Vela ludi s nazorom ako ty,sa na to pozeraju asi takto - vidia ich velky prijem a svoje vydavky. Tak si vravia naco sa oni stazuju,ini by cmvyzili neskutocne. Len,ak mas velke peniaze,mas aj velke vydavky. A ked prides o prijem,tak tie vydavky tiez nebudes mat z coho pokryt. My s muzom nie sme bohaciaj ked manzel ma velky prijem. Lenze vydavky mame obrovske a to tiez mnoho ludi nevidi. Len ten prijem,tak naco sa stazujeme....

@petulda333 Je to tak oni majú nielen vysoký príjem, ale aj vysoké výdavky a tieto ich rozhovory o peniazoch, tým si len niektoré internetové média alebo časopisy zvyšujú čítanosť, lebo ľudia sú zvedaví ako celebrity žijú. A keď ich nechcú odmietnúť, tak im niečo povedia zo súkromia, ale to nie je všetko, obyčajne málo hovoria, ako sa vypracovali, koľko tomu venovali času a práce.

lienka.7
27. jún 2025

@margotka17 lebo čím viac prachov mas, tým si hamiznejsia. Za zlavu aj 1 euro si aj do kolena necháš vŕtať...

lienka.7
27. jún 2025
@balerina2025

@margotka17 ESTE ZE MNA ZAUJIMA moj vlastny tanier

@balerina2025 nemyslím si, že je to o tanieri ale ok😁👌

margotka17
autor
27. jún 2025
@petulda333

@petulda333 neboj sa nežijeme doma od výplaty do výplaty, máme firmu, podnikáme, mne len vadí, že také niečo dokážu vpustiť z úst, že sa idú uskromnovat 😏. Nerozdavam peniaze, ale vždy, ak niekto pýta do mňa peniaze n jedlo, mu tohobjedla nákupim plnú tašku, lebo som sa poučila, že pýta na rožky a vyjdem z obchodu a má víno v ruke. Nech si všetci traja žijú, ale nech netrepu hlúposti.

petulda333
27. jún 2025
@margotka17

@petulda333 neboj sa nežijeme doma od výplaty do výplaty, máme firmu, podnikáme, mne len vadí, že také niečo dokážu vpustiť z úst, že sa idú uskromnovat 😏. Nerozdavam peniaze, ale vždy, ak niekto pýta do mňa peniaze n jedlo, mu tohobjedla nákupim plnú tašku, lebo som sa poučila, že pýta na rožky a vyjdem z obchodu a má víno v ruke. Nech si všetci traja žijú, ale nech netrepu hlúposti.

@margotka17 a keby si o firmu prisla,nemusela by si sa uskromnit? Musela. Je to to iste

petulda333
27. jún 2025
@lienka.7

@margotka17 lebo čím viac prachov mas, tým si hamiznejsia. Za zlavu aj 1 euro si aj do kolena necháš vŕtať...

@lienka.7 nie vsetci to tak maju

bielasovicka
27. jún 2025
@margotka17

@margotka17 ja nechápem tu súvislosť ze sa tam vyzere aby ušetrila. To mi nejak nesedí.

maca1984
27. jún 2025

Ani jeden z nich predsa nepovedal že žijú od výplaty k výplate.
Včerajšiu storku Jasminy som videla, a bolo to predsa myslené tak, že to čo jedla tam bolo lacnejšie ako na Sk.
A to sa ich teda ani jedného absolútne nezastávam.
Paradox je, že tu si v jeden deň prečítam od osoby xy sťažnosti aké je ťažké vyžiť, a o pár dní na to, si od tej istej prečítam že si kúpila oleje do prania od Plačkovej.
A nesúdim ani ju, hoci si pomyslím svoje.
Ak niekomu robia zle storky o existencii týchto " celebrít"stačí ich nesledovať.

nyusika
27. jún 2025
@margotka17

@margotka17 aj podla mna je Adela (aj Viktor) celebrita a mnohi by ju mohli naozaj pocuvat - nie odsudit len preto, lebo ju vidia na obrazku

margotka17
autor
27. jún 2025
@nyusika

@margotka17 aj podla mna je Adela (aj Viktor) celebrita a mnohi by ju mohli naozaj pocuvat - nie odsudit len preto, lebo ju vidia na obrazku

@nyusika čítaj vyššie, ja som o nej nič také nepísala, práve naopak. No len o nej.

sissy27
27. jún 2025

@margotka17 no este by sa ti mali ospravedlnit, ze si dovolia zarabat a mat sa lepsie 🙄 tebe co brani spravit karieru moderatorky ci influencerky? Viktor si zvladol spravit este aj pilotak, nech moze makat aj inde a zivit rodinu. A jasmina by nebola taka prachata, keby ju nesledovali jednoduchsie zeny cakajuce na rodicak len aby mohli kupit kolagen s jej menom alebo najnovsie jej knihu…

Strana
z3