Životný štýl Adely, Viktora a Jasminy
Prečo títo ľudia píšu o rozprávajú o sebe, ako by nemali na chleba? Jasmina je v USA a vraví, ze sa tam " vyzere" , len aby ušetrila. Adela zas vraví, že sa vie uskromniť a využijú, aj keď Viktor skončil Markíze, že už z domu bola naučená na setrnost. Mňa tie ich odpovede vedia tak naštvať. To fakt chcú povedať, že žijú od výplaty k výplate? Veď toľko samých mamičiek žije s deťmi a musia vyžiť ozaj z mála. Ak to niektorá z nich číta, musí mať slzy na krajíčku. Kam tá naša spoločnosť speje?
@margotka17 nerozumiem co znamena vyzrat sa aby usetril niekto... to si asi protireci, nie? V kazdom pripade asi to citatelia ziadaju, inac by rozhovory s "celebritami" nikto nerobil... nie len o peniazoch, ale ani o rodine, detoch... kazdy ma vlastne problemy...
@margotka17 Uprimne? Vobec ma to nezaujima...nesledujem ziadne celebrity, ktore neprinasaju nic prospesne pre nasu spolocnost.
Nesleduj, cas sa da vyuzit ovela uzitocnejsie..
Ved to nebolo myslene doslova od vyplaty k vyplate....
@margotka17 Uprimne? Vobec ma to nezaujima...nesledujem ziadne celebrity, ktore neprinasaju nic prospesne pre nasu spolocnost.
@oceanahory Adela si myslím, že tou celebritou je, má všeobecný rozhľad, vie reagovať takmer vo všetkom..... Mňa len udivili tie odpovede. Inak tiež veľa o nich nečítam, len tie reklamy od rána na mňa vyskakovali 😏
Taketo individua nesledujem a to jak ziju a co robia ini ma absolutne netentuje...
asi nemas dost vlastnych problemov, CON GRA TU LATIONS
@balerina2025 nie, myslela som to tak, ako to väčšina chápe.
@oceanahory Adela si myslím, že tou celebritou je, má všeobecný rozhľad, vie reagovať takmer vo všetkom..... Mňa len udivili tie odpovede. Inak tiež veľa o nich nečítam, len tie reklamy od rána na mňa vyskakovali 😏
@margotka17 Tak co je potom Adela ak nie moderatorka a celebrita? Samozrejme, radsej nech clovek sleduje nejaku Adelu, ako Jasminu ci Plackovu 🥴, ale v konecnom dosledku je to jedno...
@margotka17 je to len rozdielny uhol pohladu. Ak je clovek zvyknuty na mesacný prijem , teraz trepnem napr.5000 eur a spadne na 2500, tak ano, vidia to velmi strasne, pretoze sa zrazu musia "uskromnit" To je presne to iste, ako ked si ty zvyknuta na mesacny prijem domacnosti 2000 eur a zrazu spadnes na 1000ku. Tiez to vidis hrozne a places ako prezijete... tot vsjo
@margotka17 ESTE ZE MNA ZAUJIMA moj vlastny tanier
ja ani neviem, že Viktora vyhodili . Jasmína ani poriadne netuším, kto je. A čo sa týka ich vyjadrení - tie čo popisuješ. oni nežijú v reálnom svete.
@margotka17 muz ma sem-tam pusteny podcast co robi Adela so Sajfom a ano, lutuje sa odkedy ju dali prec z Let`s dance aj spolu s Viktorom. Nemyslim, ze tam ide o prachy u nej, skor sa nevie zmierit s tym, ze si vediat poradit aj bez nej a nikomu nechyba.
@margotka17 viktor prisiel o pracu, adela z velkej casti tiez…uvedom si, ze clovek co zaraba mesacne tisicky eur tak ma aj naklady ovela vyssie (luxusne byvanie, drahe auta, dovolenky…), takze ano, budu sa musiet uskromnit aby z ovela mensieho prijmu vedeli platit naklady.
Vela ludi s nazorom ako ty,sa na to pozeraju asi takto - vidia ich velky prijem a svoje vydavky. Tak si vravia naco sa oni stazuju,ini by cmvyzili neskutocne. Len,ak mas velke peniaze,mas aj velke vydavky. A ked prides o prijem,tak tie vydavky tiez nebudes mat z coho pokryt. My s muzom nie sme bohaciaj ked manzel ma velky prijem. Lenze vydavky mame obrovske a to tiez mnoho ludi nevidi. Len ten prijem,tak naco sa stazujeme....
Citala som Adelino vyjadrenie a bolo to proste konstatovanie faktu, nijako sa nestazovala. A hlavne ono aj tie otazky su casto kladene tak, aby vyvolali poburenie, sama Adela by s tym urcite nezacala a nevyplakavala.
@margotka17 viktor prisiel o pracu, adela z velkej casti tiez…uvedom si, ze clovek co zaraba mesacne tisicky eur tak ma aj naklady ovela vyssie (luxusne byvanie, drahe auta, dovolenky…), takze ano, budu sa musiet uskromnit aby z ovela mensieho prijmu vedeli platit naklady.
@michaelam2 Adela moderuje firemné večierky majú všetci ďalších x bočných jobs, Viktor môže viac lietať veď si spravil kurz.Netreba si o nich robiť starosti 😉tie farizejsky názory ako oni separuju, nosia veci z druhej ruky, chodia autobusom, aby šetrili planétu a nezanechávali uhlikovu stopu a zrazu Viktor je pilot.Adela je v médiách roky rokúce biedu určite netru jedny dvere sa zatvorili druhé otvorili.
@michaelam2 Adela moderuje firemné večierky majú všetci ďalších x bočných jobs, Viktor môže viac lietať veď si spravil kurz.Netreba si o nich robiť starosti 😉tie farizejsky názory ako oni separuju, nosia veci z druhej ruky, chodia autobusom, aby šetrili planétu a nezanechávali uhlikovu stopu a zrazu Viktor je pilot.Adela je v médiách roky rokúce biedu určite netru jedny dvere sa zatvorili druhé otvorili.
@luccija ale ved nikto si o nich nerobi starosti, ale to ze maju teraz menej roboty je fakt. Inak ani oni sami nevyplakavaju, videla som par rozhovorov s nimi a praveze si to celkom pochvalovali.
Vela ludi s nazorom ako ty,sa na to pozeraju asi takto - vidia ich velky prijem a svoje vydavky. Tak si vravia naco sa oni stazuju,ini by cmvyzili neskutocne. Len,ak mas velke peniaze,mas aj velke vydavky. A ked prides o prijem,tak tie vydavky tiez nebudes mat z coho pokryt. My s muzom nie sme bohaciaj ked manzel ma velky prijem. Lenze vydavky mame obrovske a to tiez mnoho ludi nevidi. Len ten prijem,tak naco sa stazujeme....
@petulda333 Je to tak oni majú nielen vysoký príjem, ale aj vysoké výdavky a tieto ich rozhovory o peniazoch, tým si len niektoré internetové média alebo časopisy zvyšujú čítanosť, lebo ľudia sú zvedaví ako celebrity žijú. A keď ich nechcú odmietnúť, tak im niečo povedia zo súkromia, ale to nie je všetko, obyčajne málo hovoria, ako sa vypracovali, koľko tomu venovali času a práce.
@margotka17 lebo čím viac prachov mas, tým si hamiznejsia. Za zlavu aj 1 euro si aj do kolena necháš vŕtať...
@margotka17 ESTE ZE MNA ZAUJIMA moj vlastny tanier
@balerina2025 nemyslím si, že je to o tanieri ale ok😁👌
@petulda333 neboj sa nežijeme doma od výplaty do výplaty, máme firmu, podnikáme, mne len vadí, že také niečo dokážu vpustiť z úst, že sa idú uskromnovat 😏. Nerozdavam peniaze, ale vždy, ak niekto pýta do mňa peniaze n jedlo, mu tohobjedla nákupim plnú tašku, lebo som sa poučila, že pýta na rožky a vyjdem z obchodu a má víno v ruke. Nech si všetci traja žijú, ale nech netrepu hlúposti.
@petulda333 neboj sa nežijeme doma od výplaty do výplaty, máme firmu, podnikáme, mne len vadí, že také niečo dokážu vpustiť z úst, že sa idú uskromnovat 😏. Nerozdavam peniaze, ale vždy, ak niekto pýta do mňa peniaze n jedlo, mu tohobjedla nákupim plnú tašku, lebo som sa poučila, že pýta na rožky a vyjdem z obchodu a má víno v ruke. Nech si všetci traja žijú, ale nech netrepu hlúposti.
@margotka17 a keby si o firmu prisla,nemusela by si sa uskromnit? Musela. Je to to iste
@margotka17 lebo čím viac prachov mas, tým si hamiznejsia. Za zlavu aj 1 euro si aj do kolena necháš vŕtať...
@lienka.7 nie vsetci to tak maju
@margotka17 ja nechápem tu súvislosť ze sa tam vyzere aby ušetrila. To mi nejak nesedí.
Ani jeden z nich predsa nepovedal že žijú od výplaty k výplate.
Včerajšiu storku Jasminy som videla, a bolo to predsa myslené tak, že to čo jedla tam bolo lacnejšie ako na Sk.
A to sa ich teda ani jedného absolútne nezastávam.
Paradox je, že tu si v jeden deň prečítam od osoby xy sťažnosti aké je ťažké vyžiť, a o pár dní na to, si od tej istej prečítam že si kúpila oleje do prania od Plačkovej.
A nesúdim ani ju, hoci si pomyslím svoje.
Ak niekomu robia zle storky o existencii týchto " celebrít"stačí ich nesledovať.
@margotka17 aj podla mna je Adela (aj Viktor) celebrita a mnohi by ju mohli naozaj pocuvat - nie odsudit len preto, lebo ju vidia na obrazku
@margotka17 aj podla mna je Adela (aj Viktor) celebrita a mnohi by ju mohli naozaj pocuvat - nie odsudit len preto, lebo ju vidia na obrazku
@nyusika čítaj vyššie, ja som o nej nič také nepísala, práve naopak. No len o nej.
@margotka17 no este by sa ti mali ospravedlnit, ze si dovolia zarabat a mat sa lepsie 🙄 tebe co brani spravit karieru moderatorky ci influencerky? Viktor si zvladol spravit este aj pilotak, nech moze makat aj inde a zivit rodinu. A jasmina by nebola taka prachata, keby ju nesledovali jednoduchsie zeny cakajuce na rodicak len aby mohli kupit kolagen s jej menom alebo najnovsie jej knihu…

asi nemas dost vlastnych problemov, CON GRA TU LATIONS