icon

Zlá energia v novom dome

pazdura
21. aug 2022

Baby znie to neuveriteľne ani sa mi nechce veriť že to píšem práve ja....Sesterka s mužom si kúpili domček ktorý prerábaju je to starší ale pekný domček,volala mi sesternica či jej dám kľúč od chaty či tam môže na istý čas byť s mužom prv som myslela že asi sa pohádali strašne plakala no potom mi volal jej muž že sú na pohotovostí Soni dávajú niečo na ukludnenie... Potom mi rozprával čo sa v tom dome deje že ho predajú a chcú mať pokoj veríte že tam môže byť zlá energia alebo niečo také? To čo mi rozprával nebolo ani trochu vtipné..

Strana
z2
mandzula
21. aug 2022

Pri vsetkom zdravom rozume netreba verit tomu, ze sa tam deje nieco "ducharske". Urcite sa da vsetko racionalne vysvetlit. Niekedy svoje robi celkovo posramorena psychika.

deti95060810
21. aug 2022

@pazdura niekto chodí pod oknom - môže to byť hoc aké zviera. mačka, pes, líška.... Bratovi popred dvere chodil medveď, kamarátke sa v noci v záhradke okotila srnka....

bessie12
21. aug 2022

@mandzula nie vzdy sa da vsetko racionalne vysvetlit

deti95060810
21. aug 2022

pes v noci šteká - na dedine bežná vec....
podľa mňa viac preháňaš ako je pravda...

mandzula
21. aug 2022

@bessie12 skor ide o to, ci clovek chce a aku vahu urcitym veciam pripisuje. Mna "ducharciny" nemozu rozhadzat, lebo im absolutne neverim.

bessie12
21. aug 2022

@mandzula tak ja som zazila svoje, takze ja na to verim. Pokial to clovek nezazije, tak neuveri.

srferreira
21. aug 2022

@pazdura poznam jeden taky pripad. Rodina si niekolkokrat dala vysvetit dom. Ducha nie a nie odohnat. Nakoniec normalne volali tych co vyhanaju duchov. Od vtedy maju pokoj. V dome spachala zena samovrazdu, a akokeby tam zostala. Tiez vsetko sa stavalo manzelke, jemu nic. Ona bola s babom doma myslela, ze uz zosalie. Chceli sa odstahovat, ale ako som spomenula dokazali ducha vyhnat.

andrea78
21. aug 2022

@pazdura ,,okna na vetracku, rano pozatvarane" - ako? Pribuchnute zvonka? Alebo zatvorene kluckou zvnutra?

mandzula
21. aug 2022

@bessie12 a mozno som aj ja zazila nieco, co by iny vyhodnotil ako ducharcinu. Akurat, ze ja ducharsky nerozmyslam.

marca12
21. aug 2022

Neverila by som tomu,keby som to nezazila. Znami takto doslova usli z domu. Najskor som si z toho robila srandu,ze tam volaju kadejakych sarlatanov,knazov,vydymuju,vypaluju. Nadherny novy dom prerobeny na toskansky styl museli predat,lebo tam zosaleli. Husiu kozu mam,ked na to teraz spominam,co tam vsetko zazili. A ich dcera stale ukazovala uja v dome,rozpravala sa s nim. Im nepomohlo nic,len sa odstahovat. Kamoska ma dodnes traumu,dovtedy nebojacna dobrodruzna zena,dnes je z nej ustrachana zena,ktora neznasa tmu

pazdura
autor
21. aug 2022

@mandzula mňa aj napadli susedia veď prví chceli ten dom, kvety sa dajú vysvetliť počasím.... Aj si myslím či si to všetko nepredstavovala jednoduchší e predsa je to starý dom 🥺a práce neúrekom

mandzula
21. aug 2022

@pazdura ved pisem, ze sa to da racionalne vysvetlit a je to tu.🙂

pazdura
autor
21. aug 2022

Ja som tam spala nič sa nedialo ale sesternica nieje blázon ani nič podobné verím že ľudia tomu neveria aj mne je ťažko tomu veriť mňa straši doma naša ladička ktorú chodím vyžierať 😉 nemusíte ma tu hneď urážať aspoň nezakladám anonymnu tému lebo ma tu poznajú a podobne bludy... A potom tu nerobím zo seba ženu roka... Len som chcela počuť názor aj iného

pazdura
autor
21. aug 2022

@marca12 to už sila toto 🥺ja som pri tom všetkom nebola, ale neviem lebo tak strašne sa tešila tomu domu a aj nemalé peniaze doň vrazili

karolinakr
21. aug 2022

Obesená susedova mačka - býva tam tyran zvierat...kamery a fotopasce nech si dajú okolo domu a do chodby domu

pazdura
autor
21. aug 2022

@karolinakr tam je hneď také staré ihrisko kde chodia blbnuť taký vyrastkovia a pravé moja sesternica na nich už volala políciu pre rušeniu nočného kľudu čo ak s pomsty ich napadlo... Ľudia sú všelijaký...

lalenka33
21. aug 2022

V jednej dedine neďaleko nás bol dom, ktorý bol postavený z náhrobných kameňov. Každý, kto ho kupil z neho utiekol.
V byte nám vyschne každý kvet, teraz v lete mi na balkóne skapalo všetko. Chodiť po dvore pod oknom môže akékoľvek zviera. A koniec koncov to ani nemusí byť chôdza ale pracujúce drevo, lístie, vietor... Náš pes je v noci v dome, ale v susedstve celú noc brešú psi bez prestávky. Je to slepá ulica pod lesom. A tie zvuky, čo bežne počuť z lesa. Veľa krát som už v noci zatvárala okno zo strachu. Vždy sa dá.všetko vysvetliť. Mačka sa sama určite neobesila. Skôr by som hladala vysvetlenie u susedov, ktorí dom chceli, ako v duchoch. Už len pri tej obesenej mačke im musí blikat kontrolka, že obesiť ju musel človek a nie duch.

pazdura
autor
21. aug 2022

@lalenka33 ja ako rozmýšľam tak rozmýšľam vieš, sesternici mi je ľúto pretože ten domček je ich sen ale je tam aj kopec prace ako ty píšeš drevo tiež pracuje, a k tej mačke ktovie tam je také ihrisko a chodí sa tam zabávať mládež a pravé ona na nich volala hliadku no neviem celé je to divne...

oblecenie99
21. aug 2022

@pazdura Tak ten príbeh mi už trochu zvlastny.. presnejšie, nebudú mať v tom prsty susedia a pod.?
Mne sa to už tiež stalo, myslím zlý pocit.. iba raz, hľadali sme byt už na kúpu a v jednom som sa cítila vyslovene zle, nepríjemne.. nepozdával sa mi ani bytový dom, ani chodba a byt už vôbec nie, dokonca som tuším neprešla ani všetky miestnosti, pelasila som preč z ohliadky čo najskôr. Neviem, čím to bolo, nikdy sa mi to predtým nestalo.. opačne áno, napr. v našom starom byte, ktorý sme mali v najme sme sa cítili úžasne, nebyvame tam už päť rokov a doteraz sa mi o tom byte sniva, že som v kuchyni a varím a pod.
Ale napr. Keď spíme u našich, najmä v zime, tak pre niekoho, kto nie je zvyknutý na zvuky staršieho domu (napr. Keď sa zapína kúrenie, tak také akoby búchanie či cinkanie o radiátor, ako ,pracuje" drevena parketa, a pod.) By to už bol celkom slušný horror.

karolinakr
22. aug 2022

s tými kamerami by som začala, aby si bola na čistom,že čo sa deje

Strana
z2