icon

Zlá skúsenosť s bravčovým mäsom v Lidl.

ebbi
13. nov 2019

Prave som kupila bravcove rezne v Lidl BA na Racianskej. Vnutri cierne a evidentne boli uz zamrazene predtym, lebo vnutri okrem cierneho boli aj krystaliky ladu. Hroza.

Zlá skúsenosť s bravčovým mäsom v Lidl.Zlá skúsenosť s bravčovým mäsom v Lidl.
Strana
z2
jany149
13. nov 2019

@ebbi oooch hroza.......je mi to luto....
aj ja som kupovala Lidl dokým som neprišla na to,že povod Polsko alebo Maďarsko.....
odvtedy už nekupujem

oli18
13. nov 2019

@judar verím ti, pokiaľ ti tú bravčovinku vychová vlastná matka, alebo svokra a kŕmi vlastnými zemiakmi, repou, či vlastne dopestovaným obilím a z neho zomletým šrotom. Ale ak je to sused a vychová rovno 5-10 kusov na biznis, tak krmí okrem iného aj zmeskou a to je ako vo veľkovýkrmniach EÚ.

janinuska
13. nov 2019

Nemusi to byt pokazene mäso, ale aj môže, farba nevadi, v bravčovom mäse byva aj tmavšia farba, pokial mäso ma divny zapach tak pokazene je.Inak aj mne sa stal, že som kupila mäso a "divne" mi voňalo. Ja som taky polovičny vegetarian mäso moc nemusim, radšej si dam vypražany syr.

ebbi
autor
13. nov 2019

Je tazke kupit kvalitne maso☹ Tiez si myslim, ze to maso pravdepodobne nie je pokazene ale jest ho nebudem. Pre macku bude akurat....a tej by som tiez pokazene nedala.

dejka77
13. nov 2019

@taskataska Tiez som pocula, ze to vznika otlacenim.
@hyta Este je tu moznost, ze len v niektorych prevadzkach Billy to tak robia. Aj kolegyna sa mi stazovala, ze tam kupila nieco pokazene takze nieco na tom asi bude.

judar
13. nov 2019

@oli18 čisto dobre zomletý šrot kukurica-jačmeň-žito, daždom spŕchnutá volná vysoká tráva a žihlava a maso je chutné nie ako z obchodu cena za vodu a doma sa hodí také čudo na panvicu a z kila sotva pol kila masa po spare...kolko krát aj kuracina balená je všelijaká pobitá a do zelena až fialova človeku je zle už len pri pohlade nato

hyta
13. nov 2019

@nefertiti5843 Hm, pre niekoho je každá téma dobrá na hádku, všakže?😀

deti95060810
13. nov 2019

vôbec nekupujeme mäso v reťazcoch...kupujeme od mäsiara - resp. z družstva, ktoré predáva aj mlieko...

deti95060810
13. nov 2019

@ebbi si myslíš že pes alebo mačka bude žrať takéto mäso? Kúpila som kuracie prsia v predajni Makovec - predajňa je v areáli Kauflandu. Doma som dala mačkám - len ovoňali a odišli...to isté pes - ovoňal a zaliezol do búdy....čo my to vôbec jeme ....

cica8
13. nov 2019

Keby došiel hlad aj také mäso vám bude dobre.... 😂😂😂😂😂

deti95060810
13. nov 2019

@cica8 netáraj...

stanulienkat
13. nov 2019

Ja som taketo maso mala od masiara a povedal mi,ze to je oxidacia- ked je maso vystavene na vzduchu. Nesmrdelo,uvarila som a nic nam nebolo. A bol to znamy masiarsky retazec. Maso z SK.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
luciab19
13. nov 2019

@zora53 billa? Z billy jeden známy odišiel, pracoval tam ako mäsiar, pretože mu bolo proti srsti nahnite mäso obrezavat a baliť.

calendula321
13. nov 2019

@stanulienkat Nebolo to mäsiarstvo Achbergerova ?

taskataska
Odpoveď bola odstránená
h2
13. nov 2019

Ach, dievčatá, na každom balenom mäse je napísaný pôvod. Väčšinou to býva na spodnej strane tej vaničky, v ktorej je zabalené. Lenže ako tak sledujem ľudí pri nakupovaní, len minimum sa na tú zadnú stranu pozrie. Ja si to všímam vždy. V Lidli majú väčšinou poľské mäso, ale dá sa kúpiť aj slovenské, české, či maďarské. Poľské nekupujem. Ale ostatné áno a nemám s tým žiadny problém. Ja sa zase tak trochu obávam kúpiť mäso u mäsiara. Lebo tam nemám istotu, že to nie je mäso dovezené od niekiaľ, odkiaľ by som ho nekúpila. Navyše, pri pultovom predaji u mäsiara má mäso dátum spotreby najviac do druhého dňa.

stanulienkat
14. nov 2019

@calendula321 nie , bolo to to druhé mäsiarstvo

deti95060810
14. nov 2019

@taskataska zvieratá zacítia všetko...😉
nie sú vôbec fajnové...nie sú to dnu držané zvieratká...mačky obyčajné bez pôvodu a pes vlčiak...

boldo87
Odpoveď bola odstránená
three
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2