Zlé energie v byte
Ahojte, som presvedcena, ze mame v byte dlhodobo zle enrgie. Vedeli by ste mi poradit ako sa ich zbavit? Je tu citit stale napatie, nervozitu, aj dieta je nekludne.
pozývam k nám 🙂Myslím,že tam sa viac porozprávate
https://www.modrykonik.sk/group/8294/
Ja mám doma duchov bolo mi to povedané môj 5 mesačný synček mi veľmi zle spáva ja sa tiež cítim hrozne mám tu schopnosť že ich cítim je mi hrozne točí sa mi hlava tažko dýcha a často sa s manželom hádame berú nám energiu a oni sa dobíjajú chcela by som fakt nejakú dobrú osobu ktorá nám dom očistí nech ich pošle preč tam kam patria a nech očistí aj mna poznáte niekoho takého aké fakt dobrého s okolia BA Samorin ďakujem
@gabika2021987 pisem ip
Baby, a co Kosice? Zo mna sa muz smeje, ze co vymyslam. Ale asi pred dvoma mesiacmi sa mi krutila vkuse hlava, teraz ma caka operacia, zdravotny stav za polroka je dost divny..aj ked spim so synom 8 a viac hodin, stale som unavena. Syn je zaveseny cely den na mne,v ziadnej miestnosti nie je sam, co by mozno ako 15 m mohol byt. Chcem sa citit v nasom byte lepsie. Dakujem
Ahoj baby..venujem.sa očistenie priestorov,domácnosti kancelárií...viem pomôcť
mne sa neozvala
@tobilasko - napr. kamoške v istom období pravidelne niekto klopal na dvere od WC alebo aj od bytu (ona dnu, klopanie zvonku), a bola sama doma, stalo sa to potom aj jej dovtedy na takéto veci neveriacemu ocinovi. Jeden večer sedeli v obývačke všetci 4, celá rodina, a zrazu z ničoho nič sa celou silou zaplesli dvere - nebol ani prievan, ani dvere neboli pokazené, proste nič, žiadne logické vysvetlenie. To ešte hľadali logické vysvetlenie. Ale na ďalší deň zase - všetci pozerali telku, a dvere zavreté, zrazu rana ako z dela a sklo v tých dverách sa roztrepalo (proste ako keď niekto päsťou vrazí do sklenených dvier) - nebol ani prievan ani nič, žiadne okolnosti, ako by sa to dalo logicky vysvetliť tieto veci kadejaké, aj zvuky počuli, dvere sa im "zatvárali".. a také kadečo.
baby, dajte si radsej vysvatit byt knazovi, pripadne sa s nim porozpravajte co s tym, ale nerieste roznych sarlatanov, co narabaju s energiami, prave to je velakrat dovodom takychto problemov- ani neviete, s akymi energiami oni sami vlastne pracuju-prave navstevami u vestcov a u roznych takychto "guru typkov" potom ludom narastaju este vacsie "tlaky" a nevedia ako dalej.
Ahojte, nepoznáte niekoho v Košiciach, čo vie takto vyčistiť byt? Dakujem 🙂

Naramky z ametystu krystalu a ine...vyabam ..album