icon

Zlé energie v byte

bambinkaa
18. apr 2012

Ahojte, som presvedcena, ze mame v byte dlhodobo zle enrgie. Vedeli by ste mi poradit ako sa ich zbavit? Je tu citit stale napatie, nervozitu, aj dieta je nekludne.

Strana
z3
ossr
18. jún 2015

Naramky z ametystu krystalu a ine...vyabam ..album

ossr
18. jún 2015
bubu62
8. mar 2016

@adriana7 mate cislo na toho pana?

pajinka23
12. mar 2016

pozývam k nám 🙂Myslím,že tam sa viac porozprávate
https://www.modrykonik.sk/group/8294/

gabika2021987
8. máj 2016

Ja mám doma duchov bolo mi to povedané môj 5 mesačný synček mi veľmi zle spáva ja sa tiež cítim hrozne mám tu schopnosť že ich cítim je mi hrozne točí sa mi hlava tažko dýcha a často sa s manželom hádame berú nám energiu a oni sa dobíjajú chcela by som fakt nejakú dobrú osobu ktorá nám dom očistí nech ich pošle preč tam kam patria a nech očistí aj mna poznáte niekoho takého aké fakt dobrého s okolia BA Samorin ďakujem

bubu62
8. máj 2016

@gabika2021987 pisem ip

miluckatnv
7. aug 2016

Baby, a co Kosice? Zo mna sa muz smeje, ze co vymyslam. Ale asi pred dvoma mesiacmi sa mi krutila vkuse hlava, teraz ma caka operacia, zdravotny stav za polroka je dost divny..aj ked spim so synom 8 a viac hodin, stale som unavena. Syn je zaveseny cely den na mne,v ziadnej miestnosti nie je sam, co by mozno ako 15 m mohol byt. Chcem sa citit v nasom byte lepsie. Dakujem

beanut
15. okt 2016

Ahoj baby..venujem.sa očistenie priestorov,domácnosti kancelárií...viem pomôcť

stankag7
9. apr 2017

@adriana7 dobry den. Mozem vas poprosit tiez o kontakt na pana, ktory by mi pomohol s ocistou domu od zlej energie? Dakujem

bubu62
9. apr 2017

mne sa neozvala

tobilasko
7. apr 2018

@katrinka8 a co sa im dialo v byte, ak smiem vediet ?

katrinka8
9. apr 2018

@tobilasko - napr. kamoške v istom období pravidelne niekto klopal na dvere od WC alebo aj od bytu (ona dnu, klopanie zvonku), a bola sama doma, stalo sa to potom aj jej dovtedy na takéto veci neveriacemu ocinovi. Jeden večer sedeli v obývačke všetci 4, celá rodina, a zrazu z ničoho nič sa celou silou zaplesli dvere - nebol ani prievan, ani dvere neboli pokazené, proste nič, žiadne logické vysvetlenie. To ešte hľadali logické vysvetlenie. Ale na ďalší deň zase - všetci pozerali telku, a dvere zavreté, zrazu rana ako z dela a sklo v tých dverách sa roztrepalo (proste ako keď niekto päsťou vrazí do sklenených dvier) - nebol ani prievan ani nič, žiadne okolnosti, ako by sa to dalo logicky vysvetliť tieto veci kadejaké, aj zvuky počuli, dvere sa im "zatvárali".. a také kadečo.

cicka33
9. apr 2018

baby, dajte si radsej vysvatit byt knazovi, pripadne sa s nim porozpravajte co s tym, ale nerieste roznych sarlatanov, co narabaju s energiami, prave to je velakrat dovodom takychto problemov- ani neviete, s akymi energiami oni sami vlastne pracuju-prave navstevami u vestcov a u roznych takychto "guru typkov" potom ludom narastaju este vacsie "tlaky" a nevedia ako dalej.

tobilasko
9. apr 2018

@cicka33 ja najskor skusim pouzit salviu na ocistenie bytu

tobilasko
9. apr 2018

@katrinka8 dakujem ... verim tomu, bohuzial :(

katrinka8
9. apr 2018

@tobilasko - oni to dali prečistiť jednému pánovi, potom to prestalo. A odsťahovali sa do domu, ale nie kvôli tomu, stavali ho už predtým, ako to začalo.

slimacikzv
23. máj 2018

Ahojte, nepoznáte niekoho v Košiciach, čo vie takto vyčistiť byt? Dakujem 🙂

ankare
23. máj 2018

Aj na čistenie odporúčam @jansticka, vie aj na diaľku.

mon_ka91
13. aug 2018

@adriana7 Ahoj, mohla by som poprosiť kontakt na toho pána? Ak ho ešte máš teda lebo vidím že je to dosť starý príspevok 😏

iwwwka
30. dec 2021

@adriana7 je to este aktualne prosim?

iwwwka
1. jan 2022

@adriana7 mohla by som poprosit kontakt?

Strana
z3