Zlodejka v Martine

majkabr
19. jún 2014

Mamičky s kočíkmi v Martine dajte si bacha hlavne v obchodoch !!! Chodí taká nižšia pani velice sa tvári že si vyberá tovar a druhou rukou Vám šmátra v kočíku a kradne.
dnes mala polepenú tvár leukoplastmi a obväzmi. Ináč neviem čo v takomto prípade robiť??? Mne našťastie nezobrala nič, lebo jedna pani ju našťastie zbadala a upozornila ma nato, že mi rozopína zips na vrecku v kočíku a šmátra mi tam. A predavačka ju zato hneď vyhodila z obchodu. Volať políciu oplatí sa to alebo čo???

katrinka8
19. jún 2014

@majkabr - dakujem za info, dam si vacsi pozor na ludi, lebo ja si veru niekedy nevsimam, kto sa okolo mna obsmieta 😒 Myslim, ze by mozno malo zmysel volat policiu, minimalne by ju to mohlo vystrasit a prestala by s tym. Len to by asi predavacky museli zavriet obchod, aby neusla. Ci?

majkabr
autor
19. jún 2014

@katrinka8 Veď toto musela by zavrieť ochod a či by tam nezačala stvárať alebo ohrozovať malé ???

katrinka8
19. jún 2014

@majkabr - ale hadam nie, prepanajana! Ja som zazila raz v Demre, ze zavolali na taku babu policajtov, lebo kradla. Ale ich tam bolo viac - tych predavaciek. Nejake ju zdrziavali a medzitym druhe zavolali policajtov. Takze obchod zatvarat nemuseli.