icon

Zmenili ste názor na jedlo alebo film z detstva?

Dnes o 06:15

ktoré jedlo ste v detstve nemali radi a teraz áno
ktorý film

neznášala som pečienku a lečo a halušky
neznášala som Harryho Potter, teraz si to rada pozriem.

mirola
Dnes o 06:17

vsetky privarky a kremove kolace.. to nelubim doteraz.. a filmy z prostredia Westernu - tiez doteraz pretrvava..

dandulla
Dnes o 06:20

Nemala som rada paradajky v destve teraz ju mam rada ale jesť ju nemôžem dúfam keď ma zoperujú že potom už hej a film nemám žiadny že ho neznášam.

billy_jean
Dnes o 06:27

Z nejakého dôvodu, ktorý neviem pomenovať, som neznášala tarhoňu, slovenskú ryžu a fašírky. Naopak to, čo som v detstve mala rada - ryžový nákyp, dukátové buchtičky, palacinky, parené buchty - dnes už nemusím.

mmia96
Dnes o 06:29

Nemala som rada polievku z fazuľových strukov, teraz mi chutí. Neznášala som lokše, granadír 🤢 to doteraz neznesiem a nedokážem zjesť okraje z pizze, konček chleba, kôrky. V detstve som nemala rada celkovo tie klasické staré české a slovenské filmy, teraz si ich veľmi rada pozriem.

anonym_f3e3cf
Dnes o 06:34

@anonym_autor Harry Potter v mojom detstve ešte ani neexistoval, nie film ani len kniha. A nezaujíma ma
Jediné čo nemusím je Mrázik, a trvá to od môjho detstva.
Čo sa týka jedla paradajková polievka a granadír, od 4r ich nemusím

liliputka2131
Dnes o 06:40

Zemiakove placky som neznasala az pri poslednom tehotenstve mi zachutili a film Winnetou 🤢ako dodnes to neznasam ,ale hláška bledá tvár sa mi páči aj ju použivam 🤣

titla
Dnes o 06:50

Nemala som rada kyslu kapustu a bryndzu a teraz ich milujem. A tiez ma nebavili dokumenty, co je momentalne moj oblubeny zaner.
A naopak zjedla som drzkovu polievku, co teraz nehrozi a neznasam americke komedie s jednoduchym humorom.

stellarstar
Dnes o 06:53

Nie je nič čo som nerada jedla a z filmov vojnové som nemala rada a nemám rada dodnes

btus
Dnes o 06:56

neznášala som špenát, teraz h mám rada. Milovala som čírovú polievku, teraz by som ju už asi nezjedla. Milovala som všetky Winneuovky. A nemala som rada seriál: Leto s Katkou. A ešte nepáčili a dodnes sa mi nepáčia filmy s Vlatom Burianom.

a0
Dnes o 07:02

Špagety a pizzu. Dnes ich milujem. Nemala som rada winnetou a stále ho nemám rada 😅

anonym_f35cde
Dnes o 07:08

Mne nič nenapada ja som asi zjedla vsetko 🤣 ale často sme mali fazuľu a šošovicu, tak to nemusím.. a este horalky, tie tiež nemám rada, lebo som mala každý deň na desiatu horalku. Filmy slovenské a české som nemala rada a nemám ich rada doteraz (niečo ako Pelíšky, Vrchní prchni, Tankový prapor a podobne) a ani rozprávky nemám rada, nepozerám ani na Vianoce.

maddie1711
Dnes o 07:09

Z veci ktoré som nezjedia a teraz áno je iba Žemlovka (paradoxne mi Zachutila v nemocnici 😂) inak ostalo všetko po starom

anonym_62ddd8
Dnes o 07:10

@anonym_autor zjedla som všetko okrem cibule, teraz zjem aj cibuľu.

Film som mala najradšej Sám doma, teraz filmy nepozerám.

marsmykkok
Dnes o 07:31

@anonym_autor Nemala som rada rozprávky, slovenské filmy a fantasy a všetkých Harry Potterov a podobných a to ostalo. Z jedál mi napadá jediné polievka-vývar slepačí alebo hovädzí, ako dieťa som ho nejedla vôbec, teraz si občas dám, nie je to moja najobľúbenejšia polievka, ale raz za čas si dám.

anonym_98ad29
Dnes o 07:52

Ja som nikdy nemala rada sosovicovu a mliecnu polievku, kakao s kozou a drozdovu natierku. A to mi zostalo.
Nemala som rada vodnaty spenat a leco. Teraz ich mam rada, ale poctivo pripravene.
A nikdy som nemala rada take tie ceske stare rozpravky ( ta s golemom, princezna so zlatou hviezdou na cele a taka ta s docolo v nejkej jaskyni - total depresivna..).

lusilla
Dnes o 08:11

Ako malicka som mala rada tarhonu, potom v obdobi detstva co si pamatam som ju nemusela a ako dospela som ju zacala jest. Neznasala som bryndzove halusky, teraz ich uz zjem ale vacsinou len doma ked ich sama priprvujem, v restauracii si ich neobjednam ale ked deti nedojedia tak viem dojest. Film nemam neako takto zafixovany ale ako mala som rada pocuvala Elan a teda ten dnes neviem vystat a pocuvat. Tiez som nemala rada pavukov, bol to des, teraz ako sme sa prestahovali na dedinu a je ich tu milion ako keby moja panika presla do utoku cize uz nemam zachvat kriku teraz zabijam nekompromisne 😅

rusalinka
Dnes o 08:12
@mmia96

Nemala som rada polievku z fazuľových strukov, teraz mi chutí. Neznášala som lokše, granadír 🤢 to doteraz neznesiem a nedokážem zjesť okraje z pizze, konček chleba, kôrky. V detstve som nemala rada celkovo tie klasické staré české a slovenské filmy, teraz si ich veľmi rada pozriem.

@mmia96 my dve by sme sa výborne dopĺňali pri spoločnom stravovaní, lebo mne stačí samotná kôrka a krajček na chlebe a okraje z pizze nikdy nenechám nedojedené 😀

anonym_0d0eb2
Dnes o 08:32

Neznasala som kavu, nechapala som, ako to niekto moze pit. Nejedla som hriby, olivy, cierne/zelene korenie, spenat... teraz akurat mam otvoreny nakladany zeleny peper a jem ho len tak po lyzickach. Bez kavy ani nezacnem den. A hej, milovala som Nutelu a cokoladu vseho druhu. Teraz si sice tiez dam sladke, ale pri predstave, ze vyjedam Nutelu alebo Salko lyzickou, ma az striasa.

rachel36a
Dnes o 10:00

Ja som meznasala červenu kapustu,teraz ju milujem
..naopak som mala veľmi rada paradajkovu omáčku a twraz ju nemusim

marienka1989
Dnes o 10:14

ja som v detstve nezniesla v jedle cibuľu, napínalo ma, teraz bez nej nevarím skoro nič, do základu vždy a jedine cibuľa😎a tiež som nenávidela dusenú kapustu, teraz ju milujem. Čo sa týka filmov, nie, že by som nejaký nenávidela, ale strašne som sa bála, keď šiel v telke Nožnicovoruký (niekde "Strihoruký") Edward, mala som z neho hrôzu, teraz ten film milujem❤ ako dieťa som asi nedokázala oceniť prednosti Johnyho Deppa😅😅😅