Zneužíva susedka parkovanie pre ZŤP osoby?
Susedka ma drahé BMW, do prace nechodí pretože nepotrebuje. Čo ma zlosti je že auto dava na miesto pre vozíčkarov. Nikdy v živote do auta jej nenastupoval nikto zo zdravotným postihnutím. Minule boli na návšteve našich susedov známi, ktorí majú reálne chorého v rodine a zastavili na parkovacie miesto. Do predu na okno dali že majú preukaz. Susedka im povedala aby preparkovali auto🤦♀️ že je to jej miesto aj keď len vybavene. Ostala som v šoku lebo ľudia majú reálne problémy a musia hľadať inde miesta a tato kráľovná si chodí kade tade a vie že na “jej” miesto nikto nezastaví. Chore a som nazlostena že takto takito sprosti ľudia berú chorým miesto. Ako by ste reagovali? A tu už nejde o to, že sa človek nemá starať. Ale keď raz vidím, že je zdrava, nikdy nikto nenastupoval do auta chorý tak ako. To je už cez hranu
Stále si neodpovedala či tam ona má reálne parkovací preukaz v aute. A áno ak má parkovací preukaz mohla si vybaviť priamo miesto len pre seba. Normálne sa informuj na úrade.
Ty ale nerozhodujes o tom kto dostane Parkovací preukaz. Na to je zakon a nie je to len pre vozičkárov. To ze ty nevieš čo jej je a závidís, že ma Parkovací preukaz neznamená, ze si ho kúpila 😄 nie neboj sa nemám ho na hlavu a tiez to veľa ľudí štve, keď vystúpim z auta po svojich 😄
Závidieť choroby je najhlbšie dno
moja mama mala rakovinu a mala takýto preukaz.
@lakebabe tak vidíš 🙂 z toho čo pises, tak si vyzadujes aby som ťa ľutovala ale takých ako ty by bolo, drzá ako opica 🤮 že ja závidím 🙂 si ma rozosmiala 😆
Ty asi stále nechápeš,že to miesto je s najväčšou pravdepodobnosťou pridelené jej osobne a vtedy jej tam nemá čo kto iný parkovať 🤦🏻♀️
@zuzanita1609 to je úplne bežné tiež som si veľa krát vypočula krásne pomenovania , keď som nechala auto na invalidovi a vystúpila po svojich 😄 a ešte k tomu drahé auto😄 ľudia zavidia všetko aj ztp, aj id ,aj parkovisko 😄
Pokial je to vyhradene pre invalidov a nie jej na SPZ, tak tam moze zastavit hocikto s tou kartickou aj navsteva. Ak preparkovali, tak su blbi no a ty.. dobre rano..
@30katrusa40 budem sa informovať, lebo minule vystúpila z auta opitá, no katastrofa… a ini čo sú chorí, tak hľadajú miesto ďalej od vchodu aby vôbec zaparkovali
Ale stále si nedala odpoveď má reálne preukaz vystavený v aute ?
@30katrusa40 ako kedy 🤦♀️keď je triezva dá ho na okno. Keď je pod vplyvom tak nedá
Autorka, lenze ked ona si plati za to miesto, nema jej tam nikto parkovat. Z ludskeho hladiska samozrejme je to bezohladne, ale mala pravo im povedat nech to preparkuju aj ked su ZTP.
Teda ešte aj chodí Autom ožrata😄 ty si iný bajkar 😄😄😄
Uz je aj alkoholička... mňa vystrie 🤭😁
Mňa na tom najviac zaráža tá predstava ako niekto sleduje z okna invalidnú susedu či, ako a kedy nastupuje a vystupuje z auta. To akože fakt???
@zuzanita1609 za chvíľu napíše že si pod oknami pri aute snupe koks na parkovisku 😄
@lakebabe keď nepoznáš okolnosti tak neprispievaj do diskusie. Ako jedovatý had si. Mk je na to aby som sa mohla niečo opýtať. Keď chceš rýpať, rob zlo doma, tam sú už na teba zvyknutí.
Ja nerypem ja sa na tebe smejem 😄
@belasy_motylik nesledujem, mám 3 deti, denne chodíme von aj 3x čiže chceš nechceš vidíš🙂
@lakebabe no typická prizemna slovac, nič si nikdy nedokazala a jedine čo vieš, tak sa smiať. Smutne, na zamyslenie ale ty iná nebudeš.
😄😄😄 typická prízemná slovac si akurát ty co spehuješ susedov z okna a zavidis im Parkovací preukaz 😄 ale úplne typická 😄
Veď si vybavila, úplne bežná prax. A invalid nie len vozickar 🤦🏻♀️
Jediný zákerný človek co tu rieši negatívne veci si ty, co spehujes susedov nikto iný
Tak keď ho tam nedá vtedy vystriehni a zavolaj policajtov. Otázne je či je ozaj naliata alebo má skrátka také stavy vyplývajúce z jej zdravotného stavu.
@30katrusa40 pije, často už boli u nej policajti lebo v noci robila bordel, volali ich susedia. Mne by fakt mohlo byt jedno kde ona dá auto. Ale keď sa chváli, že to ma vybavene a často pije, tak jednoducho mi to nie je jedno a aspoň nejako sa snažím pomôcť reálne chorým. Sused minule bez nohy išiel s dcérou a mi spomenul, že zaparkovali o 6 vchodov ďalej lebo …
@natalia2007 Ak má miesto zaplatené, tak tam musí byť zvislá značka P RÉSERVÉ s EČ jej auta. O tom pokiaľ viem v diskusii nepadlo ani slovo.
Zavolat policíu ak sa nepreukaže preukazom dostane pokutu 350 eur na mieste ak nezaplatí do nejakých dni pokuta sa vyšplha až na tisic eur.
Fakt som to začala čítať a myslela si, že nejaká opica parkuje na mieste určenom ZTP. Nakoniec z toho vyplynie, ze opica si ty a ona ZTP, s ktovie akym problemom, kedze po soferovani ma problemy s chodzou a tebe sa zda, ze je opita. Ako. Toto je gol. 🙈

@martul Dakujem už rozumiem 🙂