icon

Zomieranie 40-ročných ľudí

24. máj 2023

Normálne sa obávam 40ky. Za posledný mesiac v mojom okolí zomreli 4 ľudia čo mali málo cez 40, bez zdravotných ťažkostí, vážnych diagnóz. A teraz ešte aj Heriban. Tiež málo po 40ke.
Čo sa to deje??? 😰😰

paola881
24. máj 2023

@makakova ja by som Ti dopriala vidieť ako vyzerali takí čo mali názor ako ty .. ako sa 40-50r ľudia bez predchorobia dusili a ani s najvyšším prietokom O2 im SpO2 nestúpla viac ako na 60 . Kks takéto reči očko / neočko ako fakt .. a to sú všetci tí čo sú teraz za Rusko , Soroša a pod chujovske názory . Kolegyňa neočko skončila na 3 týždne na kovid odd , hádaj či zmenila názor . Ja ako očko ani neviem , že som kovid mala . A hádaj aký pomer očko / neočko pacientov sme mali na odd a v akom pomere umierali … 🙄🫠

liljana
24. máj 2023

@paola881 Vidis, tym geniom ani nedoslo, ze skoncili na oddeleni a ledva prezili (niektori ani nie) kvoli vlastnej blbosti. To uz je ale zakon prirody, ze slabe ohnivko retaze musi povolit a preziju ti schopnejsi.

makakova
24. máj 2023

@paola881 ja ako neocko som mala covid 2x a priebeh normálny 🤔 ked uz polemizujes

divokykonik
24. máj 2023

Ach moje nervy, všade len čítam o tom, ako za všetko môže vakcína. Keď mi spadne na hlavu tehla z okna, tak to určite bude vakcína.

alenamihal
24. máj 2023

@makakova mna by velmi zaujimalo ako vies ,ze on sa prave dal zaockovat ? Ked uz attakujes na ockovanie...a co ak je pravda opakom,ze postcovidovy syndrom mu dopomohol k tomu ? Lebo ja poznam presne take pripady...

paola881
24. máj 2023

@makakova o to lepšie . Ja nepolemizujem preboha 🤦🏻‍♀️ Videla som realitu a prepáč , už nemám energiu na tieto ničím nepodložené reči antivaxerov ..

paola881
24. máj 2023

@divokykonik vakcína spolu so Söröšom minimálne .

kiwi3
24. máj 2023

@makakova ja ako 4x ockovana som nemala covid ani raz

makakova
24. máj 2023

@alenamihal a kde hovorím ze on konkrétne sa dal očkovať? Hovorím že to môže byt príčina umrti mladých ľudí.. kludne aj to co píšeš...prostw to co sa dialo tieto roky,stres,choroby, očkovania...

makakova
24. máj 2023

@kiwi3 gratulujem ti

liljana
24. máj 2023

@divokykonik Kedysi, ked niekomu ochorela krava, ci niekto v rodine, ... mohli za to carodejnice a obcas nejaku chuderu upalili. Potom to (nastastie) vyslo z mody. Niektroi ludia sa nezmenili ani o 300 rokov neskor. Ti predtym mali aspon ospravedlnenie, ze poddani nechodili do skoly, nevedeli citat, veda nebola tam kde dnes.

sasa1310
24. máj 2023

@makakova to potom strašne málo ľudí zomiera, podľa tejto tvojej teórie.

kvetinka75
24. máj 2023

@makakova načo sa zbytočne rozčuľuješ, kašli na to. Sú ľudia, ktorí tomu na 100% veria a iné si nepripúšťajú. Teiž nie som očko. Mám na to svoj názor ale zase nebudem tvrdiť že za všetko môže vakcína, keďže choroby a úmrtia tu boli. Každý si je strojcom svojho šťastia. Nikdy nevieš čo je kedy lepšie. Sesternicina šéfka skončila po 2 očkovaniach na ID. Nevedia jej lekári pomôcť. Ja som tiež videla také stavy, že 2 týždne po očko, mladý človek, ledva stále na nohách, ruky nemohol poriadne zodvihnúť, ohnúť ale vyhlásil, aj keby to bolo z očkovania, neľutuje. Jemu uškodilo, iným pomôže. Aj to mal zdiagnostikované ako postvakcinačné. Čo zabeire jednému, druhému môže uškodiť. A to je pri všetkom.

kiwi3
24. máj 2023

@liljana neviem, ci sme od tohto az tak daleko, ked si zoberies, kolko ludi tu je povercivych a za ich nestastie moze zasadne len niekto iny. nastastie su tu nejake zakony... inak by sa to dialo stale. verim tomu.

terezka1947
24. máj 2023

Ľudia zomierajú,od malých detičiek,po starých ľudí....
To len dnešná doba človeka umelo necháva v pocite nesmrtelnosti-staci sa zdravo stravovať,športovať,žiť bez stresu.
Lenže každý máme cestu a dĺžku života inú.
A zomrieť musí raz každý.

liljana
24. máj 2023

@kiwi3 No najhorsie je, ze carodejnice neupalovali z hluposti, ale 1. cielene aby okradli tych ludi o majetok 2. aby vyvolali strach u primitivnych ludi pred svetskou mocou, cirkvou a tak v tej dobe mohli lepsie ovladat ludi. Upalovaci vtedy vobec neboli sprosti. Tak isto nie je sprosty ani Fico, Kotleba,... ked vyvolavaju cielene v ludoch v uliciach strach, stvu ich proti sebe navzajom a o lasku k bliznemu im urcite nejde.

kvetinka75
24. máj 2023

@liljana každá doba má to svoje na ovládanie ľudí

miriam11
Odpoveď bola odstránená
terezka1947
24. máj 2023

@makakova a vieš,že nemusí?už netreba robiť strašiaka z toho covidu a očkovania.
Sused,mladý chlap,športovec šiel na bicykli,prišlo mu zle....ľudia chodili okolo,videli ho ležať na zemi,vládal iba kyvat jemne s rukou a nikto si ho nevšímal. Spomínal,že veľa ľudí prešlo a iba pozerali....prebral sa až v nemocnici,kde mu potom lekári vraveli,že nejaké dieťa mu privolali záchranku. A ockovany nebol😁
Je to jednoducho život.

paola881
24. máj 2023

@miriam11 dobre 😂

liljana
24. máj 2023

@miriam11 Stovky, ale nie miliardy z miliard ockovanych. Nikto nepopiera, ze ockovanie u niektorych ludi nema aj vedlajsie ucinky. Na roznej baze je to casto zoslabnuty ockovaci kmen, ktory u oslabenych ludi moze spustit covid aj s jeho nasledkami. Ale u drvivej vacsiny ludi to prebehlo v poriadku a zastavilo epidemiu.

top_manazerka
24. máj 2023

@paola881 vykašli sa na ňu, ocividne je to jednoduchšia bytosť. Ich dezolatske dezinformatorske weby majú vždy pravdu. Vysoká skola života to istí 🤣🤣🤣🤣

ndrag
24. máj 2023

Mam pripad v okoli, zena 40+ zomrela na infarkt. Bolo to kvoli zanedbanemu zivotnemu stylu spojenemu s metabolickou vadou. Inak tieto veci nebolia, pri klasickej pasivite a la zivotny styl ani necitit, ze je nieco zle a ked clovek nechodi na preventivne prehliadky, tak ani nezisti. Kym nieje neskoro. Btw kovid vtedy neexistoval a ani vakciny na ktore by sa to dalo zvalit ;).

paola881
24. máj 2023

@top_manazerka no veď ja nemám chuť dotyčnej nič vysvetľovať už 😁

saxana000
24. máj 2023

Zomieraju aj spickovi sportovci aj obycajni chlapi na dedinskom futbale len sa zvalil a bolo.nevies ci ti nerupne cievka v mozgu alebo srdce neroztrhne masivny infarkt..bezne si specialne vysetrenia robit nedavame je vela diagnoz ktore nemaju ziadne priznaky.ludia su uponahlani vystresovani ani nezijeme vsetci zrovna najzdravsie..niekde sa to podpise viac niekde menej...

ika11123
24. máj 2023

Ale nezomieralo sa tak naši starý rodičia sa dožili aj 100r každý si pestoval svoje alebo choval ....v dnešnej dobe nás kŕmia ktovie čim všetkým samá chémia... človek si myslí že keď si kúpi zeleninu že žije zdravo....ale tie postreky a všetko možné čo na to používajú a ešte dajú že bio ....aj to je príčina podľa mňa

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
terezka1947
24. máj 2023

@ika11123 ale kde.....veď niekedy ľudia vytrapeni z polí,z roboty v lesoch zomierali skoro. Skoro ženy rodili a skoro aj zomierali. Teraz sa posl.jedna,či dve generácie natiahol vek.

kvetinka75
24. máj 2023

@ika11123 ono to je jedno s druhým. Ak niekto dostane infarkt vieš príčinu prečo zomrel ale nevieš, čo ho k tomu doviedlo. Či stres, strava, lieky. Niečo muselo. Ale dokázať to nedokážeš. Môžeš sa len domnievať. A takých infarktov je a bude ešte veľa.

luccija
24. máj 2023

Každý nech začne od seba
Koľko ľudí nechodí na prevencie neraz tu čítam, že ženy neboli u gynekológa od pôrodu aj 3,5 r na cytologii.Ani nevedia aký majú tlak, cukor, cholesterol.Prevencia by mohla byť lepšia, ale vďaka aj za takú.