icon

Zomieranie 40-ročných ľudí

24. máj 2023

Normálne sa obávam 40ky. Za posledný mesiac v mojom okolí zomreli 4 ľudia čo mali málo cez 40, bez zdravotných ťažkostí, vážnych diagnóz. A teraz ešte aj Heriban. Tiež málo po 40ke.
Čo sa to deje??? 😰😰

Strana
z7
vevapeto
26. máj 2023

Čo to znamená “špičkový zdravotný štýl?”
Ak sa chcete dožiť dôchodku a aj ďalej, nestarajte sa len o telo ale hlavne o psychiku.

rawmamka
26. máj 2023

@0silvia0 Nikto z nás tu nevie, či Dano bol alebo nebol očkovaný, či to bolo geneticky dané alebo nie, či za to mohol stresujúci pracovný život, fajčenie, nezdravé stravovanie,......alebo práve naopak bol Dano skôr ten človek, ktorý sa snažil žiť čo najzdravšie v rámci svojich možností, aby tu bol čo najdlhšie pre svoje malé deti. Lebo tých možností je nespočetne veľa a nikto z nás nevie čo bolo skutočnou príčinou úmrtia (niečo objasní až pitva), preto je minimálne nekorektné rozoberať a tvrdiť, že "zomrel preto, lebo"...... Ľudia zomierali aj pred covidom, aj teraz po covide - aj tí očkovaní, aj neočkovaní. Niekomu očkovanie doslova zachránilo život a niekto covid prekonal aj bez očkovania. Niekto má následky po očkovaní, niekto po prekonaní covidu bez očkovania. Preto prestaňme súdiť, hodnotiť a radšej si buďme nápomocní v každodennom živote.

zuzuzula
26. máj 2023

@rawmamka ďakujem a ano chápem len mi to prislo ze všetci čo sme sa nedali očkovať proti covidu sme v jednom vreci ako dezole nehodni života a podporujeme ešte aj rusko to ma najviac mrzi

Každopádne rodine vyjadrujem úprimnú sustrat keďže sa to tu vzhrlo co mi je ľúto a nesmierne smutne.. Nech sa drzia aj keď je to neskutočne ťažké 😔

rawmamka
27. máj 2023

@zuzuzula Neboj sa, je veľmi veľa zaočkovaných ľudí, ktorí absolútne chápu tých, ktorí zaočkovaní nie sú. A verím tomu, že to platí aj naopak. Aj u nás v rodine sú takí aj takí a vychádzame spolu bez problémov, pretože vieme, že každý mal na to svoje dôvody a rozhodol sa až potom ako zvážil všetky + aj - . Problémy robia v oboch skupinách len tí, ktorí sú tou svojou pravdou úplne posadnutí a nie sú schopní akceptovať názory iného, s tými sa neoplatí ani diskutovať, pretože to sú zväčša ľudia, ktorí majú "klapky na očiach" v takmer všetkých otázkach, sú netolerantní, neempatickí.

Strana
z7