icon

Zomieranie rodičov malých detí: Prečo je život taký krutý?

12. nov 2024

Aj vám príde strašne smutno ,keď vidíte niekde na FB ,že napríklad umrela mama dvoch/troch detí ( nejde o počet,ale skôr o ten vek napríklad do 5 rokov,ale to je jedno ) prečo to tak je že niekto si užije s rodičom napríklad celý život a nejakému dieťaťu malému to není vôbec dopriate,ach jaj ten život vie byť strašne krutý 😏😏😔 každý človek čo ostane sám s malými deťmi má u mňa neskutočný rešpekt

Strana
z2
dory11
15. nov 2024

Áno je teraz dnes v okolí umrela mamina chlapcovi čo chodí do 3 triedy na ZŠ je mi to ľúto síce som ju nepoznala iba jej muža ale je mi ľúto toho dieťa áno ja keď vidím články že zomrela máma otec je jedno aké veľké dieťa vždy mi to príde ľúto aj keď zomrie dieťa .ale je mi ľúto aj deti čo žijú z rodičmi ktorý im ubližujú psychicky alebo fyzická alebo oboje .pri všetko. Mi to príde ľúto ale keď človek týra dieťa je mi to ešte viac nepríjemné kde sama som také dieťa bola ja tak saviem neskutočne vcítiť do ich pocitom tých detí .a jemu ľúto aj žien ktoré dieťa chcú a nedarí sami a potom sú tu takého čo si to dieťa nevážia nechcú ho alebo Sabo vzdajú a taký mám prípad v okolí matka sa zriekla dvoch chlapcov jeden 10 ročný 4tak na ZŠ a druhý asi 12 chlapci ostali v zriadeny neviem nazouv

darina77
15. nov 2024

@miska1997 Presne na to som myslela, že pri tomto trende starších rodičiek bude onedlho čoraz viac malých sirôt.

basska_b
16. nov 2024

Ja som citala, ze ludsky zivot je smrtelny od zaciatku do konca a treba to tak brat (to sa tykalo nenarodenych deti - este vacsia hroza je, ked umrie dieta a rodic ho musi pochovat). Ako, je to strasne v kazdom pripade a v kazdom veku. Jasne, ze mi ich je luto, ale dufam, ze tie deticky stale bude mat niekto rad 🙏🏻

Strana
z2