icon

Zomrela bývalá misska a modelka Mirka Fabušová

11. jan 2026

Fabusova, umrela, dalsi mlady clovek
Pytam sa preco? Ozaj tak mlady clovek ma znicenu pecen (alebo co je pricinou) ? Lieky, narkozy, drogy ci co?
Posledne sa velmi spomina plasticke operacie. Pritom ona bola pekna, predtym.
Ozaj nechapem :( tieto zbytocne umrtia. Je mi jej luto, je mi luto kazdeho ''mladeho'' zivota, toboz posledne vsade citam len o samej rakovine...aj ta Nvotova teraz :/

really8
11. jan 2026
@anonym_autor

@really8 velmi suhlasim s tym co pises. zaklad je ozaj strava , zivotny styl, spanok a pohyb.

@anonym_autor a samozrejme urcite ficala na nemoznych dietach

iwesska
11. jan 2026

Ona mala psychicke problemy,zapijala ich. Nevedela sa vyrovnat s tym,ze nemoze mat dieta a zit vo vecnom luxuse.

vler
11. jan 2026
@anonym_autor

@vler tie narkozy tiez nie su ziadna velka vyhra, dobra zataz to je

@anonym_autor neprispievaju k skrateniu zivota.

autor
11. jan 2026
@vler

@anonym_autor neprispievaju k skrateniu zivota.

@vler ok nehadam sa, ale posledne upozornuju na tie plasticke operacie, kolke mlade pomreli na celom svete

anonym_04f6af
11. jan 2026

Fabušová pila, a veľa.
Však bol toho stále plný net.

really8
11. jan 2026
@anonym_autor

@vler ok nehadam sa, ale posledne upozornuju na tie plasticke operacie, kolke mlade pomreli na celom svete

@anonym_autor za chvilu budu dalsi lebo ozempic. A sak kazdy ma co chce. Kto si neuvedomuje ze telo ma len jedno a raz tak hold....

anonym_eef8d2
11. jan 2026

Keď bola v bez servítke prvé dva dni natáčania ju triaslo ako by jej niečo chýbalo .Tretí deň ako tak a posledné dva dni bola totálne opitá.Bolo na nej vidieť že má nejaké závislosti.Vraj psychiatrické lieky kombinovala s alkoholom a ktovie čo ešte ...Jasné že jej odišla pečeň.Ale krásna žena bola

maca1984
11. jan 2026

Tie jej alkoholické, a možno aj drogové výčiny ju žiaľ doviedli k smrti.
Áno, je mi ľúto jej ako človeka.
Ale nemala násť rokov aby si neuvedomovala čo robí, a aké možné následky to bude mať.
Škoda zmareného, prechlastaného života.

marci9
11. jan 2026

Kto je to Fabušová?

anonym_721349
11. jan 2026
@marca12

@anonym_autor Ona bola zrejme velmi nestastna. Tiez som ostala zarazena,ze umrela a potom som citala o nej. Tuzila po dietati. Viackrat potratila okrem toho ine psychicke problemy a vyzera to,ze nadmerne uzivala drogy aj alkohol. Skoda mladej zeny.

@marca12 ja som to tiez cital ze sa nevedela vyrovnat s tym ze nemoze mat deti, tuzila po usporiadanom zivote... vlastnej rodine, plus psychické problemy asi aj z toho. Starala sa posledne mesiace o imobilnu mamu...
Bulvar, media a vystupovanie ludi , vsetko to navonok co vidime asi neodraza to ako sa clovek vo vnutry citi, s cim bojuje. Mne sa zdalo z tv a z netu ze ona je taka party zena, a ze si uziva ten zivot tak a ona asi iba zakryvala co ju trapilo, neako si to kompenzovala tym. Smutne ako to dopadlo. Hadam ju uz nic netrapi a je jej dobre 😢

really8
11. jan 2026
@marci9

Kto je to Fabušová?

@marci9 napis to do googlu pane boze

autor
11. jan 2026
@really8

@anonym_autor za chvilu budu dalsi lebo ozempic. A sak kazdy ma co chce. Kto si neuvedomuje ze telo ma len jedno a raz tak hold....

@really8 tazko sudit, preco ludia podliehaju demonom. nie vsetci beru lieky pre zlepsenie psychiky a radsej piju :(

autor
11. jan 2026
@anonym_721349

@marca12 ja som to tiez cital ze sa nevedela vyrovnat s tym ze nemoze mat deti, tuzila po usporiadanom zivote... vlastnej rodine, plus psychické problemy asi aj z toho. Starala sa posledne mesiace o imobilnu mamu...
Bulvar, media a vystupovanie ludi , vsetko to navonok co vidime asi neodraza to ako sa clovek vo vnutry citi, s cim bojuje. Mne sa zdalo z tv a z netu ze ona je taka party zena, a ze si uziva ten zivot tak a ona asi iba zakryvala co ju trapilo, neako si to kompenzovala tym. Smutne ako to dopadlo. Hadam ju uz nic netrapi a je jej dobre 😢

@anonym_721349 presne, tiez myslim ze velmi trpela, a snazila sa to skryvat tym extravagantnym vystupovanim.

anonym_5a5d57
11. jan 2026

Netusim kto to bol, ale poviem ti, nam v rodine zomrela mlada baba, vazny problem s pecenou, nikdy nepila ani nic podobne, nedozila sa ani zaradenia na transplantacnu cakacku…

anonym_b9a672
11. jan 2026

Na cirhozu pecene zomierajú aj ľudia, ktorí nevypili kvapku alkoholu, aj tí, ktorí neboli často pod narkozami.
Mne ťahá na 40 a mam za sebou 9 narkoz a pečeň zdravú. Veľa robia aj lieky, známa zomrela na cirhozu pecene, nikdy nepila, ale mala raz veľmi vážny zdravotný stav a bola v umelom spánku 2 mesiace, dostávala kokteily liečiv vtedy aj dlho potom, az to jej pecen nezvládla. Kombinácia alko plus lieky, dlhé roky, tak to je ako pomalá samovražda. Každopádne dodnes som nevedela kto to je M.Fabušová, a je mi veľmi ľúto, ze odišla v tak mladom veku , a ze vlastne nezažila v živote to, po čom najviac túžila...

anonym_526de7
11. jan 2026
@anonym_autor

@vler tie narkozy tiez nie su ziadna velka vyhra, dobra zataz to je

@anonym_autor je to záťaž, ale nie až taká, ako si myslíš. Máme známeho, ktorý má za sebou 16 operačnýcn zákrokov v celkovej narkóze. Nie plastické operácie, ale zdravotné komplikácie. Má takmer 70 rokov a po haváriách sú ľudia tiež viac krát v narkóze a dožijú sa pekného veku

anonym_7f8f05
11. jan 2026
@anonym_autor

@sszuzu8 v mojom okoli zomieraju 40-50rocni ludia. neskutocne :(((((

@anonym_autor Aj u nás ..

anonym_7f8f05
11. jan 2026
@anonym_autor

skor ma zaujima, ci aj tie narkozy kvoli plastikam tomu nedopomohli

@anonym_autor Tak rozhodne neprospieva zdraviu...ale ak si krátko nato šĺahne tak tp všetko len urýchľuje...Krása, slová, moc a život v troskách...smutné. Je mi jej ľúto...

anonym_7f8f05
11. jan 2026

@anonym_autor Ja som kedysi dávno sledovala Terezu Perfnerovú.páčila mi v reláciách..tá maja tiež mimoriadne búrlivý párty život..chľast,drogy...a myslím, že tiež mala na mále...

anonym_7f8f05
11. jan 2026

@anonym_autor Už veľmi veľa slávnych aj neslávnych dopadli ako ona.Je to veľmi ľúto...

anonym_4c9fc6
Včera o 00:13
@anonym_721349

@anonym_721349 ona bola vždy párty žena. Kedysi mala veľmi dobrého manžela, no málo jej bolo. On na ňu minul naximum svojich zárobkov, robila matrac jeho spoluhráčom. Vedeli to všetci. Rozviedli sa. Potom robila matrac kade tade. Napriek tomu všetkému mi je vlastne takých ľudí ľúto. Stratené duše, narušená psychika odjakživa.

pasomnica
Včera o 03:27

Však tá bola prechlastaná, prefetovaná a ktovie čo ešte. Veď aj keď bola niekde v telke tak bolo vidno, že je furt najebaná a chovala sa jak totálna krava. Neviem, čo sa všetci tomu čudujú.

anonym_e1dfa8
Včera o 04:11

V každom prípade z takéhoto človeka netreba robiť celebritu a nezaslúži si ani mediálny priestor. Dostala od osudu veľmi dobré karty a skončila takto, pretože ľahko zarobené peniaze, chlast a drogy boli u nej na prvom mieste.
A fakt si radšej ani nechcem predstaviť, aký život by ona vedela zabezpečiť svojmu prípadnému dieťaťu.

autor
Včera o 05:22
@anonym_e1dfa8

V každom prípade z takéhoto človeka netreba robiť celebritu a nezaslúži si ani mediálny priestor. Dostala od osudu veľmi dobré karty a skončila takto, pretože ľahko zarobené peniaze, chlast a drogy boli u nej na prvom mieste.
A fakt si radšej ani nechcem predstaviť, aký život by ona vedela zabezpečiť svojmu prípadnému dieťaťu.

@anonym_e1dfa8 odkial vies ze dostala do osudu velmi dobre karty? asi zjavne nie ? ked mala psychicke problemy. a toto nie je len ona, toto je kopa mladych. pre mna celebrita nebola, avsak stale mlady clovek, a je to smutne.

autor
Včera o 05:23
@anonym_4c9fc6

@anonym_721349 ona bola vždy párty žena. Kedysi mala veľmi dobrého manžela, no málo jej bolo. On na ňu minul naximum svojich zárobkov, robila matrac jeho spoluhráčom. Vedeli to všetci. Rozviedli sa. Potom robila matrac kade tade. Napriek tomu všetkému mi je vlastne takých ľudí ľúto. Stratené duše, narušená psychika odjakživa.

@anonym_4c9fc6 vazne? no to je uz jedno, niektorym zenam nestaci nic.

autor
Včera o 05:23
@anonym_526de7

@anonym_autor je to záťaž, ale nie až taká, ako si myslíš. Máme známeho, ktorý má za sebou 16 operačnýcn zákrokov v celkovej narkóze. Nie plastické operácie, ale zdravotné komplikácie. Má takmer 70 rokov a po haváriách sú ľudia tiež viac krát v narkóze a dožijú sa pekného veku

@anonym_526de7 sila.

anonym_e1dfa8
Včera o 05:30
@anonym_autor

@anonym_e1dfa8 odkial vies ze dostala do osudu velmi dobre karty? asi zjavne nie ? ked mala psychicke problemy. a toto nie je len ona, toto je kopa mladych. pre mna celebrita nebola, avsak stale mlady clovek, a je to smutne.

@anonym_autor Bola krásna, zdravá, milovaná, obdivovaná. Mala peniaze aj sľubnú kariéru. Všetko si zničila sama svojou hlúposťou. Alkohol a drogy ešte nikoho nespravili šťastným. Netreba z nej robiť obeť. Psychiku si zničila sama. Ona sa pre takýto život rozhodla a očividne jej to vyhovovalo. Mohla študovať, pracovať, robiť niečo užitočné. Namiesto toho žúrovala, fetovala, fajčila predsedu a stretávala sa s podobnými troskami.

autor
Včera o 05:39
@anonym_e1dfa8

@anonym_autor Bola krásna, zdravá, milovaná, obdivovaná. Mala peniaze aj sľubnú kariéru. Všetko si zničila sama svojou hlúposťou. Alkohol a drogy ešte nikoho nespravili šťastným. Netreba z nej robiť obeť. Psychiku si zničila sama. Ona sa pre takýto život rozhodla a očividne jej to vyhovovalo. Mohla študovať, pracovať, robiť niečo užitočné. Namiesto toho žúrovala, fetovala, fajčila predsedu a stretávala sa s podobnými troskami.

@anonym_e1dfa8 nepoznas, nevies preco zacala pit. ale ano, mnohi sa vedeli z toho rozbehnute vlaku dostat, jej sa to nepodarilo.

really8
Včera o 06:12
@anonym_autor

@anonym_e1dfa8 nepoznas, nevies preco zacala pit. ale ano, mnohi sa vedeli z toho rozbehnute vlaku dostat, jej sa to nepodarilo.

@anonym_autor ludi ktori sa prepiju na druhy svet netreba lutovat. Problemy sa riesia inak a prave ona mala dost vela moznosti nieco urobit

anonym_d58fc3
Včera o 06:15

@anonym_autor Fabušová bola alkoholička, bohužiaľ pila roky rokúce, možno aj drogy. Tým pádom sa to dalo čakať.