icon

Zostavenie vlády

12. okt 2023

Baby ste s tým ok alebo iba ja mam depresiu zo toho, že ako ministri budú tie dankove esa na kandidátke? Ako Fica a pele ok, nie je to moja šálka kávy ale prežijem, ale danko a spol, to je mi na grc, 5% ľudí ich volilo, je to odpad pre mňa ti ľudia čo sú tam a oni budu rozhodovať o kultúre a životnom prostredí?

luuubik
12. okt 2023

@viestta to, že je v poriadku, je tvoj názor, ktorý nemusí zďaleka zdieľať každý a má na to plné právo - viď výsledky volieb 😉

luuubik
12. okt 2023

@nini1978 jasné, nečítaj, aspoň majú možnosť prečítať si to iní.

viestta
12. okt 2023

@luuubik to, ze nie je v poriadku je len tvoj nazor. To, ze je liberalizmus v poriadku si mysli takmer jeden clovek z piatich, to uz nie je zanedbatelne mnozstvo.

luuubik
12. okt 2023

@viestta majú stále menšinu: že nie je v poriadku, si myslí VIAC ako jeden človek z piatich. A keďže v demokracii rozhoduje vacsina, vieme ako to pokračuje ďalej.

viestta
12. okt 2023

@luuubik tvrdim niekde nieco ine?

julia_a_romeo
Odpoveď bola odstránená
blackcat8885
12. okt 2023

Mam z toho depresiu a vôbec našu budúcnosť nevidim ružovo.... Som sklamana z toho ako to dopadlo

maru33ka
Autor odpoveď zmazal
luuubik
12. okt 2023

@julia_a_romeo samozrejme, že tuším. A ty rozumieš tomu, že s tým nemusím súhlasiť? A vieš to ľudsky akceptovať? Ja len - lebo niektorí tu to poňali štýlom, ako keby liberalizmus bola jediná svätá a dobrá ideológia, s ktorou akoby každý unisono musel súhlasiť, a ten kto nesúhlasí je vlastne o nej len nedostatočne poučený a treba ho dostatočne dlho poúčať, prípadne ho osočovať, aký je hlúpy, že si to dovoľuje spochybnovat, až kým nezmení názor na tu "správnu" stranu. No ďakujem pekne, to sme tu už raz v bledomodrom mali.

luuubik
12. okt 2023

@viestta a ja tvrdím, že ty tvrdíš niečo iné? 😀

julia_a_romeo
Odpoveď bola odstránená
viestta
12. okt 2023

@luuubik jedna patina je vzdy jedna patina. Aj ked budes tvrdit, ze 4/5 si myslia ine ako ta jedna: Matematicky to sedi, tak ci tak. Jedna patina volicov sa stotoznila s liberalnymi nazormi. Styri patiny si sice myslia nieco ine, ale ta jedna patina ostava tak ci tak liberalne orientovana.

luuubik
12. okt 2023

@julia_a_romeo isteze, my všetci ostatní sme mimo, nemáme o ničom ani poňatia, len liberáli su lietadla 😂

luuubik
12. okt 2023

@viestta nech sa páči.

viestta
12. okt 2023

@luuubik a este pripomeniem, ze necela stvrtina volicov uverila Ficovi. Sice ich bolo najviac a preto sklada vladu, ale 77% volicov mu neuverilo a vybrali si nieco ine.

julia_a_romeo
Odpoveď bola odstránená
luuubik
12. okt 2023

@viestta spochybňujem? Samozrejme, to je logicke. Touto logikou vsak potom Simeckovi neuverilo vyše 80%. Stále sa točíme v tom istom.

viestta
12. okt 2023

@luuubik tvrdila som niekde nieco ine?

luuubik
12. okt 2023

@julia_a_romeo naozaj úsmevné, keď jasné argumenty jednej strany spochybňuje druhá strana, ktorá absolutne ani jediny argument neuvedie 😄 (parafrazujem ťa - vieš vôbec, čo znamená argument? Zjavne nie) namiesto toho sa (bez akýchkoľvek argumentov) obmedzí na trápne utoky na intelekt uvarené z vody 🙂 Ale nič to, zvykla som si u niektorých ľudí (nepoviem liberálov, budem hyperkorektna, narozdiel od teba, čo si okolo korektnosti ani nešla) že stačí, že nesúhlasíš s ich politickým názorom a uz pekne odhalia svoju úbohost v plnej nahote prázdnymi kecami...

luuubik
12. okt 2023

@viestta a ja tvrdím, že tvrdíš niečo iné? 😉

julia_a_romeo
Odpoveď bola odstránená
nini1978
12. okt 2023

@luuubik prosím ťa,nerob zo seba obeť nepochopenia a neakceptovania iného názoru....
Každý tvoj román začínaš spochybňovaním iných, ideš tu mudrovat o význame slov,lebo niekto iný ich nechápe
A je to ok,dobre vravím?
Keď náhodou niekto iný spochybní tvoje vedomosti o význame slova....hudba sa zmení s ty ideš placlivo dristat o Tom,ako sa cítiš utláčana' kvôli inému názoru
Patetické: " budem hyperkorektna' "

luuubik
12. okt 2023

@julia_a_romeo a ty vieš čítať či písať s porozumením inak takto? Ty si sa pýtala či viem čo je liberalizmus, nikde si nepísala, aby som ti hodila definíciu. Ak je otázka vieš...? odpoved na to je buď viem alebo neviem 😀 takže som odpovedala. Ale môžem ti tu pokojne skopírovať definíciu z wikipedie, keď chces vedieť, čo je liberalizmus. A to potom akože bude dokazovať, že teda už viem, čo to je? Pekný večer aj tebe 😉

luuubik
12. okt 2023

@nini1978 fu... tak toto bola taká zmes chaosu, že fakt ťažko na to reagovať. Keď budeš mať argument k téme (vláda, prečo Fico, prečo liberáli, zostavenie vlády atď. - pomôcka: pozri názov diskusie 😀) možno by sa dalo čosi napísať, takto ťažko, k takýmto vylevom o ničom.

erikavesela
12. okt 2023

@tykat never tomu, ze vsetci, co volili matovica su jeho sympatizantmi

hanaxxx
12. okt 2023

@tanuuulka citujem ta "a ja osobne sa velmi tesim ze moje deti sa nebudu ucit o detskej masturbacii v 4 rokoch a v 6 im nik nebude vysvetlovat ze naklonnost k rovnakemu pohlaviu a tuzba po zmene pohlavia je ok". PS nic take v programe nemalo. Ale viem odkial to mas, aj u mna na FB sa objavil tento vytvor - niekto zobral dva body z programu PS, druhy vymazal a vlozil tam tie klamstva, co si spomenula. Bolo to vsak amatersky upravene, cely odsek posunuty dolava a v inom fonte ako original PS program. Stacilo si otvorit skutocny PS program a kazdy by na vlastne oci videl, ze to len niekto robi PS antikampan.

hanaxxx
12. okt 2023

@viestta obdivujem tvoju trpezlivost

bibuskaiba
12. okt 2023

@riyadh Smiesne!! A naco ma Hamran cakat? Fico by ho aj tak likvidoval ..takze nema nasrane... Lipsic zostava tam to ma Fico komplikovanejsie menit ..Nikto z nich nema v gatiach..Drzim im palce len nech to mafianovi tak neulahcuju ..Som rada ze Lipsic neodisiel.ale zbavit sa ho budu chciet

nini1978
12. okt 2023

@luuubik škoda reči s tebou,ty len veľa píšeš a nie je čo čítať

luuubik
12. okt 2023

@nini1978 😂