Zoznámila ste sa s niekým cez zoznamku?

2. mar 2023

Zoznámila ste sa niektorá s niekým cez zoznamku? Ja mám pocit, že to tam je nejaké čudné. S jedným som si dlhšie písala, mali sme sa stretnúť, nakoniec písal, že má nejaké problémy a že by nebol dobrý spoločník. Odvtedy sa neozval. Ja tiež nie. Potom som si písala s druhým, vymenili sme si čísla, písali si, dnes ma zablokoval .
Nerozumiem...

janetinka27
3. mar 2023

Pisala som si na pokeci s mnohymi, s jednym som sa stretla po 5 mesiacoch a bol to vrchol trapnosti, mal strasne silacke kecy. Stretko padlo v diskusii s viacerymi,ale casom sme si uz nemali o com pisat,islo to do stratena.Ale po case som sa tam zoznamila s manzelom a to bolo hned od zaciatku ine.

00momo
3. mar 2023

Áno cez badoo ci ako sa to vola. Napisal mi a ja tyzden ho ignorovala ze zas dajaky debil. Potom som mu napisala neskôr dali stretko a sme spolu v maji to bude 9r. A 4roky manzelia mame 1.5r krpca. Staviame domcek.....

marianarem
3. mar 2023

Ja mam 2 sesternice a jednu blizku kamosku, ktore maju manzelov z internetu. Dalsia blizka kamoska mala tak niekolkorocny vztah. Ale jedna dalsia, co to skusala, mala tiez stastie na samych podivinov.

tiumen
3. mar 2023

Cez akú zoznamu si si s ním písala?

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
3. mar 2023

@tiumen Badoo

autor
3. mar 2023

@athom Tak píšeme si týždeň, zajtra sme sa mali stretnúť.

tamtamka26
3. mar 2023

asi ťa nejaká predbehla ...

mladena
3. mar 2023

Poslala si im fotku?

tanyag
3. mar 2023

@mladena Na badoo musí byť fotka 🙂

jana_eyre_2
3. mar 2023

Áno zoznámila som sa tak s jedným mojím bývalým priateľom.. bolo to ešte v čase keď pokec bola jedna z mála slovenských sociálnych sietí.. ani neviem ako dlho sme si písali, asi pár mesiacov, prišiel mi vtipný a písali sme si celkom obšírne.. potom ma pozval do kina a prekvapilo ma že vyzerá veľmi fajn a vtipný je aj v skutočnosti.. boli sme spolu asi rok, keď sme sa rozišli, stal primne v ťažkých časoch a myslím že sme si boli celkom blízki.. písala som si v minulosti inak viac krát s niekým, aj som sa viac krat s niekým stretla, ale zväčša to bolo fiasko z čoho bolo max.jedno stretnutie.. ale myslím že nie je nemožné si takto niekoho nájsť.. ja osobne by som sa do nejakého skorého stretnutia nehrnula, radšej by som nadobudla pocit že je to aspoň virtuálne ok a až potom by som ho chcela vidieť.. ale neber si osobne ak ťa aj niekto zablokuje, naozaj tá nepozná, takže to nemôže byť nič proti tebe.. nikto kto sa k tebe hodí sa určite nájde či už na nete alebo v reále.. len to chce správny čas .

mladena
3. mar 2023

@tanyag aha prepáč dávno už nemám prehľad o týchto vodách 🙂 len ma napadlo že pre chlapa je alfa a omega výzor (aj keď sa tvária inak) tak či v tom nebol problém. A k téme pravdaže snáď každý sa zoznámil aj cez nejakú zoznamku len u mňa to bolo už dávno, ale nemyslím že by sa ľudia nejako veľmi menili, skôr tam môže byť problém že maju tí chlapi rozrobených toľko žien že proste sa na teba vykašlali, alebo môžu byť aj zadaný (vid ten čo ťa z ničoho nič zablokoval). Ja som s jedným cez zoznamku chodila najviac tri mesiace.

autor
3. mar 2023

Áno, foto tam mám a stále pýtal ďalšie. Vo vzhľade problém nebude.

autor
3. mar 2023

Ten druhý stále písal, aká som krásna. A včera si ma zablokoval. Ešte napísal, že v sobotu sa stretneme, ja som odpísala, že s tým počítam no a večer som už bola zablokovaná. Tak neviem čo si myslieť.

jana_eyre_2
3. mar 2023

Možno mu na to žena prišla 😉
Skôr daj nabuduce na to, či sa máte o čom baviť a písanie nie je len o fotkách a chvalenie výzoru..

autor
3. mar 2023

@jana_eyre_2 Ja som len reagovala na to, že som sa mu možno nepáčila. Tak píšem, že vzhľadom to nebude
Máš pravdu, možno niekoho má. Chúďa tá žena potom 😑

mimikarol
3. mar 2023

Áno. S mojím mužom, už bude čoskoro 15 rokov čo sme spolu. Zoznámili sme sa na pokeci, ale to je fakt ako hľadať ihlu v kope sena keď chces nájsť niekoho normálneho

tanyag
3. mar 2023

@mladena ja som na to tiež prišla len náhodou, že je potrebná fotka...ináč sa nedá zaregistrovať...a súhlasím s tvojim názorom...určite majú viac žien na písanie a ak sa skôr stretne nejaká, tak na ďalšiu sa vykašlu...chlapi nemajú radi dlhé vypisovania

nutellkaaa
16. júl 2023

Zoznamila som sa s jednym na badoo, pisali sme si rok. Najprv sa nechcel stretnúť, potom sme sa stretli, ale to niekolko mesiacov odkladal. Videli sme sa 2x a tam aj skončilo. Našiel si o dost staršiu frajerku.... Namotal ma, ja som potom "trpela". Nikdy viac zoznamenie cez internet

simka17161
4. dec 2023

Možno by si mala skúsiť inú zoznamku.Ja som na pokeci najprv nemala šťastie ale potom som sa zoznámila s mužom s ktorým sme 10 rokov spolu a tento rok sme sa vzali. Takže niekedy to vyjde.