Zrušme anonymné diskusie
Zdravim Vas vsetkych, poslednou dobou sa tu velmi mnozia trolovia, uchylovia, anonymny zobraci a hlavne nezmyselne anonymne diskusie. Tymto ziadam @admin o radu ako to riesit. Kam mame pisat. Poprosim vlozit odkaz nech sa to dostane tam kam to treba.
Poprosim kazdeho komu sa to nepaci co sa tu teraz robi napiste na MK. Ked im napise jeden, nic sa nestane. Ja som som pisala.
Navrhovala by som, aby anonymne diskusie boli bud obmedzene alebo ich mohli vyuzivat iba registrovany clenovia kt. Tu su uz par mesiacov, pripadne az po schvaleni moderatorkou, ktora by to mala na starosti.
Toto je prebrate z ceskej stranky MK. Zapojme sa aj my.
@moonlight1210 presne tak...
Tak to aby som ešte stihla anonymne napísať moju chúlostivu otázku 😀 len sa akosi neviem k tomu dokopat...
Tiez sa mi ti nepaci, ze za hociakou obycajnou temou je anonym.. Ale ma to opodstatnenie napr. pri téme rodinne problemy atd.. Malo by to byt regulovane..
@zabina27 joj ako nemyslela som to tak ze uplne zrusit..aj ked je to v nazve...ja som za kompromis..cize aj to obmedzenie po kontrole administratorky by bolo fajn aby si cez ten anonym nepytali recepty. Malo to pomahat zenam s chulostivymi otazkami a pritom sa to strasne zneuziva.
@amelia000 tak čo ja viem mne je to dosť jedno aj keby sa pýtali akúkoľvek otázku 😀 a ak sa niekto pýta na recept ako anonym no a čo? 😀 Však buď odpíšem alebo ignorujem. Veď na celom modrom koniku je tých blbych otázok množstvo a či už to niekto píše anonymne alebo nie 😀
@amelia000 máš 100% pravdu. To sa tu už ani čítať nedá. Samý anonym. Veď v poriadku, ja aj tak tu nikoho osobne nepoznám, tak by mi to mohlo byť jedno. Ale ak napíše niekto aonymne, že má problém so zrakom, tak ako pred chvíľou, alebo aký je rozdiel medzi Detralexom a Mobivenalom atď. atď. mohla by som menovať donekonečna, tak to už je choré. Buď pod anonymom úplne bežné veci, alebo debiliny, pubertiakov, alebo úchylov.
Som za zrušenie!!!
@deti95060810 odo mňa nie...
@maciatkolulu neviem kedy si sa registrovala...ale bolo to...
Fakt nechápem čo vám vadí, veď aj toto fórum je anonymné 😀 väčšina ľudí sa tu skoro vôbec nepozná (možno pár báb sa tu pozná) inak skoro nik. A to že to skončí ako nejaka uchlarna atď. Veď a čo sa dá od toho iné čakať 😀 veď aj na Facebooku sú uchylaci a blázni a pritom by tam mali byť ľudia pod svojím menom. Ak nechcete aby to bolo také ako opisujete, malo by sa za členstvo platiť a bolo by po probléme a nejaká anonymná diskusia tomu fakt neublíži 😀
Vôbec mi nevadia anonymné diskusie, prečítam názvy, čo ma zaujme mrknem, čo nie ignorujem. Ale beriem práve ako výhodu pre ženy, ktoré potrebujú prebrať nejaký citlivý problém, že majú tú možnosť to dať anonymne. Že sa tu objavia aj úchyli sa dalo čakať, ale to sa dá nahlásiť a ignorovať.
Vidim, ze mnohych stve, ze sa uz nemozu hrat na detektivov a vykricat zakladatelkam tem, ze kde kedy a o akom probléme uz pisali, ako dlho su na koniku a podobne....... Urcite to chce regulaciu, aby nemuseli zakladat novy nick, ale nech ostane aj ta moznost byt anonymný.....
@zuanach vieš čo, ja som napr. za zrušenie anonymity, ale nikdy som sa tu nehrala na detektíva, ani som nesondovala ďalšie problémy, ani som nikdy hádky nevyvolávala, skôr som sa takým diskusiam vyhýbala. Ale ak niekto položil otázku, problém, kde som vedela odpovedať a poradiť, tak tam som medzi mnou a stranou oproti videla skôr taký kamarátsky vzťah. Ja a anonym považujem za veľkú bariéru.
@zirafienka no pre mňa sú tu všetci anonym, takže tá bariéra by mala byť potom permanentne 😀 tak áno som za úplné zrušenie anonymity a odteraz všetky pri registrácii povinne zverejniť adresu, rodné číslo, banku a aj číslo účtu 😀 to až vtedy už nebude anonymné a konečne si môžeme budovať vzťahy 😀 prepáč, že tam je ten sarkazmus, ale nemôžem si pomôcť, veď toto fórum je anonymné tak či tak a to že tam baby majú uvedené mená detí a nwm čo všetko ešte nezaručuje či si isto píšeš s tým človekom aký je tam akože uvedený 😀
Ja som proti zruseniu. Baby preboha ved si uvedomte ako sa spravate. Napise Vam baba ktora ma realny problem a vy ju obvinujete ze to je decko alebo sa niekto nudi. Ved ked citam tie diskusie normalne krutim hlavou. Nevravim,ze ozaj ked sa niekto pyta blbost ale uvedomte si,ze za tym nickom je realna osoba ktora ozaj moze mat takyto problem vid. Slecna ktora pisala o tehotenstve, alebo o menzese....ja tiez kolko krat potrebujem poradit veci ktore sa hanbim opytat mojej rodiny a opytala by som sa aj anonymne ale ked vidim tie vase reakcie tak ma aj prechadza chut. Otrasne ako sa dokazete niektore chovat
@amelia000 určite áno najprv prečítať a schváliť moderátorka...len či by to stíhala....to by ich muselo byť viac...ale už som bola svedkom aké oplzlosti humus a neviem čo sa tu omielalo...uchylaci hnusný zrazu popustili uzdu ešte viac keď sa objavili anonymné diskusie....naposledy jedna uchylacka alebo úchyl sa rozpisala že dala zjesť dieťaťu exkrementy svojho muža do teraz to mám v pamäti a bola som rozhodnutá konať a dietat dať odobrať sociálkou na koľko nikto nikdy nevie kto na MK je a kto sa čím živí....
Na koľko sú povolania na takyto krok kompetentné....
No diskusia sa zázrakom zmazala autorom...keď si prečítala čo som rozhodnutá urobiť....
Takže je aj po dôkaze ,možno pre niekoho dlhý a bezvýznamný koment,no chcem poukázať čo sa tu robí.... že sem na stránku kde si majú radiť maminky začali chodiť uchýli ktorí sa už ani neboja provokovať verejné témami ktoré sú ba priam až extrémne
Treba to zaraziť nebudeme hádam podporovať pedofilov uchylakov a neviem čo
@ptmt1011 ano bola doteraz mám v hlave presne tú tému napísanú od slova do slova...
Dávnejšie ,ešte pred anonymnou diskusiou,vznikla téma mám 15 moja mama mi nechce dovoliť Nosiť podprsenku a "tangá " tak som šla pozrieť najprv sa to začalo nevinne reku dievča mladé nevie čo so zo sebou tak sa sťažuje na mamu takto...napísala som koment
Pohovor si s mamou SI už veľká kocka tá podprsenka by už hádam bodla...
A považovala som to za uzatvorené....
No začali mi chodiť správy od danej nástky,najprv nenápadne všedné vyzerám mlado chudo bla bla možno ju nepotrebujem....pošlem foto...do správy mi prisla fotka typujem nejak 11 ročne dievcatko,a potom to prišlo vieš pocikavam sa hmm reku buď má psychicky alebo fizicky problém ani reagovať som nestihla a správa moja mama ma zakaždým vyzlečie do no naha a okupe ma...a došli mi nervy toto boli slová nejakého pedofila uchylaka ktorý sa vydával za malé dievča a a ani nechcem vedieť co robil pri predstavách ktoré vykresloval v tých situáciach a doslova ho vzrusovali nase komenty k danej téme,pretože presne to je ich zámerom v ich zvratenych hlavách....sú to nebezpečný ľudia chorý mimo realitu a desí ma že sa dostali sem na miesto kde máme poodhalene súkromie kde máme zverejnené mesto v akom bývame kde máme fotky našich detí ich mená....fotky miest kde trávime chvíle...
@jeliz59 no ale tak to je internet, s tým treba počítať 🤔 veď predsa to, že je to modrý koník ešte neznamená, že tu budú len mamičky. Samozrejme, že tu budú aj uchylaci ako všade. Preto si má človek dávať fakt pozor čo na internete zverejňuje.
@777januska777 suhlasim
@777januska777 no pri registrácii hádam až nie toľko, ako si uviedla🙂 ale už aj to je dosť pri registrácii uviesť t.č. ako píšu baby vyššie. Tak to kôň žiada moc. Do určitej miery, aspoň pre mňa, je aj t. č. osobný údaj. A že toto fórum je anonymné, o tom vôbec nepochybujem, veď sme všetci v jedno koši, len pod tou anonymitou sa mi už skrýva obmedzenosť, debilita, využívanie, zneužívanie a v mnohých prípadoch aj zábava a krátenie si času. Ešteže sem zavítam veľmi málo. Využívam inakšie voľný čas.
Toto je podľa mna zbytočná tema a nevidim dôvod, prečo by sa mali zrušiť anonymne diskusie. Veď každá jedna diskusia je označená, pokial ju vytvoril anonym a pokial som proti takýmto diskusiám, vôbec ich nemusím otvarat/citat a už vôbec na ne reagovať.. ak chcete zvýšiť uroven diskusii, k registrácii dajme povinný IQ test, inak to tu nebude mat o nič vyssiu uroven..
Ja som myslela, ze to funguje tak, ze iba registrovany nick, moze zadat novy diskusiu a ma moznost vyberu, ci bude pod vlastnym menom alebo anonymna. A ak teda anonym, ze mu proste zastrie jeho nick za "anonym" 🤣.
Inak ja si myslim, ze to je aj na skodu. Ja na konikovi sice nie som dlho, cize nejak do vztahov tu uplne nevidim. Ale vsimla som si, ze odkedy je moznost anonymneho prispevku, tak mnoho zien dava temy, za ktore sa hanbia pod svojom nickom , lenze si myslim, ze niektore problemy prosto nemusia byt pretriasane, a nemusi byt kazda moja zivotna trampota rozobrata z kazdej strany. A tie, ktorych ozaj, tazil nejaky vazny problem, tak si dali snahu zalozit novy nick. Ja az taky prinos v tom nevidim, lebo prispevky sa rozplynuli medzi kvanta novych a novych. Cize ani autorka sa vela nedozvie, ani diskutujuce velmi nepokecaju 🤣
Úplné zrušenie anonymov nie je riešením... zas bude polka diskusií začínať oznamom:
"sorry, hanbím sa/nechcem aby ma niekto spoznal/.... preto som si vytvorila tento nový nick...."
A kto si vytvorí nový nick a opováži sa založiť diskusiu bez toho oznamu, bude zas pre zmenu upodozrievaný, že si isto robí len srandu, keďže si práve založil účet....
Proste začarovaný kruh. Nech sa urobí čokoľvek, vždy sa nájde niekto, komu zrovna toto riešenie nebude vyhovovať.

@hivanik Áno samozrejme.Tak som to aj myslela.Hlúposti ma tiež nezaujímajú.Ja som mala problém ... Ženský problém a nechcela som to písať pod svojim nickom.Vôbec nechcem zakladať už diskusie pod svojim nickom.Taktiež som bola obvinená z toho čo som ani nenapísala ako anonym, že načo sa pýtam keď v minulej diskusii som písala o veľkosti vtáka môjho muža 😂 a, že nemôžem zniesť kondómy... Lenže to som nepísala ja.chvalabohu ženy pochopili, že anonym nie je jedna a tá istá osoba.