icon

Zvážili by ste účasť na proteste s malým dieťaťom?

18. nov 2023

Zobrali by ste syna či dceru 3 roky na prostet - zhromaždenie alebo radšej nie?

Strana
z2
mariska1989
18. nov 2023

Nie ... Dokonca deti nemajú čo robiť na proteste .. dokonca neviem koľko tomu je či 2 roky dozadu otec mal myslím na ramenách syna a voda ich zbalila na zem a to dieťa myslím malo úraz

freepalestine
18. nov 2023

@miadi ah, dakujem za vysvetlenie. Vobec som si chybu neuvedomila. Viac ako polovicu zivota zijem mimo Slovenska, a zial, slovencina sa stala az tretim jazykom pre mna..
kazdopadne.. Hlupaci som nemyslela ako nevzdelanci, ale ako @chodec15 napisal “debili”.. takze kludne aj ten s gramatikou na urovni jazykovedneho ustavu LS moze byt hlupak. 😉

dadis
18. nov 2023

@freepalestine Eduard Chmelar 🤦‍♀️..dnes sa ti dari strielat do cierneho

freepalestine
18. nov 2023

@dadis prosim, vysvetli. Vygooglila som si to meno, a netusim kto to je, a preto ani preco ho spominas v suvislosti s mojim komentarom 🧐

ibrunova
18. nov 2023

Otázka je, či chce muž dieťa niekam brať, alebo mu ty chceš dieťa nanútiť, nech ho berie so sebou 😭

miadi
18. nov 2023

@freepalestine nemyslim si ze ta chcel urazit iba upozornit na chybu. Take gramaticke okienko 😊len ti nepovedal presne kde je chyba ale naznacil ju ..

dadis
18. nov 2023

@freepalestine no dnes evidentne nemas svoj den 🙂

freepalestine
18. nov 2023

@miadi mali sme vymenu nazorov v inej diskusii, takze by ma neprekvapilo ak by chcel urazit. Ale to je uz nepodstatne. Ma pravdu, ze som urobila gramaticku chybu.
Vazim si ta za to, ze si mi vysvetlila jeho komentar.

miadi
18. nov 2023

@freepalestine Jasne ked si clovek nevsimne tu hrubku ten koment sa da pochopit a brat osobne., Mne to prislo len take vseobecne.

lija22
18. nov 2023

nepaci sa mi slovo protest. Znie to az nebezpecne. Ale nech uz ide o akekolvek zhromazdenie, deti by som nebrala, ved preboha stopercent by sa mi stratili/pobehovali/ nudili sa atd. Dav ludi je nebezpecny a vobec, co ma to dieta z toho mat.

prasiatko30
18. nov 2023

Nie nebrala by som. Nikdy nevies co sa moze stat. Staci aby sa dav zlakol a uslapu ta pokial sa aj uplne neumyselne dostanes do davu tak, ze ti je nemozne sa pohnut a dieta ktore nema ani meter, ti v dave uslapu, zadusia. Rozhodne nie

h2
18. nov 2023

Podľa toho, aký protest.
@marianarem koľko máš rokov? Alebo koľko si mala v 1989? Bola si tam? Ja som mala 14 a bola som na každej demonštrácii. 3 ročné dieťa by som tam nebrala ani náhodou.

marianarem
18. nov 2023

@h2 Mala som 11, ale je pravda, ze sme byvali v Piestanoch, tam to nebolo nejake divoke, iba take euforicke mi to prislo.
Moja mama aj recnila na tribune, celkom sme tym doma zili.

martinka13
19. nov 2023

V žiadnom prípade

mimikarol
19. nov 2023

Nie. Nikdy nevieš čo sa tam môže stať.

panda21
19. nov 2023

Ani ja, ako dospelý človek/rodič, by som nešla na protest. Veľa ľudí, veľa možností na nejaký konflikt. Príde tam nejaká skupina extrémistov, bude musieť zasiahnuť polícia, ľudia v strese, panika.. Hoci čo. Pamätám si, ako to vodné delo zomlelo malé dieťa.

denisah6
Autor odpoveď zmazal
vieronika14
19. nov 2023

Ano išla niekde vzadu, bokom

barborachors
19. nov 2023

nie , protest nie je lunapark. To je dnes nejaka moda vsade tahat decka? uz pomaly aj na diskoteke som decka videla.

Strana
z2