icon

Zvládanie neustálej kritiky od partnera

25. aug 2024

...môj muž neustále vyhadzuje na oči, čo všetko robím zle. Mám pocit, že mi z toho začne preskakovať... Všetko ale že všetko je zle... Navarila si - on na to nemá chuť, dal by si palacinky ( čista, poupratovana kuchyňa po tom čo sme sa všetci normálne najedli) tak si ich ide urobiť sám - tristo komentárov ako mám všetko zle v kuchyni zorganizované... On bol s deťmi dnes vonku 2 hodiny (kým som ja robila s prádlom), hneď výčitka pred deťmi ako ON s nimi trávi čas narozdiel odomna...ako DPC chodím do roboty, cez týden fakt nemám chuť žehliť...v nedeľu si pustím telku, pozriem pritom film a pourpratujem si prádlo...zas zle...som nervózna - je zle. Som zlá matka lebo som nakricala na dieťa ...na tretie milé a normálne upozornenie nereaguje tak asi ho nenechám nech si robí čo chce? Iba preto aby som nebodaj na dieťa nezvysila hlas? Ideme so sesternicou v aute - aha kúpila mi toto, pri tom to vôbec nenosím,.neviem na čo mi to je!? Pozerám po ňom....to bol darček. Celé zle, ja som asi vadna.

Strana
z2
karolinakr
Autor odpoveď zmazal
lubossi
26. aug 2024

@rozculena ako verím ze kritika (alebo teda negatívny feedback) patrí k životu. Horšie je keď to človek v sebe dusi a ked pretečie nádoba nevie sa zastaviť

karolinakr
26. aug 2024

@lubossi budeš sa čudovať, ale s polovicou tvojich nazorov súhlasím

autor
26. aug 2024

@karolinakr to je jedna vec, že už toľko veci nestíham a časť zodpovednosti je aj na ňom... Zrejme mu to nejakým sposobom vadí. Osobitná kategória je obliekanie - x komentarov, ako sa "fintim", prečo cvičím, potom som unavena...a bla bla... Pritom sa o seba snažím starať, aj to vadí... 😵‍💫

natinka36
26. aug 2024

Toto robil aj moj otec, preco toto je takto a co to mas tu preco to neni tam, umy riad bordel tu je, kvapka je na zemi, dones kavu atd… nonstop nejake prijeble poznamky az kym si mama nezbalila saky paky a chodil ju vyprosievat a zistil ze takto sa to dalej neda bez zmeny na jeho strane. Obcas este nieco hodi do eteru ale uz je to 100x lepsie😄

margotka17
10. sep 2024

Najbližšie zober vonku deti ty, on nech sa prať prádlo a navarí večeru. Tak nadhod, že ty by si radšej francúzske zemiaky zjedla, ale že kľudne pôjdeš zajtra s deťmi von a on teda nech francuzakuje. Potom ešte nech uprace a nachysta deti spinkať.

Strana
z2