Zvládanie neustálej kritiky od partnera
...môj muž neustále vyhadzuje na oči, čo všetko robím zle. Mám pocit, že mi z toho začne preskakovať... Všetko ale že všetko je zle... Navarila si - on na to nemá chuť, dal by si palacinky ( čista, poupratovana kuchyňa po tom čo sme sa všetci normálne najedli) tak si ich ide urobiť sám - tristo komentárov ako mám všetko zle v kuchyni zorganizované... On bol s deťmi dnes vonku 2 hodiny (kým som ja robila s prádlom), hneď výčitka pred deťmi ako ON s nimi trávi čas narozdiel odomna...ako DPC chodím do roboty, cez týden fakt nemám chuť žehliť...v nedeľu si pustím telku, pozriem pritom film a pourpratujem si prádlo...zas zle...som nervózna - je zle. Som zlá matka lebo som nakricala na dieťa ...na tretie milé a normálne upozornenie nereaguje tak asi ho nenechám nech si robí čo chce? Iba preto aby som nebodaj na dieťa nezvysila hlas? Ideme so sesternicou v aute - aha kúpila mi toto, pri tom to vôbec nenosím,.neviem na čo mi to je!? Pozerám po ňom....to bol darček. Celé zle, ja som asi vadna.
@karolinakr to je jedna vec, že už toľko veci nestíham a časť zodpovednosti je aj na ňom... Zrejme mu to nejakým sposobom vadí. Osobitná kategória je obliekanie - x komentarov, ako sa "fintim", prečo cvičím, potom som unavena...a bla bla... Pritom sa o seba snažím starať, aj to vadí... 😵💫
Toto robil aj moj otec, preco toto je takto a co to mas tu preco to neni tam, umy riad bordel tu je, kvapka je na zemi, dones kavu atd… nonstop nejake prijeble poznamky az kym si mama nezbalila saky paky a chodil ju vyprosievat a zistil ze takto sa to dalej neda bez zmeny na jeho strane. Obcas este nieco hodi do eteru ale uz je to 100x lepsie😄
Najbližšie zober vonku deti ty, on nech sa prať prádlo a navarí večeru. Tak nadhod, že ty by si radšej francúzske zemiaky zjedla, ale že kľudne pôjdeš zajtra s deťmi von a on teda nech francuzakuje. Potom ešte nech uprace a nachysta deti spinkať.