Najlepšia vôňa Sol de Janeiro pre 12-ročnú pubertiačku
Ahojte....
Chcem sa spýtať ktorá vôňa Sol de Janeira sa vám najviac páči. A akú by ste odporučili pre 12 ročnú pubertiačku?
Dcéra chce túto voňavku. A nechcem to objednávať bez toho aby som vedela ako vonia🙃
Ďakujem
@maaaargaretkaaaa moja má žltú
Dievčatá aká je cena a kde kupujete ?
Moja malá viacero, najviac sa jej páči 40
A má niektorá aj 68? To je ružová
Mne najviac vonia 87
A má niektorá aj 68? To je ružová
@maaaargaretkaaaa mojej sa 68 nepaci, ale to je len vec vkusu a názoru....inak ak nevieš ktorú, predávajú aj takí sadu malých voni, tuším 6 ich je v tej sade
@maaaargaretkaaaa mojej sa 68 nepaci, ale to je len vec vkusu a názoru....inak ak nevieš ktorú, predávajú aj takí sadu malých voni, tuším 6 ich je v tej sade
No skúsim asi to
@sense
Kupujete im aj mejkapy, laky, rúže...?
@maaaargaretkaaaa Moja 12r. má 48🥰🥰
Dcera si uz roky kupuje 40tku :D
Ja som rovno kúpila tu sadu
@anonym_c5d654 nie, ale lubrikacne gély ti dcéra kradne zo šuflíka tak si ho zamykaj a staraj sa o seba.
@maaaargaretkaaaa zacni napr 48 alebo 68, potom ich aj tak vyskusa a vystrieda vsetky ;), priprav si plynovu masku.pre ostatnych clenov rodiny;)
Sem sa pripnem pre inšpiráciu, tiež po nich naša Lea pokukuje.
@anonym_c5d654 hej a aj umelé nechty. 🤷♀️ Ďalšie otázky?
@anonym_c5d654 nie, ale lubrikacne gély ti dcéra kradne zo šuflíka tak si ho zamykaj a staraj sa o seba.
@anonym_3fac26 Nepotrebujeme. U vás doma áno?
@anonym_c5d654 no kúpila som jej len korektor lebo keď už má vyrážky tak aby nevyzerala ako.......
A má nejaké lesky. Ale nemá ich veľa podľa mňa je ešte malá na to. A lak jej dovolím. Takže laky má...
@anonym_c5d654 no kúpila som jej len korektor lebo keď už má vyrážky tak aby nevyzerala ako.......
A má nejaké lesky. Ale nemá ich veľa podľa mňa je ešte malá na to. A lak jej dovolím. Takže laky má...
@maaaargaretkaaaa Ako čo...?
Moja chce 76-ku
A kde sa dajú kúpiť? Aj v Žiline? Alebo niekde v okolí?

Neterka má fialovú. Taka ľahká vôňa