Sú parfumy na Alze originálne?
Ahojte, ma niekto skusenost s parfemami na alze ci su fake? Daju sa vratit taktiez do 14 dni ak objednam a nezdalo by sa mi to?
Ja im moc neverím, kupujem len z parfumérie.
@anonym_autor prečo by si alza - veľmi veľký predajca robil problémy nelegálnou činnosťou? Samozrejme, nie sú fake, ako bolo vyššie spomenuté môžu byť však staršie a teda kvalita padá.
@anonym_autor prečo by si alza - veľmi veľký predajca robil problémy nelegálnou činnosťou? Samozrejme, nie sú fake, ako bolo vyššie spomenuté môžu byť však staršie a teda kvalita padá.
@a0 no ja si to tiez nemyslim, ale sla som objednavat jednu konkretnu a nasla som to v recenziach … tak sa pytam na skusenosti, pretoze z tamad este nemam parfem
@a0 A prečo si KFC narobil také problémy v Česku? Jednoduchá odpoveď, nenažranosť.
alza urcite nema stare veci tam sa tocia produkty v stovkach kusov denne, to skor notino a podobne stranky budu smejd
@anonym_2d9e82 porovnavas KFC kde kazdy podnik vlastni niekto iny pretoze to je franšíza s alza lol, sa zamysli ked nieco pises
@brontofuz Nemaj starosť 😎
@a0 no ja si to tiez nemyslim, ale sla som objednavat jednu konkretnu a nasla som to v recenziach … tak sa pytam na skusenosti, pretoze z tamad este nemam parfem
@anonym_autor Tak kupuj z e-shopov, ktoré sa špecializujú na parfémy.
notino.sk
parfemy-elnino.sk
parfems.sk
parfumerka.sk
Ja som nedávno kúpila na Alza, mám mini voňavku, ktorá viem že je origoš, tá z alza je na prvú rovnaká, ale ako vyprcháva tak sa zmení ten podtón. Žiaľ s tým asi nič neurobíme, ešte som aj počula, že sa robí to, že vzorky(aj krémy) plnia akoby kvalitnejšie, človek vyskúša, chce to, kúpi veľké balenie a tam už to s tou kvalitou nepreháňajú.
@anonym_autor Tak kupuj z e-shopov, ktoré sa špecializujú na parfémy.
notino.sk
parfemy-elnino.sk
parfems.sk
parfumerka.sk
@chrobak7 no praveze notino ma najhorsiu povest na vonavku
odporúčam parfémy kupovať zo špecializovaných stránok, nie odtiaľ, kde predávajú všehochuť od lopát po kozmetiku a kde tá kozmetika je len akýmsi prílepkom, nie nosným sortimentom, t.j. nepredáva sa jej tam tak veľa, pretože tam ľudia prednostne nakupujú niečo úplne iné... Ja používam douglas.sk, kvalita zaručená
alza urcite nema stare veci tam sa tocia produkty v stovkach kusov denne, to skor notino a podobne stranky budu smejd
@brontofuz jedna vec je, že sa to u nich rýchlo predá, druhý vec, odkiaľ to kupujú. 😉 Na tých výrazných rozdieloch v cene na alze a v parfumérii musí byť aj niečo iné, než len to, že Alza je obrovský predajca
@brontofuz jedna vec je, že sa to u nich rýchlo predá, druhý vec, odkiaľ to kupujú. 😉 Na tých výrazných rozdieloch v cene na alze a v parfumérii musí byť aj niečo iné, než len to, že Alza je obrovský predajca
@13uzivatelka11 prave to je ine, ze toho vela predaju potom maju aj ine nakupne ceny
nie su, po streknuti som to hned vratil a reklamoval, nakolko som vedel ako vonia ten co som kupil original v parfumerii
@13uzivatelka11 prave to je ine, ze toho vela predaju potom maju aj ine nakupne ceny
@brontofuz áno, lebo kupujú staré parfémy ktoré sa nepredali. 😀 Veď viacerí sme napísali že nemáme dobrú skúsenosť s parfémom odtiaľ.
@brontofuz to nevysvetlis.Ja kupujem voňavky snáď zo všetkých e-shopov ľudia majú paniku z fejkov.Kazdy si myslí, že keď kúpi vo Fann, alebo Douglase a stojí o 40 eur viac, že je lepšia a originál.Nikto neberie do úvahy prenájom priestorov, platy predavaciek atď.Nikdy som fejk nedostala.Niektori ľudia vyskúšajú v predajni parfém a objednajú toaletku a rozčuľujú sa, že slabá výdrž.Keby som to nezažila so sestrou VŠ vzdelanou neverím😆
na RTVS davali prave porovnanie parfumov ako je notino,.... su to ako kocky pisali stare co niekde stali. pri jednotlivoch parfumoch bolo uvedene aj hodnotenie kde je NAJ kupovat.
test prebehol v labaku skus si to najst tusim sa ta relacia volala D test
@brontofuz to nevysvetlis.Ja kupujem voňavky snáď zo všetkých e-shopov ľudia majú paniku z fejkov.Kazdy si myslí, že keď kúpi vo Fann, alebo Douglase a stojí o 40 eur viac, že je lepšia a originál.Nikto neberie do úvahy prenájom priestorov, platy predavaciek atď.Nikdy som fejk nedostala.Niektori ľudia vyskúšajú v predajni parfém a objednajú toaletku a rozčuľujú sa, že slabá výdrž.Keby som to nezažila so sestrou VŠ vzdelanou neverím😆
@anonym_450715 tak to si potom jediny jednorožec na ružovej luke plnej kvetov 🙂
Som človek, ktorý rád ušetrí, ale ani v alze, ani v Notine som nebola spokojná s kvalitou Mrzí ma to, lebo by som si rada svoj obľúbený parfém kúpila o 30-40 eur lacnejšie, ale ten rozdiel bol priepastný. Nehovorím, že sa mi to nemôže stať aj v riadnej parfumerke, ale zatiaľ sa nestalo.
@anonym_autor či všetky netuším. Ale objednala som si odtiaľ 2x istú voňavku a voňalo to presne ako z obchodu. Ťažko povedať. Čítala som rôzne komentáre. Nie každý bol spokojný.

Nie sú fejk, ale podľa mňa podobne ako na notinu môžu byť už staršie, odkúpene zo skladov kde dlho stali a nepredali sa. Ja mám alzu veľmi rada, kupujeme tam čo sa dá, hlavne elektroniku, ale parfém odtiaľ som tuším raz mala a nebola som spokojná.