icon

Treba zrážku so srnou vždy nahlásiť?

Včera o 06:46

Dobrý deň. Treba vždy zrážku so srnou nahlásiť, aj keď srnka ušla ?

zalka
Včera o 07:13

@anonym_autor určite áno, môže byť zranená a bude trpieť kým uhynie. Ty auto poškodené nemáš?

janinah
Včera o 07:16
@zalka

@anonym_autor určite áno, môže byť zranená a bude trpieť kým uhynie. Ty auto poškodené nemáš?

@zalka ozaj bude srnku niekto hladat po lese? Dnes?

zalka
Včera o 07:21
@janinah

@janinah poľovník so psom podľa mňa áno.

mirola
Včera o 07:23

nikto ju hladat nebude, mne sa stalo toto 3 roky spat a len mavli rukou, ja som volala policiu, aj dialnicnu patrolu, lebo mne sa to stalo na dialnici a mala som firemne auto. Ale rovno povedali, ze takuto srnku nikto riesit nebude.

bolarazjedna
Včera o 07:38
@mirola

nikto ju hladat nebude, mne sa stalo toto 3 roky spat a len mavli rukou, ja som volala policiu, aj dialnicnu patrolu, lebo mne sa to stalo na dialnici a mala som firemne auto. Ale rovno povedali, ze takuto srnku nikto riesit nebude.

@mirola no neviem, nám sa to stalo tiež, zo svahu sa nám vyrutila mala srnka pod auto, nezomrela, ale zlomili sa jej obe zadné nôžky. Nám ani autu sa nič nestalo. Ja som vtedy hľadala zákon, a je v ňom jednoznačne napísané, že musíš to nahlásiť polícii. Aj sme volali, aj prišli (síce to trvalo vyše hodinu). Polícia zavolala poľovníkov, a ti išli hľadať srnku do lesa so psom (medzitým sa tam vybrala) a šli ju utratiť aby sa netrápila.

bolarazjedna
Včera o 07:39
@mirola

@mirola bolo to možno 4roky dozadu. A keď tak neurobíš, môžu ta obviniť z pytliactva a hrozí aj odňatie slobody

kiki68
Včera o 08:09

Nikto to hladat nebude,iba to nahlasit ked mas skodu na aute. To je cele. Co viem, tak ked to museli priamo na mieste strelit, Tal to potom rovno porcovali na gulas. Vodic bol rad,ze prezil. ( mame znameho na policii), to ale museli na mieste dat utratit, lebo sa zviera zaseklo v prednom skle.

abbey1
Včera o 08:34
@janinah

@janinah Manžel zrazil jeleňa. Prišli poľovníci a išli ho hľadať do lesa.