Aký film vás ovplyvnil?
Je nejaký film ktorý vás ovplyvnil? Aký? Mám napísať esej a napáda ma tak jedine titanic ale chcela by som aj názory iných. Možno nájdem nejaký nový film
Collateral Beauty, Sedem zivotov 🙂
V detstve keď som videla Vojakova dcéra neplace (nemám v okolí vajaka)
Atlas mrakov, Watchmen( Strážcovia )
@maruska1987 presne, 7 životov...pamätám si dodnes tie pocity, keď som ten film prvýkrát dopozerala ❤️
50 odtienov sivej😂😂
Million dollar baby 🙂
Bez dcery neodidem. Sice lepsia je kniha, ale aj film sa da pozriet.
A potom napriklad Pad tretej rise.
Mnohe z tych, co ma nejakym sposobom zasiahli uz boli spomenute, dodam este napriklad: Faunov labyrint (nadherny, podla mna nedoceneny film); Milionar z chatrce; Prezit; Prvotny strach; Cierna labut
Manželský sľub. Polku z neho som pozerala s otvorenými ústami. Je podľa skutočnej udalosti a výborný na zamyslenie.
Battle in Seattle, Die Grenze, Čierna kniha (Zwartboek), Životy tých druhých, Hry o život
... jaaaj a este urcite "Zivoty tych druhych"
@luuubik životy tých druhých je úžasný film..
@jana_eyre_2
@basska_b milujem ho 👍
Schindlerov zoznam....moja babka bola v koncentráku, bola som v Osvienčine a má tam aj foto... všetky filmy o vojne a pod.
Americká vražda ..😞
Ja som na mature písala o 'pošli to ďalej'
Super je 'in time' , chatrč, 'age of adaline'...
Púštny kvet, film som nevidela ale citala knihu, zmenila mi pohlad na svet... A ake banality zbytocne riesime dennodenne 🤔 no viac je takych filmov ktoré ma zasiahli a po pozreti ktorych uz svet nie je ako byval 😉
Malý Budha❤
Dakujem veľmi pekne za tipy 🙂
Celkom dobre by sa pisalo o : Orol Eddie. Ist si vlastnym snom
Zrodila sa hviezda
@jana_eyre_2 prave pozeram normal people 😂 Je to skvele 👍
Click-zivot na diaľkové ovládanie ☺️☺️
@kittykat22 zee.. 👍
ja som to už 2x videla a 2x čítala 😅😅 dúfam že už nebudem mať potrebu to vidiet, lebo muz si omne pomyslí že mi šibe..
@jana_eyre_2 konecne nieco normalne po dlhej dobe 👍
Vykúpenie z väznice Shawshank👍 a Šťastie na dosah👍
The giver, the circle, Matilda a veľa už predtým spomenutých
Pokojny bojovnik, Tajomstvi odvaha snit

Chatrc