icon

Elektronické knihy, e-knihy, čítačka kníh

vtacatko3
30. aug 2018
vtacatko3
autor
30. aug 2018

Dievčatá, nájdu sa medzi nami také, ktoré by si radi povymieňali eknihy?

viera27
30. aug 2018

Po vymieňať nemusím, mám ich viac ako stíham čítať. Ale ak nejakú potrebuješ, daj vedieť. Možno mám 🙂

vtacatko3
autor
31. aug 2018

Vierka, čokoľvek poteší. Prešla som obdobím severských krimi, hororového Kariku, koncentračnými tábormi a teraz sladké romány od slovenských autoriek. Budem vďačná čomukoľvek, čo sa páčilo Vám. Do správy píšem mail.

nikusienka93
6. júl 2022

@vtacatko3 ahoj, napis mi, rada si s tebou vymenim nejake knihy 🙂

ivnah
17. máj 2023

@vtacatko3 ahojte ja som sa rozhodla asi po 3r dať šancu čítačke lebo som si kedysi stiahla knihu a úplne naprd formát v čítačke a teraz som zistila že to treba originál formát. Tak sa chcem poradiť kde kupujete alebo získavate knihy? Ja som si momentálne kúpila na Martinuse len ja neviem to sa moc ani neoplatí nie kupovat stále...klasickú dokážem keď tak predať..poradíte mi prosím ako to funguje? 😂

123simi
2. dec 2023

@ivnah ahoj, ja si sťahujem v angličtine z the pirate bay, tam je skoro všetko.. tiež mám nejaké kúpené z Martinusu v slovenčine.. keď chcem po slovensky/česky a nájdem ju, tak sťahujem z uložto.. ak si chcete nejaké vymeniť, napíšte mi .. 😊😊

moosh
19. dec 2023

Ahojte, povymieňal by niekto knihy? Dakujem

mnimn
Autor odpoveď zmazal
dp1111
Autor odpoveď zmazal
moosh
23. dec 2023

@dp1111 mozem poprosiť aj ja 24 dni do Vianoc? Poslem na výmenu - píšem spravu

moosh
24. dec 2023

Ahojte, nemáte prosim niekto od C. hooverovej - začína sa to nami? Konci sa to nami? Dakujem

moosh
1. jan 2024

Ahojte, nemá niekto od J.Caplin - útek na venkov a vinice ve Francii? Vymením za iné knihy, Dakujem

alezia
3. jan 2024

@dp1111 Ahoj, prosim prosim mohla by si mi poskytnut? Ja ju mam v tlacenej forme ale kedze teraz malá spava pri mne, tak sa mi neda vecer citat pri svetle a nie a nie ju docitat...

alezia
3. jan 2024

@moosh Mam obe ale v anglictine

j_m
Autor odpoveď zmazal
j_m
3. jan 2024

Kupujem e-knihy/audioknihy Martinus, Alza, Audioteka
(🤔 hmm…a čo licencia? 😉).

mclissa
3. jan 2024

@j_m a ked pozicias knihu kamaratke kt. si ju precita tak co? Je to uplne to iste. Vsak ona eknihy nepredava vo velkom ani ich nepridava na stranky zadarmo na stiahnutie.

j_m
3. jan 2024

@mclissa Určite?

michalcanka
11. mar 2024

Ahojte, rada by som vymenila nejaké e-knihy 🙂 kľudne píšte správu

nikusienka93
19. júl 2024

Ahojte dievčatá, niečo riadne letné, erotické, romantické? 🙂

moosh
2. aug 2024

@nikusienka93 posli mi spravu prosim s emailom - poslem ☺️

moosh
Autor odpoveď zmazal
den123
14. aug 2024

ahojte tiez mam knizky na vymenu ak ma niekto zaujem poslem zoznam 🙂

ems1234
16. aug 2024

@den123 ahoj mám záujem

moosh
16. aug 2024

ahojte, nemate niekto prosim na vymenu za ine knihy tieto eknihy: Caro olivovnikov, Atomove navyky, Nikto nic nevidel, 5 jazykov lasky a Muz, ktory siel po klukatych cestach. Poprosim o SS, ak nieco z toho mate. Dakujem

indiankaindi
17. júl 2025

Ahojte, chcem poprosiť či ma niekto na výmenu nejaké lahsie eknihy na dovolenku, niečo na styl Caplinovej alebo niečo ako 7 sestier. Budem veľmi povďačná.

vtacatko3
autor
18. júl 2025
@indiankaindi

Ahojte, chcem poprosiť či ma niekto na výmenu nejaké lahsie eknihy na dovolenku, niečo na styl Caplinovej alebo niečo ako 7 sestier. Budem veľmi povďačná.

@indiankaindi pozri si moj zoznam na booxy. Snad si nieco z vyse 700 knih vyberieš. Tiez som tam ako vtacatko3