Elektronické knihy, e-knihy, čítačka kníh
Po vymieňať nemusím, mám ich viac ako stíham čítať. Ale ak nejakú potrebuješ, daj vedieť. Možno mám 🙂
Vierka, čokoľvek poteší. Prešla som obdobím severských krimi, hororového Kariku, koncentračnými tábormi a teraz sladké romány od slovenských autoriek. Budem vďačná čomukoľvek, čo sa páčilo Vám. Do správy píšem mail.
@vtacatko3 ahoj, napis mi, rada si s tebou vymenim nejake knihy 🙂
@vtacatko3 ahojte ja som sa rozhodla asi po 3r dať šancu čítačke lebo som si kedysi stiahla knihu a úplne naprd formát v čítačke a teraz som zistila že to treba originál formát. Tak sa chcem poradiť kde kupujete alebo získavate knihy? Ja som si momentálne kúpila na Martinuse len ja neviem to sa moc ani neoplatí nie kupovat stále...klasickú dokážem keď tak predať..poradíte mi prosím ako to funguje? 😂
Ahojte, povymieňal by niekto knihy? Dakujem
Ahojte, nemáte prosim niekto od C. hooverovej - začína sa to nami? Konci sa to nami? Dakujem
Ahojte, nemá niekto od J.Caplin - útek na venkov a vinice ve Francii? Vymením za iné knihy, Dakujem
Kupujem e-knihy/audioknihy Martinus, Alza, Audioteka
(🤔 hmm…a čo licencia? 😉).
Ahojte, rada by som vymenila nejaké e-knihy 🙂 kľudne píšte správu
Ahojte dievčatá, niečo riadne letné, erotické, romantické? 🙂
@nikusienka93 posli mi spravu prosim s emailom - poslem ☺️
ahojte tiez mam knizky na vymenu ak ma niekto zaujem poslem zoznam 🙂
ahojte, nemate niekto prosim na vymenu za ine knihy tieto eknihy: Caro olivovnikov, Atomove navyky, Nikto nic nevidel, 5 jazykov lasky a Muz, ktory siel po klukatych cestach. Poprosim o SS, ak nieco z toho mate. Dakujem
Ahojte, chcem poprosiť či ma niekto na výmenu nejaké lahsie eknihy na dovolenku, niečo na styl Caplinovej alebo niečo ako 7 sestier. Budem veľmi povďačná.
Ahojte, chcem poprosiť či ma niekto na výmenu nejaké lahsie eknihy na dovolenku, niečo na styl Caplinovej alebo niečo ako 7 sestier. Budem veľmi povďačná.
@indiankaindi pozri si moj zoznam na booxy. Snad si nieco z vyse 700 knih vyberieš. Tiez som tam ako vtacatko3

Dievčatá, nájdu sa medzi nami také, ktoré by si radi povymieňali eknihy?